Till start

 

 

Bergsåker 16 juni 

Merkulov lopp 4 spår 4 bra läge men kommer bli hård öppning, var vänligt bra senast och gått framåt med loppet. Vi hoppas på spets och slut men de är flera som vill ha ledningen så de får inte kosta allt för mycket. Barfota runt om o jänkar vagn,vi tror på en bra plats chans, formen är bra. 

 

 Östersund 16 maj

Weekend fun i lopp 8 med 40m tillägg, vi hoppas på en bra rygg och spännande med Ove i vagnen kan vara något nytt. Känns fin i träning och barfota fram, vi tror på bra seger chans. 

Hagmyren 12 maj

Lopp 2 spår 11 merkulov en spännande start för stallets nya stjärna, känns väldigt fin i jobben. Men volt och medel är kanske inte de optimala och honom. Vi hoppas han sköter sig då är han långt framme trots att de var länge sedan han starta. 

Lopp 4 nr 8 tempel l. B. Passande motstånd men kort distans och tillägg kan ju ställa till det. Vi hoppas på en bra rygg och att det löser sig då har han en bra vinst chans. 

Östersund 24

Lopp 6 rebekka spår 2 perfekt läge kan leda hela vägen vi hoppas att hennes form håller i sig borde det vara en bra plats chans. 

Lopp 7 jaquline boko från tillägg känns väldigt fin men behöver en bra rygg efter vägen. Hon är bäst på kort distans men om inte tempot blir för högt borde hon ha en bra vinstchans. 

 Umeå 18

Lopp 2 spår 2 rebekka bra läge tar nog ledning och hoppas få sitta där i mål. Går med skor och vanlig vagn, hon satt fast senast på 26 och bör springa 25 på denna korta distans. 

V75. 3 WEEKEND FUN spår 4 bra spets läge, mycket avgörs i värmningen är han pigg brukar han alltid göra bra lopp. Han går barfota runt om och vanlig vagn. Vi hoppas på en bra vinst chans med båda. 

Romme 12 april 

V75. 3 GULDTOPP spår 2 bra smygläge hoppas på en bra rygg och att de håller gämn hård fart så att de inte bjuder in tilläggs hästarna. De är en sten tuff final med många bra hästar, vi testar barfota för första gången och de kan göra en sekund. Vi hoppas på en plats chans i detta järn gäng. 

Lopp 12 Global uppermost voltstart vore bra när han galoppera i auto och var 3a sisst ändå. Trivs bäst på längre distans men medel går också vi hoppas på en plats chans 

 

 Bergsåker 29 februari 

V75.5 Tempel l. B. Spår 2 i ett 3100 långt lopp, han vann i Östersund på ett bra sätt senast. Formen på topp men möter tufft motstånd, han gillar distansen och tung bana vore ett pluss. Vi har ett bra smygläge och han går med vanlig vagn och helstänkt. Vi hoppas på lite tur att många är trötta till slut kan de räcka till en plats chans. 

V75. 6 Weekend fun spår 11 tyvärr och medel distans, han var bra vid vinst från dödens senast och känns piggare än vanligt, så formen är på väg. Vi hoppas på överpace och att de är slitna i front till slut. Han kan gå väldigt fort om han får gå på rulle. Men med tur från läget kan han vara med på en plats chans. Han går med vanlig vagn och googels. 

Bergsåker 14 december 

Lopp 3 jeunesse boko och jaquline boko i samma lopp, jaquline var väldigt bra 2a senast men är inte gynnad av full distans.. Båda tränar bra men jaquline har bäst chans att nå en plats. Jeunesse jagar vi pengar. 

Lopp 8 guldtopp står start i dubbel kupp final, har speedat väldigt bra länge och hänger med i alla tempon. Han måste ha rygg genom sissta sväng och med rätt rygg kan han vara bland de 3 första. Han går nog med Googles för första gången kan ge effekt. 

Lopp 11 weekend fun har perfekt smygläge med spår 9 får lifta med 2 an och speeda sissta 300 m blir han farlig. Han är dagens bästa chans och han trivs på bergsåker. Han går med vanlig vagn och open eye, och båda gynnas av tung bana. 

Bergsåker 7 november 

Lopp 4 weekend fun var inte som bäst senast men allt verkar ok nu. Han får gå i ryggar och bli lite kaxig efter många tuffa lopp i sommar. Vi kör i ryggar och hoppas på en plats chans. 

Lopp 9 tempel l. B. Spår 10 var bra 2a senast och med ett fint lopp dyker han säkert upp bland de tre första. Båda går med skor och helstänkt och vanlig vagn, de passar dem bäst. 

Färjestad 9 september 

Lopp 2 spår 2 zibor har björn goop i vagnen borde göra susen, bara 7 hästar borde han ha en bra plats chans. Öppet huvudlag och vanlig vagn och skor 

Lopp 6 spår 2 assault har ett perfekt spets läge och vi hoppas på spets och slut. Han känns fin och går med norsk och barfota fram och vi hoppas på vinst. 

Hagmyren 9 september 

Lopp 3 spår 3 guld topp bra läge intressant kusk mangnus djuse vi smyger med och hoppas på en plats chans. Skor på och halvstängt och vanlig vagn. 

Lopp 4 spår 9 time to Bee cool bra smygläge och hoppas att kunna avgöra till slut och har aldrig förlora med mangnus i vagnen borde vi ha en bra vinst chans. Skor på och helstänkt, vanlig vagn borde räcka långt. 

 Solänget 7 september 

V75. 1 tempel l. B spår 6 lite långt ut och spår 1 - 2 ska ha spets och de kan kosta. Vi hoppas på andra e tredje utvändigt. Han har styrkan och blir det skitigt så har han en bra vinst chans. Vi kör med skor och open eye, kanske jänkar vagn och hoppas på tur. 

V75. 7 weekend fun spår 4 perfekt, hoppas på ledning och får säkert tryck och måste ev släppa till nurmos pansarvagn. Weekend trivs på skitig bana och har aldrig förlora på de, han går med jänkar vagn och open eye och barfota fram. Vi tror han har bäst chans idag och tror på en bra vinst chans om allt löser sig. 

 

 Bergsåker 24 augusti 

Lopp 1 assualt spår 3 vi hoppas på spets och dämpa tempot o får någon längd på upploppet. Men vi möter 2 väldigt bra hästar men vi tror på vinst chans om han får vara ifred. Barfota runtom och norskt huvudlag som vanligt. 

Lopp 7 spår 9 weekend fun v75 vi har björn i vagnen och barfota runtom och open eye o jänkar vagn blir han farlig om han får ett smyglopp. Han känns fin i träning och jag tror han ska vara med om man har 3 streck i loppet. Vi tror han kan vinna med en perfekt löpning. 

 Bergsåker 23 augusti 

Time to Bee cool lopp 5 spår 9 bra spår men stentufft motstånd, vi kör med skor och helstänkt. Vi hoppas på en fin slant, och att han sköter sig. 

 

 Östersund 17 augusti 

Lopp 1 guldtopp nr 10 fin häst som jag bara tränat en vecka, de är ett poänglopp som han bör ha en bra vinst chans i. Han travar bra och känns ärlig de räcker långt här. 

Lopp 3 nr 11 zibor har blivit bättre för varje start, han är het i starten men sköter han sig bör han ha en bra plats chans. 

Lopp 4 jaquline boko var bra vid vinst senast, har blivit åtgärdad efter förra starten och känns fin. Om de inte strular från tillägg bör hon ha en bra plats chans. 

Lopp 8 tempel lb i landsdelskampen står start och har formen på topp men möter flera bra norska hästar. Han var ute i ett stenhårt v75 lopp senaste starten, och tål göra en hel del själv. Vi tror att han har en bra vinst chans om de inte strular. Han går med vanlig vagn och helstänkt. 

 

Hoting 6 juli 

Lopp 1 nr 12 jaquline boko var bra Som 4a senast och satt fast, många att runda men kort distans är perfekt till henne. Vi tror på en bra plats chans. 

Lopp 7 weekend fun nr 13 var alldeles för taggad sisst, många att runda nu med skor runt om. Om han är lungn denna gång bör han vara långt framme, vi hoppas att han tar sig till dödens då blir han svår att stoppa. 

 Eskilstuna 29 juni 

Weekend fun v75. 7 final med väldigt tufft motstånd, vi hoppas på högt tempo och en fin rygg har han en bra chans. Barfota runt om o jänkar vagn. 

Oviken 29 juni 

Lopp 7 spår 3 tempel lb har veckans seger chans, spets och slut tror vi 

Lopp 8 spår 3 jaquline boko är en väldigt bra häst men behöver lopp för att lära, vi tror på vinst chans om hon får ett bra lopp. 

 

Hagmyren 21 "juni 

Lopp 2 Schubert spår 2 vi hoppas han sköter sig då bör han kunna ta en fin slant. 

 Lopp 8 time to Bee cool spår 10 var ot

 Dannero 20 juni 

Tempel l. B. Lopp 9 spår 10 bra smygläge och hoppas på tempo, var otroligt bra senast och vi tror på en bra vinst chans. Går med skor och helstänkt med vanlig vagn. 

Östersund 8 juni 

Lopp 1 assualt med dubbla tillägg blir tufft att ta men han har kanon form. Han blev för ivrig på solvalla senast och gallopera. Men nu bör han sköta sig och normalt sett bör han ha en bra vinst chans i ett ojämt fält. Barfota fram och skor bak 

V75. 7 weekend fun spår 2 perfekt och formen är bra vi måste köra barfota runt om och prova en bit från start och hoppas på ledning. Från spets blir han svår att slå, helstänkt och jänkar vagn som vanligt. Vi hoppas verkligen att vi har lite flyt då kan han vinna detta lopp. 

 

 Östersund 7 juni 

Lopp 2 spår 9 jeunesse boko bra smygläge, vi kör urryckare och helstänkt vi jagar fina pengar. 

Jaquline boko i samma lopp spår 10 går med helstänkt för första gången vi tror på en plats chans. 

Lopp 6 spår 6 time to Bee cool vann senast på ett bra sätt, vi ska prova barfota fram och se hur det fungerar. Vi tror han har bäst seger chans på fredag av de jag startar. 

Lopp 9 tempel l. B går i lång loppet som är stentufft, han var otroligt bra senast som 2a men lättare motstånd. Vi tar ryggen på hulk boko och hoppas de blir blir en fin slant i ett lopp som håller v75 klass. 

 

 Solvalla 26

Assault lopp 3 spår 5 monte eliten är ett av årets viktigaste lopp vi hoppas på ledning och vi kör barfota runt om. Formen är god och efter seger på solvalla senaste starten måste vi vara optimistisk. Vi tror och hoppas på seger chans men de behövs tur för att de ska gå vägen. 

 Hagmyren 24 maj 

Weekend fun spår 5 lopp 6 gillar kort distans, formen är god men möter härdade hästar som har mycket pengar på sig. Vi hoppas på att köra barfota runt om och jänkar vagn. Han har alltid seger chans när han startar, vi hoppas på lite tur från läget. 

Lopp 8 spår 7 tempel lb har tränat väldigt bra och är en riktig hårding som inte ger sig. Första starten för mig och kan behöva loppet, han går med norskt huvudlag och jänkar vagn. Får han ett fint lopp har han en plats chans. 

 Skellefteå 24 maj jeunesse boko spår 4 lopp 8 var väldigt bra 2a efter ett fint lopp hon gick 13 sissta 500. Är hon lika bra denna gång så bör hon vara långt framme. Hon går med skor och helstänkt, vi tror på en plats chans. Jaquline boko har spår 1 och gjorde ett otroligt bra lopp senast, med tanke på att de var första riktiga snabb jobbet, hon bör vara ennu bättre nu. Vi tror att får hon ledning eller ett fint lopp kan hon vinna. Hon går med skor och halv stänkt med ett otroligt trav blir hon svår att stoppa. 

 

 Dannero 17 maj lopp 5 spår 4 time to Bee cool var väldigt bra 3a senast, sköter han sig i starten bör han ha en bra plats chans. Går med skor och vanlig vagn, formen är på topp och han bör vara långt framme. 

 Östersund 14 maj lopp 4 jaquline boko har tränat väldigt bra och bör vara långt framme fast hon bara varit på banan 2ggr. Vi hoppas hon sköter sig och att hon får ett fint lopp får vi vara nöjd med pengar. 

Dream ung lopp 8 spår 8 bara han sköter sig från start bör han kunna få en fin slant från ett tufft läge. 

 Solvalla 14 maj

Lopp 5 spår 2 assault är i topp form, barfota runt om borde ha en bra vinst chans vid klaff. 

 

 Bergsåker 8 maj

Time to Bee cool startar i lopp 5 spår 5 om han sköter sig i starten så bör han vara långt framme. Han går med skor runt om och vanlig vagn, han svarar bra på helstänkt hoppas på en plats chans. 

Lopp 9 rekord amok spår 8 tyvärr, han kommer nog hamna långt bak och vi hoppas på högt tempo så de blir mör där framme. Har han möjlighet till en fin placering om han får behålla speeden till slut. 

Solänget 6 maj

Lopp 4 spår 8 mt jamming Jerry var väldigt bra senast och han känns minst lika bra nu. Vi tror på en bra vinst chans och han går barfota runt om och kort distans är han bäst på. 

Lopp 9 spår 11 Kajsa karma passar bäst på kort distans som de är nu,tar hon bara i hela vägen så är hon långt framme  Går med jänkare vagn som när hon vann senast hoppas de gör skillnad plats chans känns vettigt.

Örebro 4 maj 

Assualt lopp 1 spår 7 möter enklare motstånd en han brukar  han borde ha en bra vinst chans  Han går barfota fram och norsk som vanligt och i väldigt bra form. 

Weekend fun lopp 10 v75.6 spår 2 han har stått över några jobb efter hovbölden men känns väldigt fräch och fin. Han kör nog mot ledning men släpper nog senare till global trust. Får han ett smyglopp kan han vinna men en plats chans vore nog vettigt. Han går barfota bak och helstänkt och jänkar vagn. 

 

 Bergsåker 24 april 

Lopp 1 jeunesse boko spår 3 vi provar helst för första gången  kanske hon blir skärpt..plats chans i bästa fall 

Lopp 4 Kajsa karma spår 3 Helstänkt för första gången kan bli att hon tar i hela vägen. Skor runt om på båda, vi hoppas på en plats chans  

 Umeå 13 april 

Lopp 1 assault spår 3 känns väldigt fin och vann senast på ett bra sätt, han kan ta ledningen men är inte ett måste. Han går barfota fram och Sofia i sadeln borde vara en bra vinst chans om de inte blir någon tok körning. 

Lopp 2 time to Bee cool spår 11 svårt läge men han har gått väldigt bra på slutet och skulle han ha flyt i loppet kan han vara långt framme. Skor runt om och helstänkt med urryckare har han fungerar bra med. Vi hoppas på tur i detta lärlings lopp Jimmy kör 

 Umeå 12 april 

M. T jamming Jerry lopp 1 spår 3 har varit bra senaste tiden och bör vara långt framme i detta monte lopp. Barfota fram och Jennifer i sadeln kan vara en bra vinstchans  

 Solvalla 30 mars V75 final i silver och med spår 4 weekend fun blir det månadens rysare  Vi ber om spets och slut men de finns många bra hästar imot..bla nr 1 med Jeppsson i vagnen ska ha ledning  men en barfota weekend är de nästan omöjligt att ta sig förbi i starten,vi kör bike och helstänkt. Han är väldigt fin i träning och vi ska göra allt för att han ska vinna 🥇 

 

 Östersund 27 mars 

 

Lopp 2 rekord amok är en matnyttig häst om han får spara speeden kan han vara bland de 3 första.helena klipp i samma lopp känns väldigt bra, hon har seger chans om de blir överpace .

Lopp 6 zibor har tränat väldigt bra och sköter han sig bara har han en fin plats chans. 

Lopp 7 time to Bee cool står ensam på start, med helstänkt för första gången kan han hålla undan till sin första seger. 

 Östersund 1 mars 

Lopp 1 zibor gör sin första start, han är en fin talang som säkert kan 34 första starten och sköter han sig bör han ha en bra plats chans bakom 2 väldigt bra hästar..Vill inte knäcka han första starten spännande  

Lopp 2 nr 1 jeunesse boko gör också sin första start, hon är väldigt liten men ett bra löpsteg. Vi kör ett läro lopp och hoppas på en fin slant. 

Lopp 7 time to Bee cool var väldigt bra 2a senaste starten,vi hoppas på ledning hela vägen och tror på en bra vinst chans. 

Östersund 19 februari 

V4. 1 Kajsa karma från tillägg har skött sig bra länge nu och vi hoppas på en bra rygg hela vägen  Plats chans 

V4. 2 time to Bee cool spår 2 bra läge och vi hoppas han sköter sig nu och får ett fint lopp så kan de vara en plats varning vid flyt. 

V4. 4 Dream ung spår 9 smyger med till en fin slant 

 Bergsåker 6 februari 

V4.3 Kajsa karma har skött sig bra flera gånger på rad och vi hoppas att hon gör det nu med då har hon en fin plats chans om hon får rätt ryggar  

V4. 4 rekord amok spår 3 avsluta otroligt bra vid vinst senast, hoppas på övar pace och att de blir trött där framme då blir han farlig till slut,, visa sisst att han kan spurta väldigt fort  Jamming Jerry spår 11 har ett dåligt läge och får smyga med till en fin slant. 

Östersund 18 januari 

Lopp 2 time to bee cool spår 4 var väldigt bra 2a på bergsåker senast och har även här en bra vinst chans. Vi hoppas på spets och slut från spår 4a

Lopp 4 Kajsa karma spår 11 och lång distans är vi lite osäker på att hon gillar, vi smyger med och hoppas på en plats chans  Hon vann på ett bra sätt senast men då var det kort distans  vi hoppas på tur  

Lopp 7 Dream ung spår 7 har tränat på bra men behöver loppet,, vi jagar pengar  Rekord amok spår 5 har varit nyttig samma där vi hoppas på en fin slant.

Lopp 9 gusiepp boko spår 9 har inte tävlat på länge och behöver loppet vi jagar pengar. Tweener spår 10 var bra 3a senast och har plats chans även här om han får ett bra lopp. 

 

 Bergsåker 5 januari 

Lopp 3 spår 1 Kajsa karma bra läge och sköter hon sig bör hon ha en bra plats chans  

Lopp 10 V75 spår 3 weekend fun vi hoppas på spets och slut men vi möter flera härdade hästar, banan blir nog tyvärr lös för våran häst men han bör ha en rimlig plats chans. 

 Solvalla 26 december 

Lopp 1 assult spår 3 perfekt spets läge och vi hoppas på spets och slut men skor är ett minus för han men vi hoppas på vinst endå. 

V75. 5 weekend fun spår 12 tyvärr vi hoppas på över pace,, att de blir trötta där framme då finns en liten chans till vinst  Helstänkt och jänkar vagn men en rimlig chans till plats får man vara nöjd med  

Östersund 6 december 

Lopp 1 Kajsa karma lång distans passar hon och hon kan kosta på sig en galopp utan att det gör så mycket vi tror på en plats chans. 

Lopp 2 rekord amok gick bra senast och med ett smyglopp kan han vara bland de tre första. 

Lopp 7 time to be cool spår 1 jomar kör intressant vi hoppas att håller sig på benen jagar han en fin slant  

Lopp 8 Helena klipp är ny i stallet  känns stark och fin i jobb men nr 14 på 1640 m är svårt vi hoppas på en rygg så är hon med bland de tre första  

 

Östersund 27 november 

Kajsa karma lopp 1 spår 5 vi hoppas att hon inte galloperar i starten och sköter sig då har hon plats chans.Går barfota bak som när hon var 2a näst senast 

Lopp 3 sono di pa spår 8 tyvärr  formen är på topp men spåret de sämsta hoppas på tur då har han en plats chans  

Jamming Jerry i samma lopp spår 9 är bäst på distansen och bra rygg på nr 2 och glider med till 300 kvar och vinner hoppas jag.Båda hästarna går barfota runt om eftersom de är sista chansen till de. 

 

Solvalla 24 november 

Assult lopp 1 spår 7 två strukna har varit otroligt bra i 5 raka monte starter, har inte starta på en månad men tränar bra. Vi kör barfota runt om för första gången i monte och norsk huvudlag. Vi tror på spets och slut om formen är kvar. 

Bergsåker 21 november 

Lopp 3 weekend fun spår 4 efter vinst senast i Leangen har han kunnat träna på som vanligt , de har ju varit så milt. Vi hoppas på spets och lågt tempo då kan han vinna,, barfota med Rikard i vagnen  helstänkt med vanlig vagn. Spets och slut tror vi på om formen är kvar  

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Ronny | Svar 01.04.2020 10:15

Hej söker efter sin mailadress men kan inte hitta den. Så vart skickar jag om jag vill kontakta dig?

stall wikberg 08.04.2020 21:15

Hej Ronny!
Daniels mailadress är danielwikberg@hotmail.com
och telefonnummer 0703448859

Annika Kilmark | Svar 08.06.2019 09:09

Fint stall och fina hästar

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

29.06 | 14:31

Du har PM på messenger angående 3 åringen till salu

...
08.04 | 21:15

Hej Ronny!
Daniels mailadress är danielwikberg@hotmail.com
och telefonnummer 0703448859

...
01.04 | 10:15

Hej söker efter sin mailadress men kan inte hitta den. Så vart skickar jag om jag vill kontakta dig?

...
08.06 | 09:09

Fint stall och fina hästar

...
Du gillar den här sidan