Resultat

Resultat:

Solänget Lördag 17 September

Blitz Buitenzorg vann ett Montelopp med Nina Stene på km tid 12.4 Auto Kort, Nytt Svenskt rekord för utlänska ston! 25,000:- var segern värd

Zeb Lie Star var tvåa i samma lopp bakom Blitz tillsammans med Stephanie Werder på km tid 13,1 vi gratulerar stall Släggan till Segern och andra platsen med deras hästar! 12,500:- var andraplatsen värd

Leo On Line Tvåa i silverdivisonen v75-7 med Ove A Lindqvist slagen med hals på linjen på mycket fina km tiden 12,7! han är stallets hedershäst 11 år ung och presterar som han vore en unghäst! fina 62.500 Inbringade Leo idag och vi gratulerar Stall Republik till framgången! Stallet landade alltså på en total summa av 100,000 : Inkört idag!

Hagmyren 24 september

Laraki brodde: Såg fin ut i värmningen och efter lite hälsobroblem så gjorde han en bra start med en 2:a plats.

Umeå 24 september

Blitz: Kändes het i värmningen och vi väntade oss nästan en galopp. Men med en super ridning tog sig hon till ledningen och det blev en fin 1:a plats.

Ängsbläsen: Med ett tufft lopp och en super och fin körning blev det en 3:dje plats.

Leangen 14 september

Blitz: Hade en startgalopp men samlade sig bra och tog en ledning och vann med hästlängder. 

Ängsbläsen: Gick inte riktigt som vi trodde denna gång. Han är en kämpe men man kan inte vinna jämt. 5:e plats får man ändå va nöjd med.

Solänget 14 september

Laddy laddey: Ett fint lopp med bra start,fick en bra match där i slutet i andra spår med en cför tidig utgång och blev trött. Men hamnade iaf på en 7:e plats.

Bergsåker 8/9-15

Blitz: gjorde ett bra lopp men kunde inte släppa av hon på upploppet, men en fin andra plats.

Leo on line: Blev helt fastkörd i kön men kom på sjunde plats och fick sista matlappen.


Bollnäs 3/9 -15

Bubbel U.N.G:

Kändes väldigt het i värmnen vilket resulterade en lång galopp i starten och blev tyvärr struken.

Laddy Laday:

Kändes fin i värmningen men ville mer än hon kunde i starten då ett försök att ta sig till ledningen ledde till en galopp. Men hon lyckades ta sig fram till en matlapp iallafall.

Östersund 1/9-15

Seneca T.P: lopp 3 spår 11

Kändes väldigt fin i värmningen enligt kusken och trodde på ett bra lopp. Tyvärr gjorde hon en stegring i starten och galopperade.

Ängs bläsen: Lopp 6 spår 5

Gjorde ett heroiskt lopp. Med en galopp ifrån starten lyckades han ta sig fram och bli ledande häst o med favoriten bakom i dödens. Men ängsbläsen e hård och tog en vinnande plats med ett nytt rekord på 27,3. Gjorde även en prövstart för första gången med startbil som gick bra.

Zeb lie star: Lopp 9 spår 4

Var ett otroligt tuft lopp med hög fart men en chansning är aldrig fel. Han gjorde så gott han kunde och hamnade näst sist med 14.2

Bergsåker 28 juni

Master ho var kanon bra på nytt rekord 12.6 och blev bara 5a de är för tufft för klassen

Leo on line hadde ont i sina fram kotor och de blev galopp.

Bergsåker 27 juni

Fitzcarraldo hamna andra utv i lågt tempo och sissta 500m gick 12 så han var godkänd 5a i ett speed lopp.

Isadora otroligt bra 2a på 15.3 volt de var onödigt tufft.

Östersund 23 juni

3st premie hästar alla blev godkända och skötte sig mycke bra jester futura kvalade på 21 på ett bra sätt.

Östersund 10 nov

Zack Hornline var dagens besvikelse han fick ett optimalt lopp i andra par och blev iskall 300 kvar tror banan var för lös för hans trav.

Miss ziva var bra 2a efter rygg ledaren hon börjar förstå vad de handlar om.

Real love blev 3a efter ett fint rygg lopp hon gick med bra kraft över mål hon börjar övertyga.Umeå 8 nov

Divan gjorde en bra insats efter ett fint lopp invändigt till en 3e plats bra.

Bergsåker 28 juni

Diva Håleryd visar en än gång att hon inte ska räknas bort och som i tidagre rapporter tränat bra så varför inte få gratulera er Diva ägare till årets tredje seger! Grattis Stall Diva Håleryd!!!

Östersund 27 juni

Miss Ziva kom iväg bra och fick tredje invändigt som senare byttes ut mot andra par utvändigt. På 500 kvar men kan inte öka utan håller farten in på upploppet och går om avstannade hästar till en sjätte plats.

Oviken 22 juni

Okeanos kom iväg bra och kördes direkt upp i dödens. In på upploppet så blir han väl låst utav ett annat ekipage så han kommer ingen vart i skiten och slutar 3:a. Väl i finalen får han andra par utvändigt men när ledaren galopperar efter 400 meter så får han dödens och där tar krafterna slut. Okeanos slutar oplacerad.

Hagmyren 21 juni

Fitzcarraldo blev fast fjärde invändigt och kom sedan ut i spåren 600 meter ifrån mål och kom ner i andra par genom svängen och slutade 5:a. Toronto Love var långsam ut som vanligt och blev sist invändigt. Lägger sedan in turbon han aldrig visat för ut sista 300 metrarna och slutar 7:a och får sista matlappen på nya rekordet 15,9 volt lång.

Bollnäs 18 juni

Cornelle Coger fick sist utvändigt och på i sista sväng men han inte dit, först oplacerad i mål. Zack Hornline kom iväg ganska bra från sist springspår men kostar på sig en galopp efter 150 meter men ställer sig snabbt och kör fram till ledningen varvet från mål där sedan kusken Åke Sundberg ger order om att dra ifrån och vinner lätt på lite avstannade fart över mål! Grattis säger vi till ägaren, Jämtlands UV AB!!!

Östersund 8 juni

Leo On Line fick dödens då han inte kom om ledaren från statar och blev för pigg så krafterna tog slut för tidigt. "Leo" slutade oplaserad och kommer att matchas mot enklare motstånd framöver.

Östersund 7 juni

Cornelle Coger fick en fin resa invändigt och letade sig ut all mer ju längre loppet gick och sprang in som 5:a på det nya rekordet 15,8.

Bollnäs 30 maj

Zack Hornline kom iväg bra men galopperad kort från start efter det stenhårda tempot som drogs upp framme i ledningen. Spurtar sedan bra efter galopp och slutar sjua på nya rekordet 17,2. Tiziano krokade ihop med konkurent i starten och galopperade bort sina chanser och blev distanserad.

Dannero 20 maj

Leo On Line kom iväg hyffsat men blev först utvändig efter 300 meter. På direkt för över ta ledningen och håller den sedan resten av loppet och vinner lite avstannades men förstårligt efter två spurter. Grattis Stall Republik till andra raka segern. Toronto Love kom iväg från sitt sjundespår men hamnade på efter kjälken ut i tredje och fram i dödens 1300 kvar men det går för fort sista biten och går över i galopp 300 kvar och blev diskad.

Bergsåker 9 maj

Cornelle Coger gjorde en jämn start men kommer inte ner i banan utan blir hängande i tredje och backas sedan ner och körs där bak och slutar oplacerad.

Östersund 3 maj

Miss Ziva kördes tredje invändigt hela vägen och slutade 4:a. Princess Order som var med i samma lopp hängde på bakom Miss Ziva men orkar inte hela vägen och slutar oplacerad. Leo On Line kom iväg riktigt bra och var super taggad. Hittar ner fjärde utvändigt sedan på i tredje med rygg 600 kvar på i fjärdespår 350 kvar och vinner. Där med passerar "Leo" miljonsträcket och blir där med den andra häst som stallet tränat från 0 kr och över en miljon. Diva håleryd som var med i samma lopp kom iväg bra ifrån start från sitt springspår men får dödens. Blir lite trött efter den resan och slutar 6:a.

Umåker 27 april

Leo On Line var lite pigg från start och blev hängades i tredje. Var alldeles för pigg för att backa bak och surnade till när han väl kom ner i spåren.

Bergsåker 25 april

Fitzcarraldo tog lätt hand om ledningen, släppt sedan till Godiva Ås. Ligger tvåa hela vägen men blir omsprungen 100 kvar och slutar trea på den fin fina tiden 17,0. Diva Håleyd blev störd i uppladdningen och blev alldeles för ivrig och galoppera i den sylvassa öppningen. Cornelle Coger hamnade i tredje spår från start och backades ner till sist utvändigt där hon sedan alldrig kom med i någon matlapps känning när tempot höjdes och blev oplacerad.

Dannero 21 april

Tiziano hade inte tillräckligt med fart under hovarna och slutade 5:a. Toronto Love blev efter lite i starten men styrdes mot ledning efter 1000 meter och kunde inte svara då tempot skärptes 600 kvar. Slutar 4:a.

Bergsåker 19 april

Miss Ziva blev för ivrig från start och slog ihop och flög i galopp.

Gävle 16 april

Leo On Line togs lugnt från start och fick tredje utvändigt som snabbt blev fjärde utvändigt. På 700 kvar i tredje och blir tvåa på 12,6 efter en smygkörd vinnare.

Östersund 8 april

Fitzcarraldo tog hand om ledningen som han sedan styrde och ställde i men åker dit med ett huvud sista biten från mål och slutar tvåa, mycket bra insats.

Östersund 29 mars

Diva Håleryd fick en kanonstart o tog ledningen höll ett 18 tempo första varvet sedan fick hon lite tryck sissta varvet.Hon var lite muskeltrött 500m kvar o såg lite seg ut men hon kämpa till seger med en halv längd.Banan var fin men lite krävande för hennes auktion hon visar löpskalle i år de är toppen.

Bollnäs 25 mars

Toronto Love hamnade långt bak från start och får inte upp farten för än 300 meter kvar och slutar 6:a. Delicious Avista tog hand om ledningen dom första stegen men kunde inte svara ut den på ångandes favoriten och får rygg ledarn. Fritt fram 200 meter från mål och tar hela tiden på Fashion Diva men kommer inte närmre än en halv längd och slutar 2:a15,6. nytt medel rekord för henne. Nu kommer hon att kollas upp och trimmas in för den tänka starten på Åby i finalen den 20 april.

Bergsåker 22 mars

Miss Ziva fick snabbt lednigen från start men kunde inte svara ut springspåren och får tredje invändigt. Tappar lite över upploppet och slutar 6:a. Leo On Line får rygg på en galopperande favorit från start och får tillslut fjärde utvändigt. På i vida spår 400 kvar och kopplar grepp 50 meter före mål och vinner. I och med segern bryter "Leo" sin seger torka som varat över ett och ett halvt år. Grattis stall Republik!

Bergsåker 15 mars

Divan gjorde ett bra lopp igår öppningen på 11 var väldigt tuff men hon fick ett bra lopp andra utvändigt av uffe o hängde med bra.Huvan gick inte rycka men de kunde kanske gjort nån placering men ja var helt nöjd som 5a på den strålande tiden 13.8 nästan rekord med broddskor.

Östersund 10 mars

Miss ziva tog ledningen men fick släppa  fitzcaraldo smög med miss ziva blev sliten i sissta sväng men fitz bara spurta förbi de framförvarande o avsluta 14 sissta 300m o vann överlägset toppen miss ziva höll godkänt till 2a platsen.

Men dagens höjdare var delicios avista som vann diamantstoet från ledningen,hon avsluta sissta varvet efter 12 de var ruggit bra gjort den bästa dag jag haft på östersunds travet sedan jag börja med trav.En riktigt skön dag att vara travtränare på.

Bergsåker 20 februari

Avista fick en ganska bra start 4utv o fick följa tills 500kvar vred uffe på men fick inget riktigt svar.Hon fick inga bra ryggar genom sissta sväng o tvingades ut i 5e spår på upploppet med avsluta riktigt vasst med öppet huvudlag o inte startat på snart 1 år. Mycket bra gjort o bli 3a o att hon travade så bra var skönt o se.

Östersund 19 februari

Årets skönaste seger Diva vann lätt från ledningen o svarade så bra via 12 sissta 500m mycket bra!!!
Leo on line var bra i ledningen o höll ovanligt bra till en 2a plats de var så nära vinst denna gång synd.
Cornell Coger fick en liten tapp start o de gick för sakta för henne första varvet o kunde inte ta in de när tempot höjdes hon var förlåten.
Toronto love är inge snabb ut o spår 5 är inte hans melodi han blir seg första varvet när han blir efter.Han sprang med punka nästan hela vägen o när han nådde fältet spurta han som en demon till en 2a plats starkt gjort.En riktig toppen kväll!


Romme 11 februari

Miss Ziva och Leo On Line blev tyvärr strukna.

Bergsåker 8 februari

Cornelle Coger fick ryggledaren direkt från start och sedan fick en mycket sen lucka 50 meter ifrån mål och säkrar tredjeplatsen, tussarna kvar i öronen och norsken oryckt. Passas nästa start.

Solvalla 6 februari

Toronto Love kom iväg bra och letade sig ut direkt till andra spår som blev dödens i 2000 meter innan han pressar sig till ledninge 1100 kvar och rycker till sig en lucka på 20-30 meter men tar ett fel steg in på upploppet och galopperar bort segern men ställer sig snabbt och blir trea.

Bergsåker 1 februari

Leo On line fick dödens från start, avlöst 900 kvar. Lucka 200 kvar men kan inte hålla farten och slutar femma.

Leangen 28 januari

Diva Håleryd hamnade andra par utvändigt som ganska snabbt blev första häst i andra spår där hon bevakar till en andra plats.

Bergsåker 25 januari

Cornelle Coger kördes direkt till ledningen för att sedan bestämma där till seger!

Östersund 24 januari

Okeanos travade inte bra för kvällen och galopperade 600 kvar.

Östersund 18 januari

Toronto Love var inte som snabbast ut och på 900 kvar, övertar ledningen 400 kvar och vinner med en halv längd.

Bergsåker 16 januari

Diva Håleryd tvingades vi stryka.

Solvalla 13 januari

Okeanos var inte riktigt med från start, med i ryggar 600 kvar men kan inte följa och går över i galopp 100 kvar och slutar diskad.

Östersund 8 januari

Cornelle Coger startade i ett stökigt lopp från start för att hamna ganska långt bak. På i ryggar 500 kvar avslutar riktigt bra och blir fyra.

Bergsåker 5 januari

Toronto Love hamnade sist invändigt från start för att sedan galoppera 450 kvar ute i spåren och slutade sist. Leo On Line hyfsad ut och hittar andra par utvändigt för att sedan byta ut mot tredje invändigt men när tempot växlas in på upploppet är han inte med och blir först utan.

Bergsåker 28 december

Leo On Line bakades bak till sjätte invändigt för att sedan attackera 700 kvar och såg länge ut att hålla tredje platsen men blev för tungt till slut och slutade oplacerad i det lilla fältet.

Östersund 25 december

Toronto love kördes invändigt och hittade ut i andra spår 600 kvar för att sedan knövla sig igen till slut och greja en tredje plats i det på förhand ganska hårda loppet. Cornelle Coger fick inget att stämma i dag och galoppera både i från start och 700 kvar, kommer nog att kollas upp lite efter det här.

Solvalla 19 december

Leo On Line fick dödens från start och tryckte till 500 kvar men orkade inte riktigt och slutade 6:a.

Solvalla 12 december

Stay The Night fick överta ledningen efter 500 meter och 300 kvar skärps tempot rejält och han får lite problem med travet och slutar 4:a. Okeanos hamnade långt bak i fältet, på efter 500 meter men blir hängande i tredje då han fick svar och tröttnar. Slutar oplacerad.

Umeå 6 december

Leo on line fick överta ledningen o sprang som vanligt o vänta på de andra men när per.l övertog blev han pigg igen i rygg.Men han blev fast med krafter sparat i mål som 3a de var bra inför nästa start.

Östersund 3 december

Okeanos kördes fram i dödens 1600 från mål och gav en riktigt tryckare på bortre långsidan för att sedan koppla grepp mitt på upploppet och vinner. Cornelle Coger fick tredje invändigt som blev tredje utvändigt 1000 kvar och fick sedan fritt in på upploppet och tjurar till sig fjärdplatsen. Elegance Brodde hade ingen bra dag och galopperade ifrån start för att sedan springa där bak och sluta sjua.

Bergsåker 1 december

Stay The Night fick fjärde invändigt och kom ut och fick fritt 150 kvar och spurtade till en delad fjärde plats med tussarna kvar i öronen. Passas nästa gång.

Bergsåker 30 november

Zack Hornline tog ledningen på tre kliv och styrde och stälde där till 300 kvar då krafterna var slut och han slutade 6:a. Toronto Love drog på en startgalopp och sedan sprang han där bak och slutade oplacerad.

Leangen 19 november

Stay The Night kördes fram från sist utvändigt till dödens 1200 från mål och orkade inte riktigt hålla igång hela vägen och slutade 3:a. Diva Håleryd som var med i samma lopp togs lugnt från start och avslutade vassare och gick hela vägen in i mål till en 5:e plats. Twin´s Ducati fick en fin resa i ryggledaren men galopperade 500 kvar och blå nitade på innerspåret och orsakade en olycka och loppet blåstes av och kördes om som sista löp och då var Twin´s Ducati stryken. Okeanos tryckte sig till ledningen men fick offra för mycket i starten och blev trött tillslut och slutade 4:a.

Östersund 18 november

Miss Ziva, Princess Order och Fitzcarraldo klarade sina kval på tiderna 25,7, 26,0 och 26,0. DiNozzo kändes inte bra för dagen och fick stå över. Toronto Love reds ryggledaren hela vägen och kunde inte följa i sista sväng men hade full koll på tredje platsen och såg kanon fin ut. Garde l'Espoir blev över från start och hittade ner efter ett tag och var trög fram till 700 kvar men då var det långt fram och han slutade oplacerade. Cornelle Coger var riktigt bra ut från start men kunde inte hålla ut Quelle Frontline som gick till ledning men galopperar i mitten av första sväng då Escada Arvelles kom utvändigt så hon går kanon bra i rygg ledaren och får luckan 250 från mål men då gick ledaren undan och Cornelle slutade trea. Lapp Höien var för på tå och galopperade bort sig.


Bergsåker 9 november

Leo On Line forcerades till ledningen efter att Un Sacco Di Sold galopperade i ledningen för att sedan släppa till Staro Cold Carat. Lucka 200 kvar men fuskade med travet igen 100 kvar och nära galopp men Ove fixade andra platsen.

Östersund 5 november

Coco Pops såg fin ut i ledningen men lämnade in handuken 500 från mål och slutar sist.

Hagmyren 5 november

Garde l'Espoir fick snabbt andra par ytter men bromsar sig till galopp 700 från mål och slutar diskvalificerad.

Leangen 22 oktober

Toronto Love blev hemma eftersom han dras med en hovböld. Garde l'Espoir var med ganska bra från start men kördes senare ner på tredje invändigt för att sedan komma ut för attack 500 kvar och slutar 4:a inte långt ifrån tredje platsen.

Bollnäs 22 oktober

Stay the night kunde inte va med från start och hamnade fjärde invändigt på ett pärlband. Attackerar 1100 meter ifrån mål men ger sig lite lätt i dödens och slutar på en delad fjärde plats.

Bergsåker 19 oktober

Zack Hornline var inte med ifrån start och fick köra sig till tredjepar utvändigt men börjar att schabbla med travet 500 meter ifrån mål och galopperar bort sig helt.

Östersund 18 oktober

Elegance Brodde klarade kvalet på 22,0 och Princess Avista klarade sitt premielopp på 32,2.

Östersund 13 oktober

Toronto Love blev 3:a i sitt lopp och Diva Håleryd slutade 5:a.

Umeå 12 Oktober

Leo on line fick ett kanonlopp med bra ryggar hela vägen o 2a platsen var klar o då blev kusken lite ivrig o han gallopera 100 kvar skit där rök 20 tusen o massor av poeng.
Stay the night fick 2a invändigt o sen luck på upploppet o avsluta med krafter kvar 5a bra för hans huvud.


Bergsåker 11 oktober

En superkväll Cornell fick dödes o Zack satt i ledning,alla trodde zack skulle vinna lätt men cornell kämpade tappert o koppla greppet på upploppet.De blev 1a o2a o de mår man säga var full pott.

Leangen 6 oktober

Twin´s Ducati galopperade i starten och kom aldrig in i matchen sedan och slutade oplacerad.

Östersund 5 oktober

Mon Amie Demi fick inte ledningen och tappade humöret redan 400 meter efter start och stannade rejält 500 meter från mål. Garde l'Espoir fick andra utvändig och kröp ner i tredje invändigt 500 meter ifrån mål för att sedan avancera ut in på upploppet och slutar 3:a. En riktigt bra insats utav honom.

Leangen 30 september

Leo On Line var snabb ut och tog hand om ledningen utan problem, där han sedan drog i hårt tempo men tröttnade lite till slut över Leangens mördande upplopp och blev 4:a på 15,1.

Bergsåker 25 september

Okeanos trivides inte på banan och kunde inte svara ut ledningen 1500 meter i från mål och galopperar bort sig 500 meter ifrån mål.


Solänget 20 september

Tiziano blev stryken. Cornelle Coger kördes i rygg på ledaren tills hon tog en snabbgalopp 200 meter från mål för att sedan springa i kapp och bli fyra.


Hagmyren 18 september

Toronto Love kom iväg bra men slängde sig omontiverat i galopp 1200 meter ifrån mål.


Bergsåker 11 september

Monami demi fick en inte så bra start o hamna 3utv o gick fram till dödens o de gillar hon inte o stanna 500kvar hon ska ledningen om hon ska vinna,

Leangen 10 september

Okeanos var kanonfin tog ledningen o vann ganska lätt toppen!
Toronto love var som vanligt spänd o galloppera o blev diskad han skulle behöva skitig tung bana för att vara som bäst för han var urstark även i detta lopp.
 

Skellefteå 8 September

Leo on line fick dödens direkt o då var loppet kört men robert avlöste med en häst som kvälla 700m kvar.Leo slutade oplacerad han står för hårt inne i silver för att kunna hävda sig.

Östersund 23 augusti

Okeanos hittade ner i tredje utvändig som senare blev andra utvändigt för att seare attakera 700 meter från mål då hästen utvändigt ledare började tröttna. Väl in på upploppet började Okeanos att fuska lite med travet och tappade stilen 50 meter ifrån mål och galopperade bort andra platsen.


Leangen 20 augusti

Garde l'Espoir galopperade kort efter start och hamnade långt efter där han tog en galopp till men blev ej diskad men kom sist.

Toronto Love skötte sig bra och var säker och stabil hela vägen men har den franska franska styrkan i sig och börjar inte få upp farten för än efter 1300 meter men går invändigt hela vägen och grejjar en andra plats.


Östersund 17 augusti

Mon Amie Demi flög till ledningen som hon där spårade hela vägen och överraskade oss alla med att vinna! Stort grattis till ägaren Monika Byström.

Cornelle Coger galopperade från start men hittade rytmen precis innan det var försent och gick sedan bra hela vägen och kom 7:a.


Leangen 13 augusti

Pegg Prinsen s lopp fick avbrytas och köras om efter 1000m då en ryttare fallit av och hästen kommit lös. Väll efter det så reds "Peggen" till ledningen efter 450m som han där låg till 500m från mål då han stannar till och nästan blir sist i mål.

Toronto Love togs försiktigt ifrån start men kunde ändå inte hålla sig på bena utan galopperade bort 60m för att sedan ansluta till fältet. Där efter går han på för att runda dom hästar som börjar stanna 800m ifrån mål där han sedan ligger och slutar 6:a

Diva Håleryd kom iväg bra och hamnade utvändigt ledaren som hon låg hela loppet för att 500m ifrån mål tappa krafterna och sedan komma i mål som oplacerad.Umåker 9 augusti

Okeanos fick gå ute i tredje spår i från start och tryckte sig till ledning efter femhundra meter och hade då öppnat första fem med 1.11,0 så det föll helt naturligt att släppa till Odens Nillan då hon kom men när då Calle Advise kommer ute i spåren och i sin tur blir ned släpp så är det inte lätt att hitta på något från tredje invändigt. Okeanos kommer i mål först utan pengar men har tussarna kvar i öronen och skötte sig bra så passas nästa lopp. Zack Hornline skötte sig bra från start men kostar på sig en galopp i första sväng och ger bort 40-60 meter till konkurenterna. Men han är snabb ner i trav igen och lägger sig utvändigt om ledaren där han sedan ligger in på upploppet då ledaren drar ifrån några längder och "Zack" slutar tvåa i debuten! Fullt godkännt till båda hästarna.


Bollnäs 28 juli
 
Leo on line fick en dålig rygg o hamna sisst de avsluta 9e sissta tusen o gick inte att ta något han gick 12.6 o blev 0a leo men de räcker inte i de här tuffa loppen.Vi får leta en lättare uppgift nästa gång.

Oviken 23 jun

Cali Moa kördes invändigt och klättrade på ryggar in i mål så kommer att passas lite inför nästa start.


Dannero 21 jun

Diva Håleryd var inte som bäst och kördes invändigt och följde med i ryggar mot slutet men blir störd tillslut med en lätt bredsida och galopperar hela upploppet ner.


Frankrike 16 jun

Stay the night starta på vincenne o blev stekhet i startrusningen o hoppa typist såg dö läcker ut.De öppna 06 första 500m o 10 första 1000m de är ingen lek o starta i nedförsbacke.Vi glömmer denna tråkiga helg o tar nya tag inget ont som inte har något gott med sig.

Leangen 16 jun

Suck okeanos blev påkörd i starten sedan var den dan över synd för han var så  fin i värmningen.

Östersund 9 jun

Leo on line fick ett fint lopp o blev 4a på 13.3 mycket bra.

Östersund 8 jun

Moa blev godkänd 5a hon travade bra o gjorde så gott hon kunde.Pegg prinsen travade också bra o blev 4a på en bra  tid ett steg framåt för båda.

Östersund 29 maj

Miss Ziva klarade premien på 32,1. DiNozzo och Princess Order kom in precis bakom Miss Ziva på tiden 32,4.

Hagmyren 25 maj

Leo On Line tog lätt hand om ledningen från innerspåret och styrde där hela loppet men får inte tillräckligt med fart under hovarna till slutet av loppet då tempot skärps och slutar 3:a.

Leangen 21 maj

Diva Håleryd var vi tungen att stryka idag då hennes karleder var svullna och såriga. 

Östersund 18 maj

Cali Moa klarade kvalet på tiden 41,3. Pegg Prinsen hamnade femte utvändigt och kunde inget till slut och slutar 5:a.

Dannero 12 maj

Leo On Line backades till sist utvändigt där han följde ryggar till 100 kvar och spurtar mycket bra till ett femtepris.
Delicious Avista tog lätt hand om ledningen som hon först öppnade första 500 meterna på 1.11,7 men sedan fick Erik dämpa tempot till 1.17. 500 meter ifrån mål så kan inte "Avista" hålla ordning på sina ben och går över till galopp. Hon blir sedan diskad. Avista får helt klart godkännt för sin insatts och kommer kollas upp inom kort.

Bergsåker 4 maj

Leo On Line tog lätt hand om ledningen som han släppte över efter 500 meter till Selvin Kelevra som därifrån styrde hela loppet och "Leo" hängde på irygg och slutade på en andra plats!

Leangen 30 apr

Pegg Prinsen kom iväg bra men att ta ikapp 60 meter är inte lätt på Leangen men efter att Linda ridit spår snålt så kommer peggen  in på en tredje plats och det måste vi säga är helt klart godkänt för att vara första starten på två år.

Leangen 23 apr

Le Tout Premier var alldeles för het och tog i alldeles för mycket ifrån start och blev galopp in i första sväng och var borta efter det.
Delicious Avista tog spets ifrån spår 5 och styrde och ställde till seger med lite halv knackigt trav och kommer att kollas upp efter den här starten.

Östersund 5 apr

Pegg Prinsen klarade kvalet på 33,8. Alfas Abe Lincoln blev över ifrån start och hamnade sist utvändigt där han senare började avancera 1000meter ifrån mål och landade utvändigt om ledaren som han inte kom om och slutade 2:a. Leo on Line galopperade ifrån start och eftersom Ulf Ohlsson körde både 22,6 första 500 meter och på 1000 meter så kunde "Leo" komma ifatt och kommer med en riktigt bra avslutning och rundar alla utom ledaren och slutar han  med som "Alfa" 2:a.

Leangen 2 apr

Diva Håleryd och Leo on Line var vi tungen att stryka p.g.a transporthinder.
Delicious Avistas fick andra par utvändigt direkt från start där hon sedan gick till attack 700 meter ifrån mål och kom lätt till ledningen där hon sedan blev lite bekväm 50meter för mål och höll på att bli snuvad på segern men vinner ändå med en nos.

Östersund 22 mar

Diva Håleryd värmde lungt och fint men efter två omstarter var hon inget att leka med i voltningen och tappade dyrbara metrar. Väl i loppet kändes hon trög och kommer i mål som först utan pengar.

Leangen 19 mar

Leo on Line var trög hela loppet men tar längd på längd in på upploppet och slutar 4:a. Zlatan Liss startade i samma lopp speedade invändigt hela vägen men gick över i pass sista biten och blev diskad som 5:a.
Delicious Avistas forcerades till lednigen från start som hon sedan bara drygade ut och vann överlägset.

Caen 16 mar

Stay the Night kördes till spets direkt därhan spårade hela 2398meter för att sedan förlora på målfoto. Andra platsen var värd 12 500€ och Stay the Night avslutade dom sista 1000 metrarna på 1.10 blankt. Tummen upp för Frankriker satsningen.

Leangen 5 mar

Orion Simoni hade ingen bra dag idag och blev över från start och fick inte travet att stämma riktigt 100%. Avslutar ändå ruggit och nyper en 5 plats. Good For Victory togs riktigt förskiktigt i från start och blev sist utvändigt där han låg till 400 meter i från mål då Arne gav anfallsorder och sick sackade sig fram till en tredje plats.

Östersund 27 feb

Diva Håleryd blev alldeles för ivrig ifrån start och galopperade direkt och var ute ur spelet.

Leangen 27 feb

Delicious Avistas
kom iväg bra och blev hängande i i tredje genom hela första sväng där hon sedan forcerades fram till ledningen och öppnade på 18,4 första 500 meterarna. Där spårade hon hela vägen fram till en säker seger. Linus Express var lite trög ifrån start och när han blev tillsagd att öka lite från start så svarade han med galopp och blev diskad. Le Tout Premier hittade fjärde utvändigt och gick på 1000 meter ifrån mål och gjorde ett tappert försök att nå pengar men slutade första häst utan pengar.

Leangen 20 feb

Good For Victory galopperade från start men ställde sig snabbt och gick på 600 meter ifrån mål och bara svepte fältet från fjärde utvändigt och vinner med 2,5 längder. Kanon insats från honom. Linus Express reds invändigt och fältet splitrades mot slutet och han hinner inte ikapp trean och slutar fyra på den smetigabanan. Orion Simoni får dödens direkt från start men styrs fram till ledningen efter 500 meter. Väl där framme får han dämpa tempot till 26,2 upp till 1000 meters passeringen. 350 meter ifrån mål ser han slagen ut men kontrar mitt på Leangens långa upploppet och vinner med 1 längd. Zlatan Liss får andra utvändigt men börjar att rulla lite och Arne får börja parer honom och då blir han sist utvändigt. Zlatan Liss kämpar på och avslutar riktigt bra och får sista slanten. Ska man sammanfatta kvällen på Leangen så for vi hem med två segrar, grattis till Scandinvaian Paper Sales AB som äger båda hästarna, och en fjärde och en sjätte plats vilket är pengar med alla och mer kan man nog inte begära just nu.

Bergsåker 18 feb

Stay the Night togs lungt infrån start och kördes invändigt men när loppet började gå mot sitt slut så kunde inte Stay the Night följa med och blev oplacerad. "Stay the Night kändes inte igen idag och något måste vara fel" låter Daniel hälsa.

Östersund 10 feb

Irostar gick bra iväg från start och hittade så småningom in på fjärde invändigt men klarar inte av att hålla rygg och galopperar 400 meter ifrån mål och slutar oplacerad.

Bergsåker 3 feb

Leo on Line fick platsen nästsist utvändigt och började avancemang i tredje spår 700 meter från mål. 200 meter från mål börjar krafterna ta slut och Leo on Line slutade oplacerad. Linus Express gick iväg bra och reds invändigt då han kändes trög hela vägen och slutade 4:a.

Östersund 1 feb

Zlatan Liss togs hyfsat lungt i från start men kördes till spets efter 600 meter. Där låg han tills 500 meter från mål började krafterna ta slut och han blev till sist först utan pengar. Diva Håleryd kördes till dödens och blev avlöst 1200 meter ifrån mål. Hon strider det hon kan till slut och blir tillslut 4:a. Irostar får en bra start och hittar andra par utvändigt men 650 meter sölar han med travet och galopperar. Ställer sig efter ett tag men tar en galopp till 200 meter ifrån mål men ställer sig igen och får till slut en sjätteplats.

Bergsåker 21 jan

Stay the Night startade i sista V75 och kommer iväg riktigt bra men det träcker inte för att komma till ledningen utan bakas lite bakåt för andra par utvändigt. 1300 meter i från mål så kommer Trostworthy Ås men Bosse är med och ser snabbt till att hinna före ut i tredje för att sedan ta över dödens och släppa ner
Trostworthy Ås. 600 meter ifrån mål försöker Stay the Night ute i tredje spår men väl där händer ingenting så inne på upploppet dalar Stay the Night genom fältet och kommer sist. Han känns absolut inte igen och vi undrar om Finlands resa fortfarande sitter kvar i kroppen men han kommer att kollas upp till veckan.

Bergsåker 20 jan

Alfas Abe Lincoln och Linus Express startade i samma lopp ikväll. Linus Express som hade spår 1 kunde inte hålla upp ledningen men hittar ganska snabbt ut i andra spår.
Alfas Abe Lincoln som startade på 20 meters tillägg får en position långt bak i andra spår och börjar smått flytta sig framåt 1200 meter ifrån mål och får positionen utanför ledaren 600 meter ifrån mål som hon sedan krossar med lunkande stil in på upploppet och defilerar hem sin fjärde raka seger med monté drottningen Linda Fastesson på ryggen. Linus Express jobbar starkt och får en sjätteplats.

Bergsåker 13 jan

Eligance brodde fick ett fint serverat lopp i ryggar men kunde inte rå på favoriten som var för bra.Han sluta 2a o behövde inte förta sig,han har sprungit in 100 tusen o är bara nyss fyllda 3år de är bra.
Leo on line spår 8 o 1640m de går inte blev hängande i spåren o fick backa sisst sedan ville inte leo vara med. Han var helt utvilad i mål o hoppas på bättre spår nästa gång.


Leangen 7 jan

Alfas Abe Lincoln som startade från spår 8 togs försiktigt ifrån start och backades ner till tredjeytter. När tempo sedan sänktes rejält vid 1100 meter ifrån mål så sände Linda fram Alfas Abe Lincoln till dödspositionen som när han kommer in på upploppet så bara krossar Alfas Abe Lincoln och Linda motståndet och vinner! Alfas Abe Lincoln och Linda Gör en fantastisk insats och "Alfa" springer nytt rekord över medel distans som lyder 1.15,1

Vermo 7 jan

Stay the Night som startade från spår 11 fick en jobbig inledning med en repa i tredje spår fram till positionen som först i andra spår. Där efter så började Robert Bergh ,som istället för Johnny Takter, körde Stay the Night att trycka upp tempot redan 800 meter från mål. Men trots att det länge såg ut som om Stay the Night skulle sluta bland dom tre där framme så blev han trött och med det så tappade han travet och gick över till galopp.

Östarsund 25 dec

Årets sissta start kunde inte gått bättre
Linus express tog ledningen o alfas kom upp på utsidan varvet kvar o tryckte.Linus höll tappert till en 2a plats men alfas var inget att göra åt han defilera med krafter kvar o vann överlägset toppen.

Umeå 19 dec

Avista fick en kanonstart från bakspår till ledningen,en rask öppning via 18 på ett vinterbana.Hon höll enda till 40 m kvar då hon blev överraskad av den som kom på utsidan. Hon gjorde ett kanon lopp o blev 2a knappt slagen på nytt rekord.

Bergsåker 9 dec

i dag var gudarna med mig,alla lopp blev inställd utom mitt,favoriterna hoppa o eligansen koppla greppet på upploppet
på en smetig bana o vann lätt toppen!!!!!!!


Umeå 8 dec

Avista gjorde ett kanon lopp o gav ledaren en tryckare o höll endå till vinst bra gjort.
leo blev sisst från spår 8 men spurtade bra till en 4e plats
vagabond kryssade genom hästarna men han inte fram.


Gävle 27 nov

Stay the night räddade min travvecka med att vinna på ett strålande sätt.Örjan serverade honom ett smyglopp i andra utvändigt o när mäster örjan drog tussarna sprinta han i mål via 13 sissta varvet jag älskar denna häst.

Leangen 27 nov

3st till start o inte en krona suck! Linus galloppera i starten zlatan blev fick inte chansen,leo gillade inte den skitiga banan ingen bra resa.


Östarsund 25 nov

Vagabond hängde med men de gick för fort för han,han inte få upp farten så var de i mål han var utvilad efter loppet.
Avista var godkänd rygg ledarn men var lite seg till slut vi får

ta bort lite tussar blir hon piggare men 3a var bra.

Eligansen var 3a han fick gå för tidigt från andra ytter synd för han blev trött på den dyngsega banan.

Leangen 15 okt

Stay the night grorde mig som vanligt inte besviken,dödens sissta varvet knäckte ledarn o såg ut att vinna.Men då kom favoriten ut när den på utsidan hoppa o vips blev stay 3a.De är så små marginaler man måsta ha tur för att vinna de större loppen.Stay får nästan alltid dödens de är trist,men han har över 1 miljon insprunget vilket är unikt för en 4a åring i jämtland han är fantastisk.

vagabond hoppa direkt efter starten o trampa av sig en sko sen var de loppet över.

Solvalla 28 sep

Leo gjorde ett fantastist lopp, 3e spår o dödens o blev 4a tror han vunnit om han fått ett rygglopp.

Hagmyren 25 sep

Stay the night fick ett fint lopp 2a utvändigt men bosse gick redan 700m kvar o han blev hängande i 3e spår o blev seg 200m kvar till mål sluta 4a.
Diva håleryd var väldigt taggad för dagen de öppna 10 första 500 o hon skulle om alla direkt o blev diskad.Synd med tanke på att hon värmde så bra o såg kanonfin ut.


Umeå 19 sep

Roma var inte bra i vänster bakknä i dag slapp vara med 9e uppningen o hamna 2a utvändigt så de var bra men hon tappa travet 500m kvar vi fixar knät o kommer tillbaka.
Zlatan liss fick dödens o var inge pigg i dag,samma sak där tappa vänstar bakknä o blev 5a endå med sin underbara skalle. De är omöjligt att märka att de här hästarna har känning hemma för man tränar inte i de farterna.O båda hästarna har ju varit bra tills i dag.Men vetrinären får fixa de plus vila sedan är vi farliga igen.


Romme 16 sep

Vagabond gjorde ett ganska segt intryck men gick 16.5 i 3160m de är inte dåligt men uffe sa att han inte trifs att springa där bak.Han ska vara där framme om han ska ta i riktigt en frontrunner vilket många hästar är.
Divan var ut i ett hopplöst lopp de vann på 12.6 de är inte klokt.Hon gick 13.7 vilket jag tycker är lagomt för att vinna ett sånt lågt lopp. Hon var 6a men hon var inte som bäst för dan men de är inget lopp jag sörjer.Banan var hård o därför snabba tider men för kotorna är de inte så  hälsosamt.


Leangen 29 aug

Totto gick ett fantastist lopp i dödens o sedan tryckte sig till ledningen 500 kvar o vann lätt på 15.7 de var ruggit bra med tanke på att han starta i mars senast,
Irostar blev 7a han hoppa i första sväng o fick runda korvkiosken till en mat lapp godkänt.

Bergsåker 26& 27 aug

Stay The Night startade från bakspår i ett årgångslopp över sprinterdistans, han gjorde det helt ok men har inte den formen han hade under första delen av säsongen. Han låg längst bak till slutet då han gick på i rygg på Love Force, denne blev dock trött och han fick gå ut i fjärdespår genom sista sväng. Han slutade 4:a på tiden 12.7 vilket är ok med tanke på hur loppet utvecklade sig. Vi kollar upp honom ordentligt nu för att se att han är frisk, för formen vill inte riktigt infinna sig.

Zlatan Liss startade i lopp 1 under lördagen och vilken insats han gjorde! Efter ett lopp i dödens så bara dundrade han ifrån de andra sista biten och var totalt överlägsen på tiden 13.8 2140 m auto! Vilken uppvisning, den bästa insatsen gjord av en häst tränad av mig någonsin! Hoppas att han behåller den här formen ett tag för då är han en klassklättrare av stora mått!Östersund 19 aug

Leo gjorde de kanonbra fick dödens o blev ner spidad sissta 100m o sluta 2a formen är de inge fel på.
Vagabond galloppera när han skulle fram i dödens synd han som har piggnat till nu.


Bergsåker 18 aug

Divan gjorde ett topp lopp o vann från dödens via 12 sissta 500m superbra.
Jump gjorde de bra ochså han blev fyra o fick runda i 3e spår utan rygg sissta varvet de var starka papper o orka hålla farten


bergsåker 11 aug

Leo fick ett drömm lopp rygg på ledarn o lucka 300 kvar då är han som bäst vann lätt på 14.1 med krafter kvar toppen.
Drppen fick dödens sedan 2utv i en 11 öppning fick styra på 700kvar tufft lopp o inte ha starta på 1 år blev trött ursäcktad.


Dannero 8 aug

Roma fick en tuff öppning 12 i dödens men fick andra par sissta varvet o den utanför i 3e spår hoppa 300 kvar lite tur för en gångs skull.Sedan gled hon undan på ett bra sätt till vinst toppen. 

hagmyren 31 juli

Diva håleryd backades som vanligt ner i 3e invändigt o fick för sen lucka på uploppet.Hon blev 4a o kommer till semifinal på solvalla men är så trött på att hon är i så fin form o alla kör o litar på turen.
Stay the night var de inget drag alls i han måste kollas upp av vetrinären tror han har en hals infektion.


Hagmyren 30 juli

Jump face gick ett lång lopp på ett bra sätt sluta 5a på 16.9 3140m de var bra.

dannero 28juli

Vvagabond hornline monte lopp galloppera efter 700 m blev lite miss i starten o de gick för fort när fältet skulle rundas synd.Oviken 26 juli

Roma 1a spets o slut kanonbra!

Bergsåker 21 juli

Stay the night gjorde ett fantastiskt bra lopp o gav kadetten en tuff match. Han slutade 2a o de blev 150000 till stallet som nu är uppe i över 1 miljon de är rekord bra.

Östersund 30 juni

Leo gjorde ett bra lopp spurta bra till en 3e plats
2åringarna prema på ett kanonbra sätt solkongen fick jag jogga över mål för att inte köra för fort.Eliganten värmde 20 en bit utan att förta sig han gick 31 på ett mycket fint sätt.Han tänker jag nog starta till hösten om han fortsätter utvecklas lika bra.


Midsommar helgen!

5st startade 2 fick godkänt av mig började i hagmyren divan blev fast 4a travade kanonfint med rubbet kvar.Victor blev trött han var snuvig efter loppet.
Zlatan på skellefteå var kanon fin fick öppna 11 de var synd höll strålande till en 2a plats
Oviken lör 2 starta irostar trampade på ett hjul når han bröt lite o blev diskad synd.
Roma hamna i ett för tufft lopp o blev 5a men de var kul o köra de känns att man behöver nåra lopp.


Östersund 11 juni

Irostar 6a på 14,6 rek sänkte med 3 sek men en sån här varm dag o hård bana går hästarna fantasi tider.Leo fick inte godkänt lessna för tidigt,fick dödens ett varv tålde inte de.Divan tyckte jag var bra rek sänkte o gick 13 sissta varvet o behöver härdas för att utvecklas rådde inte på de andra för dagen.Victor big slog sig när erik tog upp så han sluta trava. De var alldeles för bra hästar denna varma dag o vi tar nya tag o hoppas att de inte går lika fort nästa gång.V75 är tuffast nu när alla är på topp de blir lättare på sen sommaren när hästarna som känat mycke pengar blir slitna.

Östersund 10 juni

Zicko var kanonfin,o åke gjorde en fatastisk styrning han vann med hals.Zlatan liss var bra 3a åke gav honom ett bra lopp 2a utv o styrde på 700 kvar ed you körde sakta tills 300kvar då var zlatan lite för långt efter blanda sig i striden.

Skellefteå 20 maj

Stay the night gick lungt fram i dödens o var inte med i 9e öppningen satte klorna i ledaren o glänste över öpploppet.Stallets stjärna gjorde sin plikt o vann på 14.2 över 2140m fantastiskt bra gjort, de 50milen gick ovanligt lätt.

Bollnäs 17 maj

Vagabond hornline var kanon bra dödens först sedan överta ledningen o sedan lekande lätt vinna med krafter kvar toppen.

Solänget 14 maj

Leo on line lopp blev helt fel, han var inte riktigt me i starten o hamna 3e invändigt.O fick backa ytterligare o var sisst 300 kvar helt oberörd efter loppet.
Divan fick ett bra lopp 3e utvändigt men hon tog inte i 300kvar men sissta 100 då gick hon snabbt men då var de för sent.Banan var skitig o de passar inte hon alls hon var 7a men de var inte vad ja hadde väntat.Jag har haft hosta på några hästar i stallet o de kan dra ner på orken på hästarna.


Östersund 6 maj

Leo serverades ett perfekt lopp 3e utvändigt o gick lite tidigare en han brukar gilla men de blev en fin vinst på 14.8.De var skönt att han fick vinna för de var ett tag sedan nu de var bra för hans huvud o han är i bästa form nu.
Linus blev fast i ryggar synd de kommer fler lopp.


Umeå 30 april

Victor big starta i v75 4a han fick rygg ledarn o åkte med bra till en 3e plats.Han var lite seg i loppet men spurta bra sissta 100m tror inte han gynnas av att sova över.
Leo on line fick ett bra lopp i rygg ledarn men han slockna 300m kvar o leo blev fast.Synd han gick helt utvilad i mål o blev 0a.Man måste ha tur på v75 de räcker inte bara med att hästen är bra man måste få lucka också. 


Umeå 29 april

Stay the night startade i dd2 o fick en ganska bra start, men hannas var snabbare.Bosse prova ta över men inte han blev fast där men fick lucka sent o spurta superbra till en 2a plats.

Leangen 25 april

Divan fick äntligen sin seger,hon fick ett bra lopp 3e utv o atle sände på 700kvar de gick mycke fort.Leangens målraka är inte att leka med lätt att köra för tidigt.Men hon höll strålande bra o vann lätt.
Simb liz fick ett optimalt lopp o sänkte över en sekund 4a godkänt.
Linus express var i tok loppet där de öppna 12 då blev han långt efter i starten.Men när ledarn krokna med fler så spurta han till en 2a plats bra gjort.De regna hela tiden så banan blev seg så jag tyckte de gjorde de bra.


Leangen 18 april

Le tout premier tog snabbt han om ledningen i en 13 öppning sedan gick de lungnare.Han gled undan till en lätt seger på nytt rekord 16.9 medel de var bra gjort för att inte ha starta på en månad.

Bergsåker 8 april

Stay the night tog ledningen direkt sedan fick han jogga 18 första varvet.Men sedan en visslande avslutning via 12 sissta 500 sedan lämna han de övriga.När man har en så fin dag på jobbet känns bilresan kort.

Linus express blev stekhet med helstänkt o trava i 3e spår utan rygg i 2 varv.De gick inte får köra med öppet huvudlag nästa gång. 


Bollnäs 8 april

Victor big blev nog dagens häst på lunchen han fick dödens hela vägen o känpa storstilat till vinst.Lite tacksamt att favoriten var struken men man måste alltid ha lite tur för att vinna.

Bergsåker 2 april

Leo stog för dagens lungnaste värmning,jag vände om den kupade norsken.Då blev han pigg han tog ledningen efter en 10 öppning han är blixtsnabb ut.Han satt i rygg på astrid zonett o de blev ingen lucka men han var så när 2a platsen men blev 3a på 14.9 de var bra.

Bergsåker 1 april

Simb Liz gick felfritt de var kanon bra jag tog en easy start o satt 3e invändigt trodde han utanför skulle somna sissta 800 men inte.Hon blev 6a med rubbet kvar bra för hennes huvud.

Leangen 28 mars

Victor big gick ett tufft lopp med 3e spår genom förta kurvan o sedan dödens resten av loppet.De var mycket bra gjort att vinna efter den resan toppen.

Bergsåker 25 mars

Irostar såg kanonfin ut i ledningen men 600 kvar blev de alldeles för högt tempo o han hoppa.
Diva håleryd smög med fint o var med den blixtsnabba avslutningen de är svårt att ta en längd i den farten.
Tyckte hon fick godkänt med en 3e plats de var ett konstigt lopp där de gick fortare än de skulle behöva göra med endast 7hästar.Hon gick 16.4 volt i andra starten vilket är mycke braBollnäs 22 mars

Stay the night fick ett ganska tufft lopp i dödens sissta varvet,men tappa travet 300 kvar.Han galloppera över mål som 2a men han stred så länge han kunde fast travet inte stämde.Han skaka i vänsterbak knä efter loppet så de tyder på att han hadde ont där efter loppet.Ska kolla upp de så fort de går synd med tanke på att han har vunnit loppet om han inte fått ont.Han har haft en tuff vinter så han kan behöver vila ett tag de hårda banorna som varit tar alltid ut sin rätt.

Östersund 17 mars

Leo on line fick ett kanonlopp från spår 12 första 1000m efter 13 så de var bäddat för honom 3e utvändigt. Men han hadde ingen kraft kvar på slutet,han blev trött de var posetivt.Han har en bit till formen 5a.
Simb liz hoppa direkt i starten hon visar nerver efter hennes tok öppningar i de tidigare starterna.
Monami demi fick ett perfeckt lopp andra utvändigt men när han drog i högertömmen ville hon inte gå förbi.Hon blev 5a men var inte de minsta trött efter loppet. 

Östersund 8 mars

Zlatan liss gjorde ett kanon lopp,fick dödens sissta varvet o koppla greppet sissta 300m men han han inte växla om när ed you kom.En tapper 2a plats diva håleryd fick ett lungt upplägg o fick backa sig loss sissta 300 o avsluta starkt till en 4e plats.De var bra för henne för hon hadde gott om krafter kvar i mål.Simb liz var laddad o de blev en för snabb start för henne o hon blev diskad direkt.Typist när hon är i kanonform hoppas hon får visa hur bra hon är i något auto lopp framöver.

Bergsåker 4 mars

Monami demi fick en kanonstart men henrik fick ta i henne lite o då kom galoppen.Och då blev hon sisst o gick ut i 5e spår genom sissta kurvan.De går inte med henne hon blev 0a den starten glömmer vi. 

Bergsåker 26 februari

Simb liz fick en helt omöjlig start på loppet 11.3 första 500m så synd när hon var i kanon form.Hon tröttnade av den enkla anledningen.Hon blev 5a endå de var bra gjort me tanke på dagens snabbaste öppning.
Stay the night trivdes inte med den lösa banan så de blev lätta boots fram o de var räddningen.Fick en bra start o fick överta ledningen efter 700 m sen såg de ut att bli lätt till 400 kvar.Då han tappa travet,han var muskeltrött då o tappa spänsten i staget.Men med ett löphuvud av sällan skådat slag vann han endå jag är rörd över denna prestantion.

Bergsåker 18 februari

Monami demi fick ett bra lopp via 3e utvändigt o styrde på 500m före mål.De var lite tidigt för henne sen drog han norsken o då bröt hon ner o fela som 2a o blev diskad synd.
Leo on line 2a utvändigt 13 första varvet var svettigt.Styrde på 600m kvar lite tidigt ochså för han.Avsluta bra till en 2a plats men de fattas till formen.

Bergsåker 14 februari

Roma tog ledningen från bakspår på ett enkelt sätt o fick bestämma i ett moderat tempo första 1500m.Men när Björn.Karlsson tryckte till 600 kvar tappa hon både travet o lusten.Synd att de inte var kort distans,men vi måste hitta felet. Stay the night var strålande bra Bosse satt lungt kvar till 800 kvar då han flög fram till dödens. Sedan tryckte han till 400m kvar o länsade undan till överlägsen seger på 15.4volt. Banan var hård så han får ta de lungt resten av veckan,hoppas han får vara hel länge han är en drömhäst.

Östersund 11 februari

Simb liz gjorde att kanon lopp öppna 12 o Jan.N skulle rätta till henne sissta 100m o hon tog 2 galopp steg suck. Inte den bästa styrning man sett,Irostar blev 4a o var duktig med tanke på att han inte gått nåt jobb. Totto i flexen tog i för hårt i starten så han svimma sissta 800m 0a.Leo starta bra men fick dödens o de gillar inte han 5a.De här var en dålig dag men simb liz o irostar fick godkänt.

Bergsåker 4 Februari

Simb liz gjorde de bra med tanke på den tryckare hon fick efter 500m hon såg seg ut 600 kvar.Men hon bet i bra sissta 200 o räddade 3e platsen bra. Stay the night kunde inte hålla ledningen,men kom ut från rygg ledaren varvet kvar o fick överta. Sedan glänste han över upplopet o visa att de är en stjärna,med tussarna kvar gled han undan till lätt seger.

Bergsåker 31 januari

Monami demi serverades ett kanonlopp med en snabb start o kröp ner 3e invändigt men när hon vek ut ville hon inte springa förbi.Bra att bli 3a men vi måste prova att lura henne med en norsk gas,man drar upp skygglapparna. För hon har så mycke krafter kvar i mål så de ska vi prova.

Leangen 31 januari

Letout premier
o Roma gjorde båda kanon lopp roma fick öppna 14 första 500 o stred bra till en 2a plats från ledningen. Totto tog  en lungn start o sedan 3e utvändigt men gick sedan på i rasande fart till ledningen.Han vann lätt o hadde krafter kvar de var dagens prestantion.

Bergsåker 22 januari

Simb liz blev 0a hon gallopera i första sväng,typist har alldrig värmt bättre. Jag satte på ett helstänkt huvudlag o hon blev så pigg o fin,men i loppet blev hon stressad. Så de är bara att anmäla o starta på o skippa helstänkt nästa gång.

Leangen 17 januari

Totto vann lätt på en 3sek tung bana han var stekhet i värmningen o vi värmde 2ggr i tävlingsfart.Men i loppet var han lungnare o följde bilen till ledningen o sedan var loppet över. En kanon start på de nya året hoppas Totto lungnar sig lite kan han tjäna en fin slant i år. 

Solvalla 27 december

Två till start i V75-finalerna, bara det känns stort! Att de sedan svarade för femstjärniga insatser båda två gjorde ju inte saken sämre.
Först ut var Stay The Night, från sitt bakspår fick han ett lopp långt bak i andraspår. Bosse sände i tredje med ca 700 kvar och han fick gå den tunga vägen och dra tåget, men vilken insats han gjorde som knappt slagen om andrapriset. Åt vinnaren fanns inget att göra men 50 000 kr in för den här kanoninsatsen!

I V75-6 var det Leos tur, även han drogs med ett bakspår och Per valde att köra  sist invändigt. In på upploppet öppnade sig en lucka och Per kunde styra ut i banan, Leo spurtade snabbast av alla och med lucka några meter tidigare hade han vunnit! Han kom trea och tjänade  55 000 kr på tiden 14.6 2140 m auto. Vilket lopp han gjorde och han går från klarhet till klarhet, han har nu tjänat 571 000 kr på endast 22 starter där han varit på plats hela 17 ggr!Östersund 17 december

Två till start på hemmaplan och båda underpresterade tyvärr men bärgade ändå varsin matlapp.

Mon Amie Demi var först ut, i ett sprinterlopp hamnade hon först i dödens och tog sedan över ledningen efter ca 600 meter. In på upploppet såg hon ut att kunna gå mot seger men hon lade ner verksamheten på upploppet då hon inte var på humör, in i stallet var hon inte ens anfådd.... typiskt men så kan stona vara. Hon slutade sjua och tjänade 2000 kr.


Simb Liz startade som favorit över 2140 meter volt, hon trivdes inte på banan och hade svårt att få grepp vilken ledde till en dålig start. Hon fick dock ett bra lopp iaf och in på upploppet såg det mycket bra ut, hon föll dock tillbaka sista biten och slutade sexa. Vi tar nya tag.

Bergsåker 11 december

Stay The Night!
Stay The Night startade i V75-6 på Bergsåker och vilket lopp han gjorde! Efter en stark öppning så tog han enkelt hand om spets och stannade sedan där resten av loppet och tog en övertygande seger där han inte släppte någon i närkamp. Han öppnade 500 på 11.1 fick sedan dämpa till 16.4 första varvet sedan stack han bara undan. Vilken kanonhäst!

Leo On Line
Leo var inte mycket sämre än sin stallkompis och från ledningen slutade han trea, han blev slagen av två hästar som gått invändigt i hans rygg så det var inte mycket att orda om. Han gjorde också en kanoninsats, bara hoppas han får vara med i finalen för han är i toppform för dagen.

Totalt 128 000 kr in till stallet under dagen, en trevlig dagstur till Sundsvall! Hästarna har känts fina i träningen och det här känns otroligt stort, bättre dag är det svårt att hitta.


Östersund 5 december

Divan och Zlatan startade i samma lopp och båda gjorde godkända insatser efter vila, de saknar lite tempo i kroppen då det varit svårt att köra snabbjobb på underlaget. Divan slutade 5:a medan Zlatan placerade sig strax framför som 4:a. Lite ringrost hos båda och de går framåt av detta loppet. 7 500 kr blev belöningen för Zlatan medans Divan tjänade 6 000 kr.

Bergsåker 3 december

Le Tout Premier hade ingen bra dag och Melander kände redan i volten att det skulle bli galopp, så fort de vänt upp skenade han och sedan var den dagen förstörd för honom. Spår två i volt passar inte honom bra utan han skall helst ha 3-4 där han får gå lite långsammare och hålla sig lugn.

Simb Liz gjorde ett kanonlopp och bekräftade de positiva träningsinsatserna nu på slutet. Hon slutade tvåa och tjänade 10 000 kr på tiden 18.6 2140 m volt.

Bergsåker 1 december

Net startade i lopp 4 som var ett fyraåringslopp, det såg ut som en bra uppgift på förhand men väl i loppet gick det mesta fel.... Net startade från tillägg och när hans styrdes på efter halva loppet så blev han hängande i tredjespår. In på upploppet var det tomt i tanken och han föll genom fältet och slutade oplacerad.

Bergsåker 26 november

Leo startade i ett kortlopp med autostart och gjorde en kanoninsats efter en tids vila, efter en tuff öppning på 09 första 500 m i dödens lyckades Per trycka sig till spets, väl där fick han dämpa till 14.4 första varvet. In på upploppet såg han slagen ut men han visade åter vilken kämpe han är och det blev en härlig kamp upploppet ner. Han fick tyvärr ge sig med en hals men med tanke på öppningen så var det ett riktigt fint formbesked! Andraplatsen gav 10 000 kr och tiden för honom blev samma som vinnarens 14.3.

1-3/11 Bollnäs & Östersund

Tung vecka för stallet med tråkiga löpningsförlopp,
Roma gjorde ett bra lopp på Bollnäs men rullade över i galopp på upploppet som klar tvåa.
Mon Amie Demi startade också på Bollnäs och lyckades ta sista matlappen. Hon har gjort det bra hittils och hon är snart med bland de främsta igen.

På Östersundstravet blev allt pannkaka, en alldeles för tuff öppning knäckte Xray Hornline. På en smetig bana öppnade han första 500 på 10.0, när upploppet kom så var det av förklarliga själ slut i tanken och han var mycket trött i mål.

Net fick harva i tredjespår i 1300 meter och här var det också slut på krafter när upploppet kom.

Vi glömmer den här veckan och ser fram emot en rolig helg istället där Stay The Night startar mot Eliten på Eskilstuna!


27/10 Solvalla

Stay The Night gick ut i en stenhård Breeders Crownsemifinal, den tuffaste på pappret. Från spår 5 hittade Åke rygg på Lord Mirabelle som tog hand om ledningen, på en väldigt smetig bana öppnades första varvet på 16.5. Stay The Night tassade fint med i ryggen på ledaren och in i sista sväng öppnade en lucka upp sig utvändigt när Kadett C.D tryckte till ledaren dessa tre gick ifrån de andra med någon längd och in på upploppet hade vi på sidan segervittring. Det visade sig dock att hästen besvärades lite av något vänster fram och Åke kunde inte köra något på honom över upploppet utan åkte bara med, han höll dock säkert undan till tredjeplatsen med krafter kvar. Detta betyder att han kvalade in till finalen nästa helg på Eskilstuna!
Riktigt stort att ha en häst med i en årgångsfinal och det är verkligen en ärlig häst som ger allt när det begärs av honom, han tjänade 25 000 kr och fick tiden 15.2 2140 m auto. Vid spårlottningen var dock inte turen på stallets sida och det blev spår tolv, vi håller tummarna för att han blir ordentligt fräsch tills nästa helg och att löpningsförloppet blir till fördel för hästen.


27/10 Östersund

Le Tout Premier startade i ett v4-lopp och han gjorde på nytt en fin insats, från spår 12 gick han tidigt fram utvändigt och pressade hårt hela loppet. Tempot var hårt från början och första 500 gick på 14.6, in på upploppet hade han knäckt ledaren men fick dock se sig besegrad av en häst som fått ett smyglopp. Väldigt imponerande att trots en tuff löpning vara med och slåss om segern. Han tjänade 12.500 kr och tiden blev 17.2 2140m auto.

20/10 Solänget

Roma gjorde första starten i vår regi och hon gjorde det bra efter lång vila, hon blev muskeltrött men höll till en tredjeplats på tiden 18.0 2140 m auto.

Le Tout Premier masserade ledaren hårt från dödens och orkade inte riktigt fullfölja, han slutade sexa på tiden 19.7 2660 m volt.

13/10 Dannero

Net fick ett tufft lopp och drog hårt i ledningen, han öppnade tvåtusen meter på 15.8, det blev för tufft och han var stum in på upploppet. Han räddade dock sista matlappen.

9/10 Hagmyren

Ny bra insats av Stay The Night när han blev tvåa efter dödenslöpning i Anders Kilströms Minne. Från 20 tillägg blev det för tufft att plocka ner Octopus, men ändå en bra insats av honom och ett bra kvitto på att formen håller i sig nu när han kvalat in till roliga lopp senare i höst. Han gick tiden 16.3 2160 m volt och tjänade 20 000 kr.

8/10 Östersund

Diva Håleryd tog en tredjeplats i Siri Jonssons Minne, efter ett lopp i ledarryggen fick hon fritt lite för sent för att hota om segern hon fullföljde dock som vanligt bra över mål och var trea på tiden 16.3 2140 m volt. Hon tjänade 15 000 och därmed passerade stallet 1.1 miljon inkört under året!

4/10 Solänget

Framgångarna fortsätter för stallet! Efter strålande insatser av Zlatan Liss och Mon Amie Demi var stallet nära att bärga en en dubbelseger tyvärr fick Mon Amie Demi se sig besegrad med en halv längd.

Zlatan var först ut och han gjorde ett kanonlopp från 20 meters tillägg och segrade på tiden 15.9 2160 m volt. Han har segrat i fyra av nio starter den här säsongen och travat in 143 000 kr och visat att han tillhör de bästa treåringarna på Östersundstravet.

Vad gäller Mon Amie Demi så har hon verkligen överraskat positivt i sina två starter för stallet, nu sänke hon sitt rekord med över en sekund till 16.9 2140 m volt och var nära att vinna. Hon slutade dock på en hedrande andraplats och tjänade 7500 kr.

Stallet har nu nästan 1,1 miljon insprunget hitills under året och det mest glädjande är de 25 segrar som hästarna vunnit under året!

3/10 Solvalla

Diva Håleryd startade i Rixloppet under kriterietsöndagen och vilket kanonlopp hon gjorde! Precis innan start var dock dramatiken stor, först drabbades hon av materialfel när käkremmen gick av väl på banan igen började hon att galoppera påväg fram emot vingen. Detta berodde på att hon ville ut vid utgången och när Michael höll kvar henne så tog hon i galopp istället, väl i trav igen hann hon inte riktigt fram till vingen och fick en tappstart. Trots detta fick hon en väldigt bra position i andra utvändigt, öppningen för de hästar som var med där framme blev stenhård och första tusen öppnades på 14.7, efter detta kom Gitano fram och tog över ledningen med Oh Yeah på utsidan och med Divan tassandes bakom. I det här läget trodde nog de flesta att positionerna skulle stå sig in i mål, men i en virvlande avslutning så tog sig Divan förbi Oh Yeah på ett fantastiskt sätt. Vilken insats!

Åt Gitano fanns inget att göra men att slå en så bra häst som Oh Yeah är imponerande, de övriga hästarna i loppet var statister sista 300 och var långt efter i mål.
Divan gick nya rekordet 15.1 2140 m auto och tjänade 25 000 kr, hon fick även in 16 nya poäng i sammandraget och nu ser pallplatsen ut att vara säkrad även om allt kan hända i trav.

26/9 Hagmyren

Mon Amie Demi gjorde tävlingdebut i stallet regi och det kunde inte slutat bättre, efter ett tungt lopp i dödens där hon satt hård press på ledaren lyckades hon ändå hålla undan till en delad seger. Överraskande men otroligt roligt och en mycket bra insats. Hon gick 18.5 2140 m och förstapriset var 11 250 kr.

Le Tout Premier (Totto) gjorde också tävlingsdebut för stallet och han gjorde det väldigt bra, efter en tappstart så gick han på i tredjespår och landade i dödens. När det väl gällde avgjorde han enkelt och fick tiden 17,2 2160 m volt, belöningen för förstaplatsen var 5000 kr.  Han känns som en häst med mycket kapacitet och han har en fin höst framför sig!


17/9 Hagmyren

Åkte till lunchtrav på Hagmyren med endast en häst och vilken succé det blev!
Net startade i ett långlopp inom V-4, han togs ganska lungt från start med styrdes tidigt fram emot tät av Micael. Väl i tät drog han i ett jämt tempo och konkurrenterna tröttnade en efter en, Net springer och skiftar en del men vilken uthållighet han har! In på upploppet hade han lämnat konkurrenterna och vann en fullständigt överlägsen seger på tiden 17.8 3160 m volt. Efter målgång såg han ut att kunna fortsätta ett varv i samma tempo! Detta var tredje raka för Net och långlopp verkar passa honom väldigt bra!

17/9 Bergsåker

Simb Liz gjorde sin andra start i karriären och precis som i debuten slutade det med en sjätteplats och 2000 intjänat. Hon hade en galopp på vägen, men de första starterna får ses som träning för att skaffa rutin. Hon kommer gå framåt med starterna.

15/9 Dannero

Zlatan Liss startade från 20 meters tillägg i ett treåringslopp, han fick ta över ledningen under det första varvet och drog sedan på i spets. Allt såg bra ut i början av upploppet och han var på väg att få några längder, han tröttnade dock de sista stegen och fick se sig snöpligt passerad strax innan mållinjen. Ändå en jättebra insats av honom och han tjänade 15 000 kr, han passerade därmed 100 000 kr insprunget i år och ståtar nu med 113 000 kr insprunget på 8 starter.

12/9 Östersund

Blandade framgångar på hemmaplan, fyra startande slutade med två tredjeplatser en sjätteplats samt en oplacerad.
Först ut var Simb Liz som gjorde sin tävlingsdebut, hon gjorde det helt ok slutade sexa på tiden 20.1 2140 m volt, 2000 kr fick hon för insatsen.

Xray Hornline hade på förhand en fin uppgift och ledde cokså stor del av loppet men han tröttnade till slut och blev rejält slagen. Vi kommer igen med denna snygga häst.

Diva Håleryd, Divan gjorde som vanligt ett kanonlopp. Från dubbla tillägg mötte hon några fina treåringar och efter en bra insats så lyckades hon komma trea knappt slagen om andraplatsen och med viss vittring på segern. Hon gick fint över mål och knappade in på segraren de sista stegen. Segern inbringade 10 000 kr och nya rekordet 15.7 2180 m volt!

Drop In L.B, Droppen tog spets och fick styra i ett bra tempo. Han kroknade dock över upploppet och blev trea efter två norska hästar, han tröttande lite mycket för att få väl godkänt men han gör sällan ett dåligt lopp denna fina häst. Tiden blev 16.6 2140 m volt och tredjeplatsen gav 12 000 kr.


10/9 Umåker

Startade Stay The Night i ett Breeders Crownförsök på Umåker och vilket kanonlopp han gjorde efter en grymt bra styrning av Bosse. Han kunde inte riktigt vara med från start och hamnade först i rygg ledaren och senare tredje par invändigt, Bosse hittade dock luckan och styrde sedan på sista halvvarvet som han fick gå i tredjespår. Han avslutade storstilat och segrade över Oh Yeah med en säker längd, vilken insats! Detta är en riktig kanonhäst och idag fick han visa sig från sin bästa sida! Tiden blev 15.4 och prischecken var på 70 000 kr, hittills har han denna säsong sprungit in 234 000 kr och vunnit 4 av 7 starter.
 

27/8 Bergsåker

Stay The Night startade i Norrländsk treåringselit med 200 000 i förstapris, han hade ett trist utgångsläge med spår 8. Han hamnade långt bak vid starten men in på upploppet gick han väldigt fort och var en av de som avslutade snabbast. Han blev femma på tiden 14.5 2140 m auto och fick för det 20 000 kr. Bra insats med tanke på att han varit ifrån mycket på slutet och inte fullföljt ett helt lopp sedan början av juni, passa nästa gång!

Leo On Line startade i ett amatörlopp med 50 000 till vinnaren, han var bland de mer betrodda men det blev ingen framskjuten placering. Han slutade sexa och fick för det 4000 kr, vi tar nya tag!


19/8 Bergsåker

Diva Håleryd och Blue Line startade i ett E3 Bonuslopp, Divan slutade trea på nya rekordet 16.1 2140 m auto. Viktigt för ställningen i Rixallsvenskan är att det var dubbla poäng i detta lopp och hon kasserade in 12 poäng. Hon tjänade dessutom 12 000 och är nu nära 100 000 intjänat i år.

Blue Line blev tyvärr först utan pengar.
Återkommer med mer info.

18/8 Östersund

Xray Hornline gjorde debut för oss och comeback efter en längre viloperiod, han slutade trea trots ett dåligt utgångsläge. Han fick gå i tredjespår nästan hela sista varvet och avslutade sista 1000 på 13.0, han gick i mål på tiden 14.4 1640 m auto och fick 8000 för insatsen. Denna häst kommer få en fin höst på Norrlandsbanorna.

NET startade i ett P21-lopp och gjorde en kanoninsats han var fullständigt överlägsen och vann med 7 längder, han utvecklas hela tiden och detta var ett fint besked. Tiden blev 17.3 2140 m volt och belöningen 3000 kr. Startpoängen var dock viktigast. bra insats.

14/8 Skellefteå

Leo On Line startade i V75-2, han fick ett alldeles för tufft lopp i dödens med ett öppningsvarv på tiden 11.3 och slutade oplacerad.

Drop In L.B gjorde en bra insats från ett uselt utgångsläge i V75-6, han var en av dem som avslutade bäst sista biten. Han blev tillslut 4:a på tiden 13.3 1640 m auto och tjänade 15 000. En bra insats.

4/8 Dannero

Zlatan Liss och Blue Line startade i V4-2, Zlatan stack till spets direkt medan Blue Line fick en lite sämre start och rullade kort därefter över i galopp, han ställde sig sent och chanserna att vara med i främmre träffen var därmed borta. Han fullföljde dock helt okej och bärgade en sjundeplats värd 5000 kr.
Zlatan tog som sagt ledningen från sitt springspår och öppnade första 500 efter 19, han fick dämpa tempot ytterligare och första varvet gick efter 19.5. Ut på sista rundan skruvade Bosse upp tempot och in på upploppet var allt klart, han länsade undan och vann överlägset med 8 längder efter ett snabbt sista varv. Han vann på tiden 16.9 2140 m volt och tjänade fina 30 000!
Detta var en riktigt bra insats och det lovar mer inför framtiden, Zlatan är en häst som i träning endast gör det han behöver och inte så mycket mer även om man känner att kapaciteten finns där.
Vad gäller Blue Line så är det en fin häst som kommer att komma igen, han känns fortsatt fin i träningen och nästa toppinsats från honom kommer inom kort!

2/8 Solänget

Emma åkte till Örnsköldsvik med Leo on Line och Irostar, det slutade i stor succé! Båda vann efter otroligt fina prestationer
och här är nog resan hem en glad historia!

Leo On Line startade i ett lopp över kort distans från det kluriga spåret 11, han fick gå sista varvet i tredjespår med draghjälp och vann med ett huvud på tiden 14.3 1640 m auto. Riktigt roligt att han fick vara först igen efter några fina instatser där han inte riktigt hunnit fram. Framtiden är mycket ljus för den här kämpen som har en underbar löpskalle och verkligen gör allt för att vara först!

Irostar överraskade de flesta i hans närhet idag när han svarade för en jättefin insats och var fullständigt överlägesen när han segrade med 6 längder på tiden 18.5 2140 m volt! Med lite hjälp av att den värsta konkurrenten i galopperade i ledningen, Irostar fick gå hela loppet i dödens och stallet är väldigt glada över hans lopp idag. Han har inte riktigt växt i sin stora kropp och bör bli ännu bättre med lite mer tid.

Härligt med framgångar och med dagens segrar har nu stallets alla 5 startande treåringar segrat, dessutom passerades fjolårets segerantal och nu ståtar stallet med 17 segrar på 57 starter! Känns lockande att snegla mot miljongränsen vad gäller inkörda pengar men i trav kan allt hända!


1/8 Hagmyren

Stay The Night startade i ett Breeders Crownförsök från spår två med Örjan i sulkyn. På förhand såg det ut som en fin uppgift men han var inte som bäst när starten gick och galopperade bort sig, han visade hälta och det var en tung resa hem till stallet.


27/7 Östersund

Drop In L.B. startade på hemmabanan över medeldistans med voltstart, han mötte några bra hästar och räckte inte hela vägen. Han slutade dock trea och det är tydligt att han behöver starta på för att nå samma form som under fjolåret. Han fick tiden 15.8 och fick 5000 kr för prestationen. En helt klart godkänd insats.  


25/7 Axevalla

Diva Håleryd startade i Rixallsvenskans lopp och gjorde på nytt en kanoninsats hon slutade trea efter en resa i dödens och i ledningen där hon fick hårt tryck. Hon höll dock väldigt bra och de tre första spelade i en anna division än övriga Rixhästar denna dag. Diva fick tiden 16.5 2140 m auto på en något tung bana och dessutom 12 000 i prispengar. Detta betyder många nya sköna poäng i ligan, dock så drygade Gitano ut sin ledning i totalen genom att vinna på ett bra sätt idag. Kampen går vidare!


19/7 Rättvik

Zlatan Liss startade inom V65 och gjorde ett bra lopp, han blev fast med lite krafter kvar men slutade trots detta 4:a, vid fritt tidigare var 2:a platsen inom räckhåll. Han fick dock med sig tiden 16.8 2140 m auto samt 8000 i prispengar. Bra jobbat!


10-14/7 Hoting och Solänget

Drop In L.B. gjorde ett bra lopp och vann enkelt på 16.9 1660 m volt. Större uppgifter för honom snart att vänta.

Blue Line och Diva Håleryd möttes i ett treåringslopp på Solänget och det blev verkligen åka av! Diva blåste till spets för att sedan få press av Blue Line när Örjan sände fram ordentligt mot spets, Micael släppte klokt nog. Blue Line gjorde ett otroligt lopp och vann på 16.4 2140 m volt, Diva var inte mycket sämre och spurtade in som fyra, tiondelen långsammare. Detta lover mycket inför fortsättningen och båda skall passas i sina kommande starter. Divan går nu till Axevalla för att utmana de övriga Rixhästarna.5/7 Hagmyren

Pegg Prinsen startade i monté och gjorde återigen ett bra lopp, han slutade tvåa efter Jahnita som tvingades till svenskt rekord för ston över den aktuella distansen i monté. Peggen blev slagen med en hals på tiden 27.8 2140 m auto, samma  som segraren. För Peggen blev det 15 000 kr in på kontot och han har nästan tjänat 120 000 kr hittils i år, mycket bra jobbat!

3/7 Eskilstuna

Leo On Line startade i V75 final och fick en fjärdeplats.
Tog spets de första han gjorde men Sanity tog över ledningen, låg i rygg resten av loppet men blev tyvärr hindrad på upploppet men han fick fram huvet till en fjärdeplats och de är vi jätte nöjda med. tiden blev 14 blankt.

2/7 Östersund

Efter att båda starthästarna blev stukna i onsdags var det i dags för Diva Håleryd att försvara Stall RiX FM Jämtlands färger i Rixallsvenskan. Hon galopperade tyvärr men lyckades knipa en tredjeplats och nya fräscha poäng i ligan. Hon belönades med 5000kr för tredjepriset och har bara missat "pallen" en gång på de fem första starterna.

27/6 Leangen

Drop In L.B. startade i ett sprinterlopp på Leangen, han öppnade jättefint och satt i ledningen direkt. Han fick dock stenhårt tryck och första varvet gick på 1.13 så när det skulle avgöras kunda han inte stå emot. Dock en bra genomkörare och helt klart så behöver han några starter innan han kommer igång efter ett så långt uppehåll. Han slutade oplacerad på 14.9 1640m auto.

25/6 Hagmyren

Så äntligen kom första segern för rixhästen Diva Håleryd! Efter flera bra lopp fick hon äntligen vara först över mållinjen, segertiden blev 17.3 2140 meter voltstart. 30 000 kr in på kontot och nu har hon tjänat 60 000 kr på fyra starter. Nu får ni se upp i toppen av Rixallsvenskan!
Glädjande var också att stallets andra häst i loppet Blue Line återigen gjorde ett fint lopp och var trea.

24/6 Dannero

En häst till start och det blev maxutdelning! Pegg Prinsen startade i ett montélopp från dubbla tillägg och segrade med fyra längder på fina tiden 27.8 1680 m. Detta var hans fjärde start tillsammans med Angela Eriksson i sadeln och de fortsätter att vara obesegrade, vilket team! Segern var Peggens femte för året och han har nu tjänat över 500 000 kr hittils i karriären, en riktigt kämpe som sällan gör ett dåligt lopp. Bra start på midsommarhelgen!


15/6 Solänget

Två startande under kvällen, Pegg Prinsen var först ut, han mötte tufft motstånd och hans segerrad blev tyvärr bruten. Vi tar nya tag där! I loppet efter så startade Blue Line och han gjorde en kanoninsats och segrade på 17.2 2140 m voltstart efter en fin styrning av Lasse Lindberg. Riktigt roligt att han fick segra och det känns som det lossnat ordentligt för honom.

11-12/6 Östersund

Årets största travhelg i Östersund blev en riktig succe för stallet, tre starter slutade med två andrapris, en fjärdeplats och 93 000 intjänat!

Under fredagkvällen startade Stay The Night och Zlatan Liss i Breeders Crown för treåriga hingstar/valacker, där fick de möta Robert Berghs Kadett C.D. som är en riktig kanon. Båda gjorde dock jättefina insatser och slutade tvåa och fyra. Stay The Night förlorade för första gången i år men visade ändå att han är en riktigt bra häst, han kommer få ett kanonår! Han har haft lite problem i veckan och formen var inte riktigt där ändå avslutade han 09 sista 500m. Zlatan hängde med bra och var helt klart godkänd och hade även han en fin speed sista 500.

Leo On Line startade i V75ans första avdelning och stod för en ruggig avslutning och var nära att vinna, en märklig häst som knappt går 40 i värmningen men när det verkligen gäller så gör han vad som helst för att vara först! Han slutade tvåa och tjänade fina 50 000,med tiden 12.4 1640m auto så putsade han dessutom sitt rekord ordentligt. Starkt av en häst som endast gjort 15 starter att redan ha tjänat 424 000 och dessutom bara missat pallen två gånger!

Otroligt roligt att det gick så bra på hemmaplan och ett stort tack till kuskarna som körde fina lopp med hästarna.28/5 Hagmyren
Zlatan fick ett bra lopp i tredje utvändigt och avslutade bra till vinst.
Diva Håleryd femte invändigt, fick lucka 600 kvar, störtdök till andra platsen.

19/5 Östersund

Pegg Prinsen startade i monté och gjorde det igen! Tredje raka segern, blev en hård kamp men han höll undan med en hals på tiden 29.8 2160m. Han har verkligen hittat sin diciplin och har aldrig förlorat i monté.

Drop In L.B kvalade efter ett långt skadeuppehåll, han "vann" sitt kval på 20.1 med en galopp på vägen. Har känts uppåt i träningen och han visade verkligen fin kapacitet förra året innan skadan så vi håller tummarna att han kan hitta tillbaka till den formen!

14-15/5 Dannero

Fyra starer på Dannero denna helg, utdelningen har varit helt ok med en seger två pengaplaceringar och en oplacerad.

Stay The Night är fortfarande obesegrad som treåring efter en mycket bra insats idag. Segrade tillsammans med Örjan Kihlström på tiden 15.4a 2140m , 50 000 intjänat! Vilken utveckling för honom! Finns det en bättre treåring på Östersundstravet?

Diva Håleryd och Blue Line startade i samma lopp under fredagen Blue Line bra fyra trots galopp, Diva blev sjua och fick med sig 5000.

Mallroy blev tyvärr oplacerad och vi tar nya tag!


7/5 Blue Line & Iro Star
Blue Line och Iro Star gjorde bra ifrån sig på bergsåker, Blue Line blev två på tiden 19,5. Iro Star blev fyra på tiden 20,1. Känns som maxutdelning och stallet är nöjda med prestationerna.

6/5 Nygårds Prinsen
Nygårds Prinsen klarade kvalet på tiden 46,6. 

2/5 Zlatan Liss
Zlatan gjorde ett jätte bra lopp, lite seg på slutet men öppningen var ändå en 15 tid. fick en 5e plats på tiden 18,7.

30/4 Diva Håleryd

Då var debuten avklarad! Diva gjorde ett jättebra lopp och var nära att vinna, men tyvärr hann hon inte riktigt fram och blev tvåa på tiden 18,7 2140m. Detta lovar mer inför fortsättningen av Rixallsvenskan!  

26/4 Leangen
Mallory smygstartade lugnt, och avslutade bra till en 5e plats.


18/4 Östersund

Härlig dag på jobbet för Stallet som slutade med dubbelseger på hemmaplan!

Pegg Prinsen var först ut i ett montélopp och tog andra raka segern, han trivs verkligen i monté. Han stod för en fin avslutning och var även denna gång överlägsen på tiden 29.7 2180m. Han är verkligen i toppform nu, tyvärr finns det inte så många passande lopp i monté för honom just nu, det troliga är att han matchas lite sparsamt och laddas mot hösten. Han kommer dock att visa sig på banan när passande lopp finns!

Dagens andra seger var riktigt rolig då den bärgades av treårige debutanten Zlatan Liss, detta var en kanoninsats! Värmer extra när unghästarna fungerar, det är ett bra kvitto på att träningsmetoderna fungerar. Zlatan fick vandra i dödens och avgjorde med krafter kvar på tiden 20.0 2140 m, stallets mest imponerande insats för dagen!

Två stycken kvalhästar för dagen, Blue Line gjorde det bra och "vann" på tiden 22.1. han ligger nära start nu och debut blir inom de närmsta veckorna. Irostar klarade också sitt kval på ett bra sätt, han får dock träna på lite innan första starten är aktuell.

Detta ger bra energi att jobba vidare med under våren!

Inom den närmsta framtiden så siktar vi på Norge med Mallory och Defirasou. Stay The Night tar det lite lungt och har inga starter inplanerade för tillfället. Diva Håleryd känns som en väldigt klok häst och där kan debut vara aktuell snart. Hon skall dock få ett lite tuffare jobb hemma först, detta för att se lite vart hon står.

9/4 Bergsåker

Pegg Prinsen gjorde debut i monté och vann överlägset på tiden 29.0 2160m. Extra roligt då han inte riktigt presterat på topp de sista starterna men den fina formen från i vintras verkar vara tillbaka!

7/4 Östersund
Leo On Line underpresterade idag, ska ta ett blodprov till veckan och se om han har nån infektion i kroppen, för han travde väldigt bra men blev trött sista 600, känns som att han tappat formen efter tävlandet i vinter!

kvalen klarade Mallory på tiden 20,6 och Zlatan Liss på tiden 20,5. tyvärr så blev inte Simb Liz godkänd pga galopp!

2/4 Umåker

Stay The Night har verkligen utvecklats under vintern och tog andra raka segern från årsdebuten. Han vann med tre längder på 18.1 2160m, roligt! Återkommer med mer kommentarer från Daniel.

Defirasou slutade oplacerad på tiden 19.2 2160m.

Roligt med en bra start på året, hitils 222 113 kr inkört på 16 starter varav 4 segrar och totalt 9 på plats.

På Östersundstravet den 7:e april har vi flera spännande kval att se fram emot. Dessutom startar Leo on Line som är på jakt efter nya segerrader!
  
24/3

Leo on Line som galopperade senast känns bra och går troligen ut på Östersundstravet 7 april.

Stay the Night som gjorde ett kanonlopp senast startar långfredagen på Umåker i ett treåringslopp liknande det senaste han vann.

Jakten på en ny Rixhäst går vidare, efter veterinärbesiktning av en kanditat visade sig att denna lider av samma problem som Zack Hornline. Fortsätter jobba på några intressanta kandidater.

I övrigt känns Zlatan Liss som den av treåringarna som förutom Stay the Night ligger närmst start.

15/3 Östersund

Pegg Prinsen startade på 20meter tillägg i detta lopp som vanns utan Feseth Nils. Peggen kändes ofräsch för dagen och ska genom gå veterinärundersökning.


Leo On Line's resultat som oplacerad berodde på "olycksfall i arbetet". Loppet öppnades i ,09-tempo, Leo som hade spår 8 och är startsnabb hade varit tvungen att öppna fortare än så för att ta sig förbi och ner till sargen. Det hela ledde till startgalopp.


Stay The Night från spår 1 öppnade bra och vann till slut på nya rekordet 1.17,9 och med hela 5 längder. Han kändes jätte bra och är verkligen på gång! Det är en jätte fin 3 åring som har stor utvecklingspotential.

20/2 Leo On Line!

Leo vann stallets hittils största seger för året då han i fin stil tog hem en avdelning inom V75 på Leangen. Bra jobbat på nya rekordet 15.0a 1640m, 75 000 norska kronor fick han för besväret. Stallet är mycket glada över hans start på säsongen!
Han får nu ta det lite lungt och eventuellt blir nästa start på hemmabanan Östersund.

12/2 Bergsåker

Två starter under kvällen, Sol Gutten gjorde ett godkänt lopp och slutade trea på 34.1 2160m. Han gör det bra utan att få sätta nosen först, han har efter 12 starter en platsprocent på 83.

Pegg Prinsen fick en alldeles för tuff inledning, han fick öppna första 1000 på 24,2. Han lyckades dock hålla undan till sista pengarna och ett nytt rekord 27.1a 1640m

10/2

Leo On Line gjorde ett bra lopp och fick en 2:a placering. Kördes fram till dödens och höll bra in i mål på den goda tiden 15,3.
Nästa uppgift efter dagens insats blir V75 i Norge, med den här årsdebuten lovar hans säsong mycket.

För övrigt en bra start på året för stallet, 4 gånger bland de tre främsta på 6 starter.

4/2

Bergsåker 3/2 Återigen en kanonprestation av Pegg Prinsen, vilken hedershäst! Så länge han är kurant så gör han upp om de främsta placeringarna, han ger sig aldrig. Nu fick han ett tufft lopp med tredjespår genom första sväng och gick sedan utvändigt ledaren en bit av loppet. Segraren var dock väldigt bra och med loppet som blev så är Daniel väldigt nöjd med placeringen. Dessutom nytt rekord 27,5a 2140m. Nu ser vi fram emot nästa start som troligen blir på Bergsåker 12/2.

Vad gäller övriga så kommer även Sol Gutten att anmälas till den 12:e då han har en fin uppgift där.

Leo On Line gör årsdebut den 10:e och om detta finns mer att läsa under "till start".

100108- Östersund & Bergsåker

Stallet hade fyra hästar till start under fredagen. Året började väldigt bra då tre av hästarna tog pengar.

Östersund- lunchtrav 

Lönshults Arne svarade för en okej insats och tjänade 2000 kr på tiden 19,9a 2140 m.

Sol Gutten hade svårt med underlaget då han inte riktigt fick något fäste. Han blev dock trea på 35,4 1640 m. I stallet är man nöjda med insatsen.

Bergsåker

On Line S.C. felade och så var dagen förstörd.

Pegg Prinsen svarade för en mycket stark insats och tog stallets första seget för året. Efter att kommit igenom bra från start så kontrollerade Lars Lindberg loppet från ledningen och Peggen stack undan i en rykande avslutning efter 1.22.2 sista 500 och landade på tiden 27,6a 1640m vilket är en mycket bra tid för årstiden. Peggen tjänade 20 000 kr för den fina instatsen och ser ut att ha ett fint år framför sig. 

091226 - Leo On Line

Klass3-Final på Solvalla. Spår3 och Lars Lindberg som kusk igen. Tog lätt hand om ledningen och släppte, fick lucka på upploppet och blev slagen med hals som 2:a. En riktigt stark insats. Tid 1.15,4
16:e December - Östersund
Sol Gutten med Lars Lindberg visade sig återigen vara ett bra koncept. Ekipaget blev 2:a på tiden 35,2.

6:e December - Umåker
Sol Gutten med Jan Norberg bakom tömmarna gick 34,9, det räckte till en 3:e plats. Sol Gutten har blivit placerad 7 av 9 starter, vilket visar på bra löphuvud.

Leo On Line var ute i ett rikstotto lopp. Tog ledning direkt och John Östman höll ett hårt tempo, blev tyvärr nerspeedad över upploppet och slutade på en 3e plats. Leo On Line har en segerprocent på 56% och en platsprocent som är 100% på hans 9 starter. Det är riktigt bra och nästa år ser riktigt lovande ut!

17:e November - Leangen
Pegg Prinsen och Lönshults Arne hade ingen av dem en bra dag då de båda galopperade bort sig. Sol Gutten travade 33,0 över kort distans och det räckte till en 2:a placering.

15:e November - Östersund
Leo On Line, återigen med Lars Lindberg i sulkyn. Ett klass3 försök på Östersund där Leo On Line blev 2:a från spår10 på tiden 18,1.

Stay The Night med Daniel Wikberg i sulkyn, 3:e placering från spår 3, tiden 23,6-

4:e November - Hagmyren
Leo On Line med Lars Lindberg i sulkyn. Hagmyren.
Vann med 1,5 längder på tiden 18,0 över medeldistans.

Stay The Night med Sören Eriksson som kusk blev 4:a från spår 10 på 2140m.
Tiden 21,8.

31:a Oktober
Arne startade igår på Bergsåker, hamnade fjärde invändigt och satt fast hela loppet. Skulle fått lucka på upploppet, kändes pigg enligt Roger och skulle kunnat plockat några placeringar. Slutade 7:a på nya rek. 17.3

På torsdagen var det b-lopp på östersunds travet. Stjärnhugin skulle gå premie, men han blev diskad. Peggen gick montékval och gjorde det jättebra, gick 33.8
Jenny Björk red.Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

29.06 | 14:31

Du har PM på messenger angående 3 åringen till salu

...
08.04 | 21:15

Hej Ronny!
Daniels mailadress är danielwikberg@hotmail.com
och telefonnummer 0703448859

...
01.04 | 10:15

Hej söker efter sin mailadress men kan inte hitta den. Så vart skickar jag om jag vill kontakta dig?

...
08.06 | 09:09

Fint stall och fina hästar

...
Du gillar den här sidan