Till start
Östersund 3  oktober 

Lopp 5 spår 4 Dream ung har aldrig förlorat från spets men vi hoppas vi får ett bra lopp och tar en spurt till slut  Banan blir nog skitig de gynnar inte han men vi tror på plats chans. 
M.t jamming Jerry i samma lopp monte för första gången,, Sofia i sadeln är ju ingen nackdel men medel och lite seg bana gynnar inte han. Tror han behöver loppet men han har lurat mig förut och kan lika gärna vinna. Skor runtom på båda öppet huvudlag på Jerry och norsk på Dream  Jerry är har huvet, Dream har läget vi hoppas på tur 🍀 

Östersund 23 oktober 

Lopp 5 gusiepp boko spår 5 vi prova lite tätare starter nu och ser om det ger utslag  Han har svårt att hitta formen och jag tror att vi jagar en fin slant idag med tanke på att han har svårt med volt start. 
Lopp 6 Kajsa karma spår 10 skulle hon bara kunna slappna av i starten så borde hon vara långt framme. Vi hoppas att hon sköter sig och får en fin slant. 


15 oktober ber om ursäkt för sen uppdatering men hemsida har krånglat lopp 3 gusiepp boko spår 6  bra läge i ett litet fält tror på en plats chans. 
Lopp 5 Dream ung är grön i monte och behöver lite mer rutin men tar han i hela vägen har han en bra plats chans. 
Lopp 8 spår 3 ulfsås chaga om hon är lugn och sköter sig kan hon vinna. Time to Bee cool spår 9 i samma lopp var bra innan galopp senast håller han sig på benen har bästa vinst chansen för dagen. 
Lopp 9 Kajsa karma spår 8 tränar bra vi hoppas hon sköter sig i starten då Kan hon dyka upp där framme  

16 september 

Lopp 1 assult spår 8 monte lopp, han har hittills aldrig förlorat i monte med 3 raka segrar vi tror den 4" kommer nu. Barfota fram och norsk som vanligt. 

Lopp 7 mt jamming Jerry spår 10 i v75 lopp 7 vi hoppas på en bra rygg och högt tempo då har han en bra plats chans. Formen är bra och barfota runt om kommer räcka långt, han är en kämpe och med Erik adielsson i vagnen kan de bli full pott. 

7 september Umeå 

Lopp 9 spår 11 tyvärr vi måste ha mycket tur från de, han gjorde ett sjukt bra lopp senast och vi hoppas formen håller i sig. Spåret drar ner på chansen men plats vore rimligt. Han går barfota fram och jänkarvagn och open eye. Vi hoppas på rätt rygg sissta varvet och högt tempo då kan han vinna. 

30 augusti 

Lopp6 Dream ung spå 2 bra läge men det blir rygg och hoppas på lucka plats chans. 
Spår 12 laddy lady tråkigt spår hoppas på rätt rygg jagar slant 
Sono di pa spår 14 tråkigt läge hoppas på tur, men uppåt form plats chans 
Lopp8 Kajsa karma borta efter vet besök men jobbar på bra får hon ett vettigt lopp har hon plats chans. 
Lopp9 gusiepp boko spår 4 tyvärr men sköter han sig har han en bra vinst chans. 

20 augusti 

Leangen lopp 3 sono di pa spår 3 bra läge snabb ut men ska gå i ryggar till slut och hoppas formen sitter där då har han en plats chans. Han har spår 10 i trav loppet där hoppas vi på samma koncept. 
Assult spår. 8 i monte loppet, lopp 3 tror vi med spår 8 får det tufft han var grymt bra på bergsåker på svenska rekordet. Gör han samma lopp igen har han en bra vinst chans. I trav loppet får han spår 3 perfekt med jomar i vagnen de är en ennu större chans att vinna. Vi får se om de klarar 2 lopp samma dag, de har de ju aldrig gjort men vi möter bra hästar med så de behövs tur. 

16 augusti 

Lopp 1 time to becool. Spår 4 står han bara på benen första 500 så borde han kunna få en bra slant. 
Lopp10 weekend fun spår 7 är veckans rysare och vi hoppas han får en bra rygg till Sissta sväng då bör han ha en bra vinst chans. Han går nog barfota runt om i detta snabba sprinterlopp. 

4 augusti bergsåker 

Lopp 3 nr 1 assult har aldrig provat monte, han var fin i ett jobb i sadel och verkade gilla de. Vi kör barfota fram och norska huvudlaget och vi hoppas på vinst chans om han sköter sig. 
Lopp 4 sono di pa går med samma utrustning fast med skor,han är rostig och behöver loppet. I grunden en väldigt bra häst och spår 9 smyger vi med och hoppas på en plats chans. 

Oviken 24 juli 

Lopp 5 spår 2 weekend fun gjorde ett otroligt bra lopp på bergs åker som 3a i finalen. Han var alldeles för pigg i Oviken sisst men vi hoppas att han sköter sig nu då bör han ha en bra vinst chans. 

Lopp 7 har jag 3 hästar assualt spår 1 obesegrad på Oviken spår 7 tweener gillar också Oviken och vann där ifol och passar bra på små banor spår 8 laddy Laday smyger med i ryggen på assult och hoppas på lucka. Men bästa chansen har assult. 

Hoting 7 juli 

Lopp 4 Kajsa karma spår 2 på start hoppas att hon inte Galoppera från start nu när det bara är 2 hästar. Då bör hon ha en bra chans, skor runt om som vanligt. 
Lopp 5 bliz buitenzorg står på 40m tillägg men möter lagom motstånd. Vi rider barfota runt om och hoppas på tät känning då bör hon ha en bra vinstchans. 

Oviken 30. Juni 

Lopp 5 spår 2 weekend fun har varit otroligt bra och mött så tufft motstånd därför bra att möta lite enklare någon gång och han borde ha en bra vinstchans i loppet. 
Lopp 6 assualt var väldigt bra senast och trivs väldigt bra på Oviken vi kör barfota fram vi tror på bra vinstchans. Laddy laday i samma lopp har galloperat sista starterna men sköter han sig har han en bra plats chans. 

Färjestad. 30 juni 

Lopp 8 spår 10 mt jamming Jerry. Bra läge och barfota runt om, han var otroligt bra 2senast och vi hoppas på tur från bakspår. Vi tror han är bland de tre första i mål. Formen är god och. Vi provar jänkar vagn för första gången. 

Dannero 21 juli    hemsidan fungerar igen vi ber om ursäkt!
Lopp 8 gusieppe boko klass 1 försök stenhårt lopp och spår 12 är ingen rolig början. Hoppas på mycket tur, hästen är i bra form och går barfota runt om. Vi tror han kan få en fin slant till slut.Bergsåker 30 maj 

Lopp 9 sono di pa spår 7 vi kör med jänkar vagn och barfota skor, formen känns väldigt bra och vi ska prova helstängt och blir han så bra som ja hoppas så har han en bra vinstchans. Tror inte han hinner till ledningen men en bra rygg sissta varvet och lucka kan han vinna ett tufft klass 1 försök.

Östersund 24 maj 

Lopp 4 spår 3 m.t. Jamming jerry perfekt läge ,han har varit ifrån länge men han har en vilja som ingen annan . Vi hoppas på spets och slut han har tränat bra men behöver lopp för att nå form .vi kör barfota runtom och hoppas han orkar. 
Lopp 7 assault spår 5 vi hoppas på ledningen och att ove håller han pigg ända in i mål då kan de räcka till vinst .vi kör nog barfota runtom då han är bäst så och jänkar vagn. 


Dannero 20 maj 

Time to bee cool lopp 2 spår 9 vi hoppas främst att han sköter sig och att starten går bra . Kommer han bara iväg så kan de bli en bra slant. 

Solvalla 15 maj 

Weekend fun lopp 8 spår 2 perfekt läge vi provar barfota runtom för första gången ,vi hoppas på ledningen hela vägen och vi tycker han har en bra vinstchans .

Solänget 13 

Lopp 2 immortal  boko spår 8 får ta de lungt i starten sedan går hon med helstängt för första gången så vi hoppas att hon håller sig lungn. De är en fin travare som vi tror ha en bra utveckling i sig men behöver loppet för att gå framåt vi tror på en platschans .
Lopp 4 Kajsa karma spår 2 provar vi ny balans och hoppas hon sköter sig i starten .hon måste rekord sänka om hon ska vara med i dag men de gör hon bara hon håller sig lungn platschans. 

Östersund 11 maj 

Lopp 1 guiseppe boko spår 6 linda är rider som är östersunds bästa ryttare boko är är stark och tuff men vi hoppas han sköter då har han en platschans. 
Lopp 5 seneka och dream vi tar en lungn start med dream ,seneka är snabb ut men de fattas lite styrka för hon ska orka. Dream smyger med och hoppas på en bra rygg sissta varvet kan han ha en bra platschans 
Lopp 7 assault och Tweener i samma lopp vi hoppas på ledningen med assault då blir han svårstoppad .Tweener har form så får han rätt rygg då blir även han farlig .
9 sono di pa spår 12 tyvärr bortlottad men han känns otroligt fin i jobb, kör de väldigt fort där framme då kan han vinna. Vi måste ha mycket tur ikväll om vi ska vinna .

Bergsåker 1 maj 

Lopp 8 spår 4 dream u.n.g tråkigt spår, smyger med barfota runtom med ove i vangnen. Vi hoppas på hårt tempo och att han sköter sig kan de räcka till en fin slant i ett tufft v75 lopp .
Lopp 12 spår 3 laddy laday i ett 3140 m lopp otroligt bra hästar med men vi smyger med på inner spåret och hoppas på en bra slant. Han går barfota bak och båda går med vanlig vagn .

Bergsåker 24 april 

Lopp 6 spår 6 holland boko kör vi öppet huvudlag på han när han blivit för pigg med stängt. Hoppas på ett fint lopp och att de inte strular då bör han kunna ha en bra platschans. 


Umeå 20 april 

Weekend fun lopp 8 spår 4 vi hoppas på spets och att vi sitter där hela vägen, möter tufft motstånd men vi hoppas på en bra vinstchans. 

Östersund 16 april 

Laddy laday och Tweener i samma lopp 4 båda känns fin och har lika stor vinstchans . Den som får rätt lopp med en perfekt rygg vinner. Varför inte en tvilling?. Båda går barfota bak och tåskor fram vi hoppas på tur lycka till .

Bergsåker 11 april weekend fun och assault i samma lopp båda känns väldigt fin men spår 7 för weekend och 8 för assault är inte alls bra vi tror att weekend har bra vinstchans om han får rätt rygg men assault är bort lottad .

Östersund 9 april 

Lopp 2 time to bee cool spår 6 första starten, han är väldigt flägmatisk och lite grön behöver lära sig. Möter 2 hästar som är för bra men sköter han sig kan han bli 3a
Lopp 3 spår 5 Alviano är bara stark men går alltid bäst till slut, hoppas många blir trötta och att han inte galopperar då har han vinstchans. 
Lopp 5 spår 9 holland boko fick ett helt omöjligt lopp senast ,nu får han smyga med då kan han säkert ta en platschans .
Lopp 9 seneka tp spår 2 länge sedan hon starta men tränar bra,smyger med och hoppas de finns kraft kvar till slut vi jagar en slant .

Bergsåker 3 april 

Lopp 2  twiner spår 7 möter tufft motstånd men tränar bra, vi kör barfota runt om och får han ett fint rygg lopp kan det vara en bra plats chans. 

Hagmyren 2 april 

Alviano lopp 5spår 2 är urstark och 3140 m borde vara perfekt, möter lagom motstånd. Han är långsam i starten men kan avsluta väldigt bra, hoppas på en bra rygg sissta varvet och att han inte galopperar då borde han ha en bra vinst chans. 

Östersund 30 mars 

Ursäkta dålig uppdatering men de ska bli bättre, 
Lopp 3 spår 12 dream u.n.g dåligt läge men lagom motstånd vi hoppas få ett bra rygg lopp och kunna vara med till slut. Plats chans tror vi från läget  
Lopp 4 spår 1 dagens bästa vinst chans Kajsa karma var bra vid vinst senaste starten men möter tuffare motstånd denna gång. Hon tappar en del i starten men brukar alltid avsluta bra så med lite tur kan hon vinna. 
Lopp 7 glider slider spår 9 har inte tagit i de senaste starterna men vi har ändrat lite i träningen och hoppas de ger resultat. Men en fin slant får vi sikta på. 

Umeå 20 februari 

Lopp 2 Kajsa karma spår 3 vi kör med helstänkt denna gång vi tror på en bra vinstchans. 

Lopp 5 nr 4 glider slider skötte sig sist 1640 m kommer att passa honom, vi tror på en plats chans vid klaff  

Östersund 16 februari 

Lopp 5 spår 4 guiseppe boko känns väldigt stark och i form, borde ha en bra vinstchans om han får ett bra lopp. 
Lopp 7 Holland boko är en ny häst som behöver mer tid att komma i form vi hoppas att han inte missgynnas av de. Då bör han vara långt framme plats chans. 

Bergsåker 14 februari
Laddy lady lopp 5 nr 11 mycket bra form och får han ett fint lopp så bör han ha en bra vinst chans.

Bollnäs 28 januari 

Lopp 9 nr 7 dream u.n.g i ett passande lopp han är inte snabb ut och vi hoppas på hårt tempo. Kan han avsluta väldigt bra han går jänkar vagn och lätt balans för första gången och de kan räcka till en platschans. 
Lopp 11spår 1 assault han har inte toppform men läget passar bra. Släpper ledningen till någon bra och hoppas på jämt tempo, han går med norsk huvudlag och jänkar vagn med mycket tur kan de räcka till en vinst chans. 


Östersund 14 dec 

Lopp 5 spår 4 laddy laday har bra form och form slår klass jag tror han kan leda hela vägen. Han har gått best bakifrån men vi provar för spets så får vi se. Han går med vanlig utrustning och brodd gynnas han av så de är en bra vinstchans. 
Lopp 9 danedream spår 8 tyvärr men gjorde ett bra lopp senast och kan ha gått framåt med de. Hon har lungnat ner sig sedan hon kom hit o tränar bra men från läget en fin slant. 
Lopp 11 dream u.n.g spår 9 perfekt får smyga med i ett slagläge och avsluta bra borde han ha en bra platschans. Vi kör med vanlig utrustning och hoppas på sen lucka. 

Bergsåker 6 dec 

V75.2 weekend fun spår 11 har tränat på bra efter vinsterna, han har självförtroende på topp. Men dåligt spår och stenhårt motstånd kan ställa till de. Vi hoppas på rätt rygg sissta varvet har han vinstchans. Han går med jänkar vagn och open eye, vi hoppas på mycket tur i ett öppet lopp. 

Östersund 21 dec 

Lopp 4 spår 4 Leo on line gör sin sissta start, han går med jänkar vagn och körs nog i ledningen så länge de går vi hoppas på en platschans 

Lopp 6 xenia miniata spår 2 hoppas hon tar i då ska hon ha en platschans. 

Lopp 8 weekend fun dagens bästa chans och Tweener i fall weekend inte skulle orka borde kunna dyka upp om han får ett fint lopp. Jag har sagt länge att weekend kommer rädda mitt championat hoppas jag har rätt. 

Östersund 14 dec 

Lopp 4 laddy laday spår 9 på tillägg och assault spår 11 de har dåliga lägen båda men form pluss på laddy. Assault är härdad av stenhårt motstånd innan men gynnas inte att av skor som laddy gör. Normalt sett borde assault ha en bra vinstchans, men form slår klass så då har laddy en bättre chans och assault platschans. 

Solvalla 25 november 

Lopp 8 spår 10  i v75 final assault ganska bra läge med tanke på att han inte är blixt snabb ut och slipper vara med i start rusningen. Vi tänkte köra barfota runtom och jänkar vagn med norsk huvudlag de fungerar han bäst med. Vi hoppas på enorm tur och att de kör för fort där framme då bör han ta en pall plats. 

Östersund 16 november

Lopp 1 spår 3 dream u.n.g bra läge och provar spets, annars går han bäst bakifrån, kanske barfota fram om banan blir bra. Om han bara tar i bör han kunna ha en bra vinstchans. 
Lopp 4 har vi 2 st hästar, laddy laday spår 4 och Tweener spår 14 de är ganska lika som hästar. De har en speed på 300 m båda två men laddy har bättre spår så vi tror han har bättre chans på en platschans. 
Lopp 5 xenia miniata spår 1 med jomar som kör alla mina betrodda i loppen. Bara 5 hästar måste hon vara bland de 3 annars är de dåligt. Sammanställt så har ja en vinst chans med dream och resten platschans. 

Bergsåker 15 november 

Lopp 1 bliz boitenzorg spår 5 tränar bra men hon har inte startat på ett tag så hon är lite rostig. Vi hoppas hon får ett bra lopp då bör hon kunna jaga 7e årssegern. Barfota runtom och stefenie i monte kan bli intressant. 

Lopp 2 guiseppe boko var väldigt bra 2 senast i lördags loppet möter bara 6 st hästar men några bra imot vi siktar på en platschans. Barfota fram och mikael melander i vangnen. 

Bergsåker 9 november 

Lopp3 spår 9 assault han har tränat på bra efter v75 segern och vi tror på en bra vinstchans. Barfota fram skor bak och ulf i vangnen.,bakspår kan ställa till strul men de ska vara en bra häst för att slå han. 

Östersund 2 november 

Lopp 3 nr 3 bra läge xenia miniata har, hon var riktigt bra senast och vi tror att få hon ett fint lopp kan hon vara en platschans. Hon går barfota bak och jimmy dillner i  vangnen. 
Lopp 11nr 5 glider slider en väldigt snabb häst som kan galloppera i starten men skulle han sköta sig skulle de vara en spännande vinstchans. Vi har ändra både balans och huvudlag så de blir intressant. 


Östersund 26 oktober 

Lopp 5 Leo on line spår 4  snabb ut vi kör i rygg och hoppas på en platschans. 

Lopp 7 laddy laday i ett 3140 m lopp vi kör på inner och spar kraft o hoppas på en platschans. 

Lopp 9 dream u.n.g med spring spår har bäst chans av mina 3 hästar vi tror på en vinst chans. 

Östersund 12 oktober 

Bliz boitenzorg lopp 3 spår 1 på tillägg, jobbar väldigt bra men trivs inte på skitig bana. Men dyker säkert upp på en platschans. Går barfota fram och jomar i vangnen intressant. 

Bergsåker 11 oktober 

Guiseppe boko i lopp 2 spår 4 de är bara 10 hästar vi provar norsk huvudlag för första gången vi tror på en platschans. 

Lopp 4 xenia miniata har tränat bra, men vi kör en smygare och tror på en fin slant. 

Bollnäs 7 oktober 

Assault i v75 spår 6 lopp 2 vi tänkte köra barfota runtom ifall banan tillåter jänkar vagn och norsk huvudlag de svarar han väldigt bra på. Han har jämn form och vi hoppas på en bra vinstchans om de inte strular. Veckans rysare 

Leangen 7 oktober 

Lopp 7 spår 1 Tweener får smyga med på inner spåret och hoppas på lucka 100 kvar då kan han spurta till en platschans 
Leo on line i samma lopp från tillägg hoppas vi på en bra slant. 

🙂
Solänget 9 september 

Lopp 4 guiseppe boko från tillägg i lördags loppet har tufft motstånd men formen är god. De ska regna och bli skitigt men de är bara en fördel, han har aldrig förlorat på skitig bana vi kör barfota fram och hoppas på tur. Han är enormt stark men behöver en bra rygg sissta varvet då bör han kunna ha en bra platschans. 

Östersund 7 september 

Lopp 1 nr 6 dream u.n.g bra läge och form hoppas på ledningen då blir han svårstoppad. Vi kör barfota fram och vi tror han passar på kort distans. 

Lopp 6 laddy laday spår 4 har fin form men läget kan ställa till de vi hoppas på en bra rygg sissta varvet då bör han kunna vara med i striden. Barfota runt om och vanlig vagn 

Lopp 8 nr 9 bliz boitenzorg har inte startat i sulky på länge, vi tänkte bara ge hon en genom körare men med hennes kapacitet duger hon i alla sammanhang. 

Bergsåker 5 september 

Lopp 6 nr 7 assault bra läge från tillägg hoppas på en fin rygg sissta varvet, går barfota fram och norsk huvudlag vi tror på en plats chans. 

Umeå 1 septemper 

Lopp 6 nr 2 Leo on line bra läge släpper till någon och hoppas på en plats chans. Barfota runt om och jänkare vagn. 

Lopp 8 gusiepp boko nr 3 bra läge hoppas på ett fint lopp och att de andra blir trött. En fin slant i stenhårt motstånd. 

Lopp 9 nr 4 weekend fun känns super bra form och bortglömd denna tuffa breeders crown omgång. Vi tror på en plats chans och en final plats denna gång. Vi har endrat balans om den fyller sin tur blir han farlig i en slut spurt. 

Dannero 21augusti 

Lopp 3 nr 4 Tweener har suttit fast senaste starterna och vi hoppas på ett fint smyglopp denna gång. Med rätt rygg kan han vinna, kör nog barfota runtom om banan tillåter. 

Lopp 4 spår 6 guiseppe boko med ove i vangnen blir intressant, han har aldrig förlorat från ledningen och de är lång distans för första gången men de är ingen nackdel. Går barfota fram och vi hoppas på en seger chans vid klaff. 

Bollnäs 10 augusti 

Lopp 6 assault spår 6 bra form efter vinst, kanske testa barfota fram och han blir lite snabbare ut. Han lutar mot en platschans i samma lopp weekend fun spår 11 dåligt läge men är snabbast i fältet. Hoppas på en bra rygg då har han en bra vinstchans. 

Lopp 9 spår 1 Tweener spåret kan vara en fälla genom att han är långsam ut. Vi hoppas på lucka på öpploppet då kan han spurta väldigt bra. Han går barfota runtom och vi hoppas på mycket tur denna gång. 

Dannero 13 Augusti:

lopp 1 
Blits Buitenzorg - Sofia Adolfsson spår 1 på 20 meter tillägg volt. Chansvärdering:
lopp 12 
Bravo Power Dirt - Jimmy Dillner spår 5 på start volt. Chansvärdering:

Bollnäs 10 Augusti:

Lopp 6
Assault - Ulf Ohlsson spår 6 bakom bilen, ' chansvärdering:

Weekend Fun - Rikard Skoglund spår 11 bakom bilen, chansvärdering:

lopp 9
Tweener - Maria Törnqvist spår 1 bakom bilen, chansvädering:


Bergsåker 22 juli 


Weekend fun lopp 2 nr 11 många att runda men han känns som en dröm o borde ha en bra vinstchans om de inte strular. Han går med skor runtom men de har ingen påvärkan. 

Östersund 16 juli 

Lopp 1 spår 3 jamming jerry känns bättre en på länge och satt fast senast, bör ta ledningen. Han går barfota runtom och då är han svårstoppad från spets. 

Lopp 3 guiseppe boko från spår 4 på tillägg, tränar bra men behöver loppet. Han känns riktigt fin nu men han får ett fint lopp o kan bli på plats. 

Lopp 7 bliz boitenzorg från tillägg och är svår att slå på 1600m som är hennes distans. Hon går barfota runtom och vi hoppas på en bra vinstchans. 

Hoting 14 juli 

Assault i lopp 3 spår 1 tränar väldigt bra och står bra inne i loppet, han har bra chans att leda runt om. Han gick med öppet huvudlag sisst nu är de helstängt. 
Lopp 5 Tweener spår 6 är långsam ut men har 2 raka segrar o vi hoppas på en 3e nu om de inte strular på vägen. Han måste nog gå med skor bak o de kan vara ett litet minus. 

Bergsåker 1 juli 

Laddy laday lopp 1 spår 5 första gången i monte, gjorde ett bra lopp senast som 3a. De kan vara ovan första starten, därför tror ja på en platschans. Kör nog barfota runtom och hoppas på en bra rygg då bör han vara på pallen. 


Bollnäs 26 juni 

Seneka tp lopp 6 spår 1 har fin form och går barfota runtom, vi hoppas på en bra rygg och lucka då bör hon räknas bland de tre första. 
Assault lopp 8 spår 10 första starten i vår regi, hoppas på en bra rygg sissta varvet och känns väldigt bra i träning. Krävs mycke tur från läget platschans. 


Oviken 24 juni 

Lopp 4 spår 2 dream u.n.g gjorde ett bra lopp senast och om formen håller i sig bör han kunna ha en bra vinstchans. 
Lopp 7 spår 9 Tweener har inte inte lyckas vinna i år, men formen är god men bakspår kan ställa till de på oviken.  Han möter inte så tufft motstånd som han brukar men bör ha en bra platschans. 

Hagmyren 23 juni 

Lopp 1 spår 10 bliz boitenzorg tråkigt läge men har normalt sett en bra vinstchans. Går barfota runtom. 
Lopp 11 spår 4 weekend fun, var otroligt bra senast starten och vann på 13.5 de borde räcka långt här. En bra vinstchans. 

Östersund 10 juni 

V75. Lopp 7 m.t. Jamming jerry från spår 9,veckans rysare med nr 1 som favorit, tuff rygg men de kan bli ett vinst drag. Han går barfota och har aldrig förlorat utan skor. Med örjan i vangnen ökar vinstchansen. Vi hoppas på lucka och vinst, formen är bra och han verkar fräch. 
Lopp 12 weekend fun spår 6 med jomar upp, möter äldre hästar och med flyt har en bra platschans. 

Östersund 9 juni 

Laddy laday lopp 11 på tillägg, bra form och går barfota, med lite flyt med rätt rygg kan han bli på plats. 
Gävle 20 maj 

Lopp 1 bliz boitenzorg tyvärr spår 10 gick svenskt rekord senast och känns fortsatt i form. Barfota fram borde hon kunna ha en bra vinstchans. 

Östersund 13 maj 

Lopp 1 dream u.n.g spår 9 blev het efter omstart senast, han bra kapacitet och med rätt rygg har han en bra platschans. 

Lopp 3 Leo on line spår 1 och bara 6 hästar, vi laddar för spets och barfota fram. Vi lånar nog en jänkar vagn och ser om de kan göra de sissta, hoppas på en seger chans. 

Lopp 4 bliz boitenzorg 40 m tillägg har normalt en bra vinstchans men måste jaga 1 an i loppet som är bra. Tweener i samma lopp var ok senast men behövde lära sig. Men tror på en platschans om han får rätt rygg. Bästa chansen för kvällen har nog bliz att vinna men vi hoppas på tur. 

Bergsåker 10 maj 

Lopp 4 laddy laday har visat fin form i träning, möter tufft motstånd men han har en bra platschans vid klaff.  Får han rätt rygg sissta varvet och barfota runt om. 

Östersund 4 maj 

Lopp 1 dream u.n.g spår 3 på 20 tillägg avsluta väldigt bra senast som 5 a får han rygg lopp igen kan ha en bra platschans. 
I samma lopp nr 8 weekend fun vann på ett väldigt bra sätt senast med mig i vangnen, nu är jomar upp då bör han vara ennu bättre, vinstchans vid klaff. 

Lopp 3 Bravo power dirt nr 15 springer när han har lust, bortlottad i loppet jagar en bra slant. 

Lopp 6 är de bästa klass 2 gäng ja sett på länge i östersund, mt jamming jerry spår 2 och coburg hanover spår 3 båda ska till ledningen. De kommer gå kusligt fort. Och då vinner säkert den tredje hästen som kaj kör. Men om jerry får ledningen är han svårstoppad. Dagens rysare. 


Bergsåker1maj
Tweener i lopp 1 spår 9 tyvärr, intressant första gången i monte kan han tycka va roligt. Han har ju en bra speed till slut om han får en rygg att gå i. Tror han har en bra platschans om allt löser sig, barfota fram. 

Leo on line i v75 5 möter tufft motstånd och från spår 10 smyger vi med till en bra slant. Barfota runt om och jänkar vagn, och googels brukar han bli en sekund vassare. 
Östersund Östersund 27 april 

Lopp 2 weekend fun spår 7 är lite grön och behöver rutin, han är tippad 1 och får han ett fint lopp kan han vinna. 
Lopp 9 nr 14seneka tp har ett omöjligt länge men god form, med rätt rygg då bör hon räknas bland de 3 första. 

Dannero 23 april 

Lopp 5 spår 5 Bravo power dirt har utvecklas i vintras och går med skor bak barfota fram. Platschans vid klaff. 
Leo on line lopp 7 spår 5 har gjort bra lopp hela tiden på tur att vinna, svårt att slå order by keeper men sämre en 2a borde han inte bli. Barfota fram skor bak 

Umeå 22 april 
Lopp 1 bliz boitenzorg spår 1 har känts väldigt fin länge och har ett passande lopp och bör ha veckans bästa seger chans. Vi har nog skor bak och barfota fram. 
Guiseppe boko i lopp 12 spår 6 har väldigt bra form och är väldigt stark platschans om han får ett bra lopp kan han vinna. 

Bollnäs20 april 
Lopp 1spår 8 dream u.n.g tufft motstånd men formen är god, vi hoppas få en bra rygg och lucka då bör han kunna ha en bra platschans Han går med skor och helstängt för första gången. 

Bergsåker 13 april 

Leo on line lopp 2 nr 9 bara 10 hästar hoppas på en bra rygg då bör han kunna ha platschans. Går barfota fram och vanlig vagn.

Östersund

Lopp 3 nr 2 laddy laday har bra länge och kan smyga med länge hoppas kunna gå barfota bak. Har inte toppform men kan vara på plats. Tweener spår 4 var bra 2 på tung bana senast, kan vinna med lite tur på vägen. 

Lopp 4 spår 8 mt jamming jerry gör alltid bra lopp hadde hoppas på barfota men banan verkar ojämn så de blir nog skor. Vi tror på en bra vinstchans pgr av hansa löphuvud. 
Guiseppe boko har nr 13 trist länge men han tränar bäst av alla och känns väldigt stark. Tror på en platschans från läget och han går med skor.. 


Solvalla 29 mars 

Bliz boitenzorg lopp 3 möter tufft motstånd men formen är god och barfota bör hon räknas att ha en bra vinstchans. 

Leo on line lopp 10 spår 8 tyvärr bortlottad men får han en bra resa får han en bra slant. Han går barfota och jänkar vagn och vi hoppas på tur. 

Bollnäs 21 mars

Tweener lopp 1 spår 12 tyvärr bortlottad, kan avsluta bra om han hittar rätt rygg. Vi jagar en slant ev barfota fram 

Bravo power dirt lopp 4 nr 11 ochså skitläge men var bra 2 a senast i östersund. Vi tror på en platschans ev barfota fram

Leangen 20 mars 

Katizi lopp 4 spår 4 har tänt till nu och känns riktigt bra vi tror hon har en bra vinstchans om hon sköter sig. 

Lopp 6 zeb lie star spår 4 och bliz boitenzorg spår 6 vi kör nog barfota med båda och då vet vi att bliz blir svårslagen och zeb kan vara på plats. 

Lopp 9 seneka tp har tänt till och vi hoppas verkligen föř bengt skull att hon kan vinna detta lopp. Vi kör nog barfota och de gynnas hon av. 

Bergsåker 15 mars 

Lopp 4 kiss me kate spår 6 snabb ut kan blir farlig om de inte bli så tufft tryck. Tappa en sko i förra starten så den glömmer vi, möter några riktigt bra hästar men ja tror ändå hon kan vara på plats. 
Mt jamming jerry lopp 7 spår 7 har en otrolig skalle hoppas på ledningen och då är han svårstoppad. Båda går med skor idag 

Bollnäs 11 mars 

Lopp 1 spår 3 möter en väldigt bra häst nr 2 lawer lohr den är svår att slå men  vi ska prova. Båda är startsnabb men hoppas vi har turen på vår sida och vinner. 

Östersund 5 mars 

Lopp 1 weekend fun första starten och behöver lära sig, han har väldigt bra löphuvud och kan vara med till slut. 
Dream u.n.g. I samma lopp behöver också lära sig, han är väldigt snabb och kan ta ledningen och vara med i segerstriden. 
Lopp 4 guiseppe boko jimmy kör han ska normalt sett ha en bra vinstchans om de inte strular. 
I samma lopp tweener är i form och får han rätt lopp kan han vara med i segerstriden. Han gick snabbast tiden i debuten i år och kan avsluta bra. 
Lopp 5 leo on line som vanligt snabb ut och får han rätt rygg är han minst 2a.
Lopp 7 zeb lie star spår 9 jagar fina placeringar. Gävle 26 Februari:

Lopp 3: nr 12 Laddy Laday - Ove A Lindqvist springspår på 20 meter tillägg! hästen är i bra ordning och formen är på uppåtgående! borde normalt sett ha platschans i detta lopp, några bra emot men skulle inte bli förvånad om han får smyga med i rygg och gå till slut så skulle han kunna vinna detta lopp!

Lopp 5 nr 5: v75-1 Leo On Line - Micael Melander  Spår 5 bakom bilen normalt sett brakar han till spets på sin startsnabbhet, kort distans och han är klart gynnad av distansen, tränar bra! några bra emot men får leo sitt lopp så dyker han upp där framme platschans! 

Östersund 13 februari 

Lopp 2 nr 7 Guiseppe Boko - Ulf Eriksson i vagnen, har tränat bra och är farlig från ledningen, han behöver loppet och han bör vara långt framme platschans. 

I samma lopp nr 9 Laddy Laday - Ove A Lindqvist i vagnen, från 20m tillägg, var väldigt bra i årsdebuten, bör vara bättre nu med lopp i kroppen och han har segerchans.
Lopp 3 Bravo Power Dirt - Daniel Wikberg i vagnen, från tillägg behöver loppet, vi jagar en sant. 

Bollnäs 10 februari 

Lopp 5 spår 10 bliz boitenzorg har tränat på väldigt bra på isen och bör vara långt framme om hon sköter sig. Hon trivs ju bäst i front, hon har tillägg i ett öppet lopp. Men är hon lika bra som sisst har hon en bra vinstchans. 

Bollnäs🙂 22 januari 

Laddy Laday lopp 6 spår 3 han var tam starten innan och vi åtgärda honom. Han inte startat på ett tag o behöver loppet, ja tror på en platschans om han får rätt lopp. 

Bergsåker 19 januari 
Zeb lie star lopp 8 spår 7 länge sedan med vagn, han har gjort bort sig 2 ggr i rad är otroligt bra hemma men spänner sig i loppen. Vi hoppas han sköter sig då kan han vara på plats i ett lite sämre sällskap. 

Umeå 15 januari 
Bliz boitenzorg spår 3 lopp 8 möter några riktigt bra hästar vi hoppas på ledningen men de få inte kosta föř mycket. Isbrodd är nog största problemet men vi tror hon är ibland de tre första i mål pgr av bra form. 

Östersund 6 januari lopp 5 spår 4 vi kör ett smyglopp och hoppas att han är lika bra som vid vinst senast starten. Vi tycker att han bör dyka upp i segerstriden. Vi kör den vanliga utrustningen.


5anuari lopp 6 zeb lie star spår 1 och möter som vanligt bliz boitenzorg spår 4 båda har inte startat på länge men tränar bra. Vi hoppas båda sköter sig och bliz bör vara med bland dom tre normalt sett. Zeb brukar bli hästen efter, båda missgynnas av skor men vi hoppas på fina placeringar. 


23 december 

Lopp 2 ängsbläsen vi hoppas på en bra rygg sissta varvet ,nu med ove I vagnen så bör han ha en bra platschans. 

Lopp 5 spår 9 guiseppe boko, bra spår och formen är god ,ove kör och vi hoppas på en fin vinstchans om han får rätt lopp. 

4 December Bollnäs:
Amatör Final lopp 9 med 2 hästar ut i samma lopp
Laddy Laday har lottats till spår 3 bakom bilen med Andreas Peterson i sulkyn hästen satt fast med rubbet senast på bergsåker, har knall form och känns fin i träningen, bör vara långt framme! Jänkarvagn!

Tweener fick spår 1 bakom bilen, även han bör vara på gång nu igen, läget är bra och Kim Metzelä sköter tömföringen, bör ska vara bland dom tre normalt sett också tweener med klaff, plats! går med antingen jänkarvagn eller vanlig sulky

30 November: Bergsåker med M.T.Jamming Jerry! Final i bergsåkersmästaren, tränat normalt efter försöks vinsten och det bör vara en topp 5 placering med tanke på att final lopp brukar vara tuffa och distansen 2640 är en ny distans idag för hästen, Jänkarvagn, Skor denna gång dock och Ingvar Nyberg i sulkyn även denna gång, vi håller tummarna! 
26e november 

Leo on line V75 final lopp 8 spår 2 perfekt spår och försöka ta rygg på favoriten nr 1 och lifta med till en bra slant. Barfota runtom o jänkarvagn vi får se hur långt det räcker. 

Leangen bliz buitenzorg lopp 2 nr 9 tufft läge, nyklippt och har en lämplig uppgift skor runt om och vi tror på vinst. 

Ängsbläsen lopp 2spår 4 på Östersund, bra hästar imot men han gillar kort distans och vi hoppas på platschans. 

Zeb lie star lopp 1 spår 1 på Gävle perfekt läge och i form,vi kör så länge lampan lyser. Barfota runtom och vi hoppas på vinst. På söndag 

Bergsåkger 20 November:
Bravo Power Dirt: Ove A Lindqvist i sulkyn i ett Treåringslopp:
pigg och fin i träningen, Långben upp idag känns klart positivt, Går han en 16-17 tid så skall han kunna vara långt framme men siktar på en framskjuten placering i första hand!
Balansen oklart ännu beroende på banunderlag, klart bättre barfota som senast.

M.T.Jamming.Jerry : Ingvar Nyberg i sulkyn i ett Amatörlopps Försök:
Spår 3 kommer han till ledningen blir han riktigt pigg & ifall han får bestämma lite där framme, går bäst i ledningen och försvarar sig bra därifrån given platschans trots att han inte startat på länge.
Balansen oklart ännu beroende på banunderlag, Bäst barfota!

Laddy Laday: Jimmy H Andersson i sulkyn i ett Lärlingslopps Försök:
Spår 3 Bakom bilen, Startsnabbheten har växt fram och han borde kunna ta ledningen leder länge om ingen tok trycker och bör kunna vara en platschans
Balans oklart ännu: kan bli barfota men mest troligt skor, beror även här på banans beskaffenhet!

Bergsåker 12 november 

Lopp 1 spår 10 bliz buitenzorg har bakspår och 2640 m inget som passar igentligen men formen är god och Nina har aldrig förlora med bliz. Så med flyt på vägen kan hon vinna, vi kör med brodd och skor. 
Lopp 12 spår 10 ängsbläsen kort distans o lagomt motstånd,vi hakar på och hoppas att få vara med på en platschans. 


Östersund 8 november 

Lopp 6 nr 5 seneka t.p har inte startat på länge, hon behöver nog loppet. Hon har tränat bra och passar på kort distans, vi hoppas på vinst men tror på platschans. 
Lopp 8 Toronto love spår 1 har heller inte startat på länge och är ringrostig, han är stark som vanligt och trivs med brodd och lång distans. Om han är med därframme sissta 300 då har han en bra vinstchans. 

Östersund 31 oktober 

Lopp 3 nr 15 tweener har ett hopplöst läge men han möter inte så många tuffa hästar. Med lite tur på vägen kan han dyka upp i seger striden. Vi kör barfota runtom om de går. 
Lopp 4 ängsbläsen spår 12 har krigat bättre för varje start, vi hoppas att de kan räcka till en platschans. Han möter inte så tufft motstånd så med lite tur så kan han vinna. 
Lopp 6 spår 1 Bravo power dirt är stor och måste få nästa år på sig att växa in i sin kropp. Vi hoppas på en matlapp. 
Guiseppe Boko i samma lopp har gjort en bra sessång och kan avsluta den med seger om formen håller i sig. Men de är ett tufft lopp och de behövs tur med rätt rygg om det ska lyckas. 

Umeå 21 Oktober
 
Lopp 6 Spår 9 bakom bilen Guiseppe boko,  Micael Melander i sulkyn igen, kanon fin senast vann på ett bra sätt, platschans igen!

Lopp 9 Leo On Line, Ove A Lindqvist, spår 2 på 40  meter tillägg i ett final lopp där det kommer vara med många bra hästar! hoppas på en framskjuten placering för det kommer gå undan i detta lopp tidsmässigt!w

BERGSÅKER 19 Oktober 

Lopp 2 . Ängsbläsen - nr 5 bakom bilen med Ove A Lindqvist . var sig inte lik senast! riktigt fin i dagens måndagens intervaller inför onsdagen, måste kunna vara bland dom 3 om det stämmer med resans gång!

Lopp 8 . Nr 4: Laddy Laday voltstart med Ove A Lindqvist. bara glömma senaste starten, helt okörd och flåsade knappt, Nu är det en tuffare uppgift på pappret, men han ska kunna vara bland dom tre ändå på sin dagsform och med tanke på senaste uppgiften!

Umeå 14 oktober 

Leo on line spår 1 i lopp 7 vi hoppas på ledningen och släppa till nr 2 då kan vi lifta till 100 m kvar får vi se hoppas på en vinstchans. 

Guiseppe Boko i lopp 9 spår 8 synd på spåret, vi smyger med och strider om en platschans. 


Bollnäs 13 oktober 

Bliz buitenzorg från spår 1 snabb ut o vi hoppas på ledningen, flera kan ställa till det men vi tror på en bra vinstchans om de inte går för fort första varvet. 
Zeb lie star i samma lopp har spår 8 jagar en en fin matlapp bakom bliz. Tror björns häst blir farlig vid över pace. 

Bergsåker 11 oktober 

Laddy laday i lopp 7 spår 13 har fått tuffa lopp på slutet och han fick ta ett uppehåll. Han tränar på bra och nu med Ove i vagnen och rätt rygg så har han en bra platschans. 

Ängsbläsen lopp 8 spår 9var positiv i förra starten om han bara vill ta i på upploppet har han en bra vinstchans.  Vi har jobbat med hans inställning ett tag och vi hoppas att vi är på rätt väg. 


Bergsåker 28 September 


Onsdag: Tweener - Micael Melander lopp 5 spår 2 på 2660 m volt
Hästen är  fin författning för dagen och har tränat riktigt fint och känns spänstig! Barfota runt om och jänkarvagn ikväll optimal balans! Måste väl normalt sett ha med segern att göra om inget häxar under vägen! 

Bergsåker 23 September
Fredag: Ängsbläsen startar ikväll på Bergsåker lopp 2, spår 1 på 20 meter tillägg! tränat riktigt fint och vi hoppas på en framskjuten placering om han bara är som han ska! Platchans vid klaff, Barfota Runt om och Jänkarvagn, Ove A Lindqvist Kör!

Solänget 17 september 

Lopp 1 bliz buitenzorg bra läge igen, hon har vilat en vecka o de hoppas ja gjort henne gott. Hon gallopera senast men vi tror de var hennes rygg som spöka. Hon ska normalt sett ha en bra vinstchans i detta lopp, men vi är lite osäker på henne efter förra starten. 
Zeb lie star i samma lopp, han var väldigt bra senaste starten och kommer nog ge bliz en match. Han har väldigt bra form o skulle bliz svika har han en bra vinstchans. 

Lopp 12 Leo on line spår 5 på V75, vi hoppas han får en fin resa i ryggen på favoriten. Då kan han få en fin matlapp, han går barfota runtom o jänkarvagn som vanligt. Han var väldigt bra senaste starten och med mycket tur kan han bli på plats. 


Hagmyren Lördag 10 September:

Lopp 1 Spår 2 Blitz Buitenzorg - Anna Lena Forsberg hästen har toppform för dagen! Normalt sett en vinstchans om hon får komma till ledningen och bestämma lite så är det ingen som rör henne! plus!

Lopp 1 Spår 10 Zeb Lie Star - Stephanie J Werder Avslutade starkt senast på Leangen och gav ett riktigt bra intryck och är han likadan denna gång så är han med och strider om en topp 3 placering!

Bergsåker  3 september 

Lopp 3 nr 5 Leo on line snabb ut släpper till någon o hoppas på lucka 300 kvar. Barfota runtom o jänkarvagn vi tror på en platschans. 

Lopp 7nr 7 laddy laday tråkigt läge men han har haft otur att bli hängande i 3 spår vid flera tillfällen. Vi hoppas oturen vänder ikväll och att han får ett bättre lopp. Han har bra form o skulle han få en bra rygg sissta varvet då har han vinstchans. Han går barfota runtom o jänkarvagn. 

Östersund 20 augusti 

Laddy laday lopp 7 spår 12 dåligt läge men formen är bra o motståndet är lagom hårt. Vi hoppas på en bra rygg sissta varvet och att de inte strular för mycket framför. Då har han en bra vinstchans. Vi kör barfota iallafall bak fram får vi se. 

Solänget 16 augusti 

Tweener i lopp 9 spåu7 han har tränat på bra men spåret var inte vad vi hoppades på. Han är inte snabb ut därför finns risk för vinkel. Vi behöver mycket tur i detta lopp, helt avgörande vad de andra hittar på. Han avsluta i 10 fart sisst o han kan springa väldigt fort en kort speed. Så vi får hoppas på ryggar till 500 kvar o köra en vass avslutning. Barfota runtom o jänkarvagn o skoglund för första gången vi tror på en platschans. 

Östersund 9 augusti 

Leo on line lopp 8 nr 11 var väldigt bra vid seger senast på oviken, men har uselt läge o möter tufft motstånd. Hoppas på rygg på favoriten 5 an och lifta med till slut, platschans vid klaff han går med skor bak. 

Dannero 7 augusti 

Toronto love lopp 1  nr 3 startar på lång distans i monte, de passar han bra men han möter 3 väldigt bra så vi jagar fina matlappar om de blir skitig bana har han större chans. 

Lopp 2 nr 7 guiseppe Boko med kung Örjan i vagnen, står bra inne i loppet och vi hoppas på en bra resa. Vi kör med skor idag och vi hoppas o tror på en bra vinstchans. 

Lopp 7 nr 7 laddy laday i V75 de blir spännande som tur var är 6an struken så han får mer plats i volten. Mangnus. Jakobsson som kör intressant. Laddy är flegmatisk men vi har vässat för denna gång o kör barfota runtom o jänkarvagn. Kommer han bara bra till i starten bör han dyka upp därframme o bör streckas. 

Östersund 27 juli 

Lopp 1 spår 1 bliz buitenzorg har varit otroligt bra i flera monte lopp men möter bara 5 hästar. De ser enkelt ut på förhand men flera har gått snabbare än hon. Vi hoppas kunna leda hela vägen o barfota runtom, men de krävs en mycket bra tid för att vinna. 

Lopp 3 nr 4 Toronto love möter ett stenhårt motstånd men ett pluss med Örjan i vagnen. Men problemet är som vanligt att han tappar för mycket i starten för att räcka mot dessa. Vi jagar en fin matlapp. 

Lopp 7 nr 4 guiseppe Boko fick bra läge, var vänlig bra innan gallop på Skellefteå hade gått en 14  tid om inte han fått för hård press. Vi hoppas på ledningen med Örjan i vagnen o vi kör barfota runtom för första gången o vi tror på en platschans. 

Lopp 10 nr 7 tweener har varit väldigt bra länge, vi har snart med att rycka alla skorna  till idag. Vi hoppas verkligen på stenhårt tempo o tar en lugn start och hoppas på en bra rygg sissta varvet då kan de gå vägen om gudarna vill. 


Oviken 26 juli 

Lopp 1 nr 2 Leo on line bra spår o lutar mot ledningen, han möter en väldigt bra häst narold vox som varit borta länge. Men skulle han kunna hålla han i ryggen så har han en bra vinstchans. Barfota fram 

Lopp 3 zeb lie star spår 5 snabb ut och vi kör så länge lampan lyser, han är vekare på medel men skulle han sköta sig o inte bli så het har han en bra platschans. Barfota fram 

Lopp 5 nr 4 m t. Jamming Jerry snabb ut och var mycket bra vid seger senast går barfota runtom o kurvorna är ett problem men om formen håller i sig har han dagens bästa vinstchans. 
Seneka t.p spår 7 gjort bra lopp utan att vinna men om hon får rätt lopp har hon platschans. Barfota fram 

Lopp 6 spår 6 på tillägg ängsbläsen trivs på oviken o får han rätt rygg så kan han dyka upp på plats. 

Östersund 17 juli 

Zeb lie star lopp 8 nr 1 har tränat otroligt bra och är rätt snabb ut och skulle han kunna ta ledningen så är de ett pluss.  Han går barfota runtom o ja tror på bra vinstchans om han får övertag. 

Hoting 15 juli 

Leo on line lopp 6 spår 4a på tillägg gjorde ett topplopp senast som 3a på nytt rekord. Vi hoppas komma bra iväg och kunna avgöra i sissta sväng.  Han har en bra vinstchans om de inte blir för tätt mellan starterna. 

Hoting 🙂12 juli 
🙂
Lopp 3 spår 10 seneka t.p var bra 2a senast i oviken, hon har svårt med voltstart men kommer hon iväg felfritt har hon en bra vinstchans. 

Lopp 7 nr 9 ÄNGSBLÄSEN har inte startat på ett tag men tränar väldigt bra vi har åtgärdat han o hoppas på att de gör han bättre på upploppet vi tror på platschans. 

Lopp 9 nr 11 bliz buitenzorg har varit bra i flera monte lopp o vunnit lätt, hon fick ett dumt läge men hon har dagens bästa vinstchans om hon kan komma till ledningen. 

Rättvik 11 juli 

Lopp 5 Toronto love spår 11 har svårt att hänga med första varvet, men går alltid bra till slut. Vi hoppas på ett högt tempo och att de blir trött där framme kan vi ta en fin slant. 

Lopp 7 Leo on line spår 5 möter några riktigt bra hästar men han har överraskat förut så ja tror på en platschans om han kan gå barfota runtom o få en bra rygg. 

Bollnäs 9 juli 

M.T.Jamming Jerry i lopp 4 spår 2 han har tränat bra men saknar lopp bra läge men vi tror han är lite rostig. Han är ärlig och springer de han kan så man vet aldrig platschans. 


Leangen 25 juni 

Lopp 2 bliz buitenzorg monte loppet och hon har spår 3 bra läge men motståndet är väldigt bra vi jagar nog en 3e plats. 
Lopp 8 Toronto love startar från tillägg i V75  3140 m möter tufft motstånd vi jagar en matlapp. 

Oviken 25 juni 

Lopp 4a seneca tp bra 3a senast och bör vara bättre nu hon är säkert bland de 3 om hon sköter sig. 

Skellefteå 25 juni 

Lopp 9 spår 3 guiseppe Boko möter 2  mycket bra hästar 
Vi hoppas på ledningen om han får de har han en topp chans att vinna. 

Bergsåker 20 juni 

Lopp 11 spår 3 laddy laday bra läge barfota runtom om han hamnar bra till borde han ha en bra platschans. 

Tweener spår 5 var otroligt bra vid vinst förra starten, han känns fortsatt fin o har en bra vinstchans om 9an gör bort sig. 


Östersund 10 juni 

Toronto love lopp 8 stenhårt motstånd och står som nr 12 vi hoppas på en fin matlapp. 

Ängsbläsen lopp 10 spår 9 var inte som bäst senast bröt på upploppet och förlorade mycket mark, vi vet inte varför. Vi hoppas han är bättre nu och har en platschans om han inte är bättre måste vi kolla vad som stör han. 

Umeå 3 juni 

Lopp 2 nr 4 guiseppe Boko bara 6 hästar och båth har favoriten vi får sikta på en platschans men hästen är bra så man vet aldrig. 

Lopp 8 nr 9 ÄNGSBLÄSEN står bra till i ett öppet lopp, han gick ett bra jobb i veckan och känns fin platschans vid klaff. 

Bergsåker 2 juni 

Ritekindoftruble lopp 3 spår 3 han är snabb ut och vi hoppas på ledningen vi kör barfota runtom. Han borde ha en bra chans om inte öppningen blir för tuff.

Solänget 24 maj 

Toronto love lopp 6 nr 8a på tillägg han var bra senaste starten som 4a och normalt sätt ska han vinna detta lopp. 

Umeå 23 maj 

Leo on line lopp 8 spår 1 perfekt kort distans o blended scotch spår 2 släppa till den och lifta med till en andra plats. 

Romme 23 maj 

Guiseppe Boko spår 2 lopp 6 han var väldigt bra vid vinst senast men möter tufft motståndfrån. Om han är lika startsnabb som i Bollnäs kan han ta ledningen och sitta där till mål om de inte blir någon tokkörning. Dagens enda segerchans.

Östersund 20 maj 

Lopp 3 nr 7 laddy laday fick ett dumt läge men formen är på topp, de är oruttinerad kusk men han är lätt körd och travsäker. Tror han har dagens bästa segerchansen om de löser sig. 
Nr 9e i samma lopp tweener går jämt och bra ja provar helststänkt för att kusken ska slippa jobba så mycket. Från detta läge och om han får ett fint lopp kan han lika gärna ha lika bra segerchans. 

Lopp 5 nr 3 Laraki brodde känns fin i lungna jobb och vi hoppas på att halsen är bra då har han en bra platschans. 
I samma lopp ritekindoftruble spår 9 e tyvärr han är ju blixt snabb från start, men vi är osäker på om nr 1 är de han har kanon form och gjorde ett topplopp senast. Får han rätt lopp o sätter press på 4an sissta 400 m så har han en bra vinstchans. Vi kör med norsk idag för att hålla han lugnare första varvet. 

Östersund 13 maj 

Lopp 2 nr 1 guiseppe Boko har vi väntat på länge ett riktigt löfte med ett otroligt bra steg.  Han är en oslipad diamant som behöver lära sig, han möter bla nr 6 som kvalat på en topp tid. Boko blev fast senast men vi tror på en platschans om vi spar honom. 
I samma lopp Bravo power dirt spår 8 får smyga med Boko och jaga pengar. 

Lopp 4 nr 1 bliz buitenzorg bra läge och var bra 2a senast får hon samma fina lopp har hon dagens bästa vinstchans. 
I samma lopp nr 9 zeb lie star tråkigt läge men var mycket bra senaste starten om han sköter sig härifrån bör han ha en platschans med tanke på att han gillar kort distans bättre. 

Lopp 7 nr 15 Toronto love dåligt läge och beroende av att banan blir skitig, blir tufft att runda alla matlapp i så fall. 

Östersund 1 maj 

Lopp 2 tweener spår 1 perfekt inte så bra ut men kan komma bra till, han var väldigt bra vid vinst senast och vi hoppas på att få ett fint lopp på rulle då bör han ha en bra vinstchans. 

Lopp 6 ritekindoftruble spår 7 hoppas på att få rygg på nr 5 och vila en bit sedan löpa av sisst 600m då har han en bra vinstchans med Ove i vagnen. En mycket fin häst som passar bäst på kort distans. 

Bollnäs 21 april 

Lopp 2 spår 1 guiseppe Boko första starten bra läge känns väldigt fin i träningen. Tufft lopp med bra motstånd. Hästen är väldigt bra men behöver loppet. Vi vill inte han ska bli för trött och hoppas på ett fint lopp. En bra platschans. 
Bravo power dirt i samma lopp åker med som sällskap är inte alls mogen för att gå ut nu men vi jagar en matlapp. 

Östersund 19 april 

Lopp 4 Toronto love står dubbla tillägg men avsluta bra sisst som 2a tror han kommer gå bra även här en fin platschans. 

Lopp 5 bubbel U.N.G var bra 3a sisst dåligt läge spår 11 men med lite flyt på vägen kan hon ha en bra platschans. 

Lopp 6 ängsbläsen spår 9 var duktig 2a på målfotto sisst, ja tror om favoriten gör bort sig har han en bra vinstchans. 

Östersund 9 april 

Lopp 2 zeb lie star startar från spår 9e tufft läge men bra ryttare vi får se hur han sköter sig. Han tränar bra och vi hoppas han har en palett till slut då har han en platschans. 

Lopp 4 bubbel U.N.G spår 4a på tillägg hon är i fin form men har svårt med voltstart. Står hon på benen i första sväng kan hon dyka upp där framme. Vi hoppas på tur och en fin slant. 

Lopp 6 tweener han var bra vid vinst senast men möter tufft motståndfrån tillägg så vi hoppas på tur. Vi kör alla med sommar skor för första gången. De blir intressant vi tror på platschans. 

Lopp 8 Leo on line spår 4a han behöver loppet efter ett uppehåll men får han rätt rygg andra varvet. Kan han dyka upp därframme, tror Victor ruda vinner men Leo har en platschans. 


Dannero 3 april 

Lopp 5 spår 8a laddy laday han var väldigt bra vid seger senast efter ett fint rygg lopp. Han fick ett ganska bra spår så får han bara rätt resa bör han ha en fin platschans. 
I samma lopp startar Imperial Corner som gör bra lopp varje gång, han fick tyvärr spår 11 och är ute lämnad men han är otroligt snabb vid rätt rygg och spara speed har han vinstchans. 

Bergsåker 30 mars 

Lopp 5 spår 5 Laraki brodde bra läge och passande motstånd, kan få ledningen men går bäst bakifrån. Vi tror på en bra vinstchans om han får rätt lopp.
I samma lopp check point spår1, bra läge men kan bli fast där men kommer han ut har han en platschans. 

Umeå 25 mars 

Lopp 5 tweener startar i ett öppet lopp han gör bra lopp varje gång och vi hoppas på en platschans. 
Lopp 7 ängsbläsen spår 6 perfekt möter några bra men vi hoppas på en vinstchans om det löser sig med Ove a Lindqvist i vagnen. 
Lopp 8 Toronto love startar på 3140m står start och vi hoppas han sköter sig och att dunder som kör för första gången håller tungan rätt i munnen då kan de bli en bra slant. 

Leangen 21 mars 

Lopp 5 Imperial Corner spår 6 känns fin och bra i lättare jobb, hoppas få en fin ryggresa och kunna avgöra till slut vi tror på en bra vinstchans. Atle .solhus i vagnen 
Lopp 2 check point bakspår på auto han möter samma häst som slog han sisst som inte går att slå, vi hoppas på platschans. Vicktor. Karlsson i vagnen i ett ungdomslopp. 

Bergsåker 16 mars

Laddy laday i lopp 3 spår 1 på tillägg, formen är god och hoppas på att få en fin resa så borde han kunna vara med därframme. Bara han sköter sig borde han kunna hävda sig i detta öppna lopp. 
Laraki brodde i lopp 6 spår 4a på tillägg gjorde ett mycket bra lopp senast vid segern, samma distans och lite lättare motstånd och med samma utrustning som sisst förutom vagn, nu kör vi med den vanliga. Vi hoppas att halsen är bra och att han får ett fint lopp då borde han ha en bra vinstchans. 
🙂
Bollnäs 11 mars 

Ängsbläsen gör årsdebut i lopp 7 spår 7 möter några riktigt bra hästar och han har tränat på bra men behöver ett lopp i kroppen. Vi siktar på en platschans om allt löser sig. 

Bergsåker 

V75 7 startar den eviga kämpen Leo on line spår 1 var bra och 1640 auto men motståndet var stenhårt. Vi prövar en bit från start sedan kör vi i ryggar och hoppas på en fin matlapp.  Han går med kupat och jänkarvagn, med skor. 

Bergsåker 24 februari 

Lopp 7 nr 3 zeb lie star bra spår och kort distans är bra, formen är uppåt men de saknas inte motstånd. Vi hoppas han vill ta i till slut så kan de bli en fin slant. 
Lopp 9 Laraki brodde spår 10 är bra då slipper han start rusningen och kan glida med därbak och hoppas att få en bra rygg sissta varvet. Har han en platschans i kanske bästa och tuffaste loppet på hela dagen på v86 som båda går i.

Leangen 22 februari 

Lopp 3 bliz buitenzorg monte loppet står precis på tillägg så de blir tufft, vi hoppas formen har kommit tillbaka. 
Lopp 5 tweener och diamant de har gått bra jobb och diamant står bättre till en tweener han spår 12 risigt till jag tror diamant har en bättre chans.
Lopp 7 check point i ett 7 hästars lopp spår 1 är perfekt och orkar han bara hela vägen har han en bra vinstchans. 
Bergsåker 10 februari 

Laraki brodde lopp 5 spår 3 ett ganska öppet lopp, vi fick bra spår och tänker inte vara med i värsta startrusningen. Hoppas vi får ett fint lopp och att halsen är bra då skall han ha en bra chans. 

Bergsåker 4 februari

Tweener i lopp1 spår4a möter ett lagomt motstånd i ett uppet lopp har varit bra i 2 starter men har varit seg i jobben därför ligger jag lågt. Hoppas på att få en bra rygg och spara speed till slut är de en plats chans igen

Bergsåker 30 januari

V75 1 startar leo on Line spår2 han är snabbut och kan ta ledningen och sedan släppa till till någon bra eller sitta där så länge det går. Vi hoppas på ett fint lopp och vi jagar fina matlappar.
V75 4 Toronto love spår 10 lång distans är bra vi jagar flocken och hoppas många tröttnar då kan han ta en fin matlapp.
Lopp1 zeb lie star spår 6 med linda i sadeln vi hoppas att han hittat formen då ska han den bästa vinstchansen av mina 3 hästar.Östersund 15december 

Lopp 6 spår 5 bliz buitenzorg möter lagomt motstånd men formen är diffus, vi hoppas hon sköter sig bör hon vara bland de första. Bästa segerchansen för dagen. 
Lopp 7 Laraki brodde känns bra i lättare jobb men behöver loppet, han har bra spår 3 om han går felfritt i första sväng kan han ha en bra platschans.
Lopp 9 check point 40 m tillägg står tufft till i loppet och 3140 m för första gången. Han dras med en hovspricka så vi hoppas inte han känner av den vi jagar en fin slant. 
Leangen 11december 

Lopp 6 nr 10 Imperial Corner spår 10 möter några bra men han borde vara på plats om de inte strular. Får han rätt lopp kan han vinna, de är en väldigt bra häst i grunden. Lopp 

Lopp 7 spår 2 tweener har bra läge och känns fin, de har inte gått träna lika bra ett tag för de varit så hårt men nu kom det snö så nu är de perfekta förhållanden. Men de fattas flås i båda för att vara i form men en platschans även till tweener. 

Östersund 4 januari 

Lopp 4 bubbel U.N.G den eviga 2an har spår 5 på tillägg är osäker på volt men är en fin travare. Har inte kunnat träna så hårt när de inte är någon snö. Men jag tror hon blir 2a i ett öppet lopp om de inte strular. 
Check point i lopp 5 spår 1 har ett bra läge och möter lagomt motstånd bör ha en bra vinstchans om han är lika bra som sisst. 

Leangen 27 december 

Toronto love i lopp 1 är gynnad av att banan är tung platschans. Bliz buitenzorg i samma lopp har en toppen chans om hon når ledningen. 

Östersund 19 december 

Imperial Corner i lopp 2 gjorde ett bra intryck i provlopp i veckan och känns fin. De fattas lopp i kroppen men orkar han är han min bästa vinstchans denna dag. 
Seneka t.p i samma lopp gick ett bra lopp på Bergsåker senast på en 15 tid och har utvecklats, sköter hon sig i volten så har hon en platschans. 
Check point i lopp 5 spår 14 är ett minus men han är stark och hoppas kunna dyka upp där framme om han får draghjälp. 
Laddy laday lopp 6 nr15 iskallt läge och behöver mycket tur för att inte bli över.  En matlapp 

Umeå 17 december

Ängsbläsen i Lopp8 med 40m tillägg nu gäller de att vi är bland de 3 första annars om theofax vinner. Hoppas han klarar tilläggen bör han vara bland de 3 första. Vi håller tummarna att vi vinner kallsvenskan.


Bergsåker16 december

Lopp3 Leo on line spår5 möter någrabra hästar och passande distans 1640m . Ledningen och släppa till lord rocket kan han bli 2a

Bliz boitenzorg lopp5 spår3 på tillägg möter ochså några bra hästar ,men sköter hon sig bör hon ha en bra vinstchans.

Bergsåker  9 december 

Seneka tp lopp 4 spår 5 hon gick ett 20 jobb i veckan på ett bra sätt, men behöver loppet och vi hoppas på en fin matlapp. 

Östersund 8december 

Laraki brodde lopp 5 nr 12 risigt läge men formen är god. Han har gallopera 2starter i rad i 10 öppningar och gjort bra lopp endå i fuffa gäng nu möter han sämre hästar och strular de inte för mycket så ska han ha en bra vinstchans genom sin styrka. 
Leangen 5 december 

Leo on line lopp 9. Spår 4 bra läge men stenhårt motstånd hoppas få ett fint lopp och kunna ta en fin matlapp. 
Ängsbläsen lop10 spår 3 möter ochså bra hästar men de är ju V75 då ska de bästa vara med. Han vann på ett bra sätt senast och tränar väldigt bra och får han vara med därframme direkt så kan han bli på plats. 

Bergsåker 4 december 

Tweener i lopp 3 spår 3 har gjort det väldigt bra men haft otur,han avslutar bra varje gång och växer i psyket. Hoppas på tur denna gång kan de bli en bra vinstchans. 

Östersund 30 november 

Bubbel u.n.g startar i lopp 6 spår 2 bra läge men oviss form, första gången bakom vingen. Kort distans passar men tror på en platschans om hon sköter sig. 

Harstad 21 november 

Ängsbläsen lopp 5 spår 3 möter ett lagom hårt motstånd 1600m auto en väldigt lång resa 125mil enkel väg och har den bästa chans han kan få att kunna vinna kallsvenskan. Jag är grymt spänd på detta lopp och hoppas och tror han kan vinna. 
Leo on line lopp 7 spår 2 perfekt grymt bra vid seger senast på leangen går med brodd nu men motståndet är lagom hårt och jag tror han kan leda hela vägen. När man åker så långt upp i norr man kan komma måste man tro på chans.

Bergsåker  21 november 

Zeb lie star lopp 7 spår11 tyvärr dåligt läge men uppåt i form.  Första gången med brodd de är ett minus vi tror på en plats chans. 
Östersund 29

Lopp1 spår9 tweener var duktig 5a sisst i ett tufftgäng står bra inne platschans.
Lopp7 nr13 checkpoint är en fin travare som varit hos stor tränare , han känns fin men behöver lopp i kroppen vi kör för en fin slant från detta läge.
Lopp6 nr6 ängsbläsen är dagens bästa chans om formen har kommit tillbaka. Nyklippt och tränar på bra ,med flyt borde han dyka upp i seger striden.
Leangen 17 oktober

Toronto love lopp2 spår2 lansdelskampen väldigt tufft lopp och de är torr bana de missgynnar han som vill ha tung bana för sin styrka vi jagar en matlapp.
Zeb lie statar spår6 lopp3 diffus form vi jagar en fin slant
Bliz boitenzorg spår 7 i samma monte lopp har dagens bästa chans vi hoppas att hon avgör till slut och tar de lungt i starten och sköter sig.
Ängsbläsen lopp4 spår10 med jomar i sulken klart pluss men för snabba hästar på start så vi jagar en 3e plats idag om han sköter sig.


Umeå 15 oktober

Laraki brodde lopp5 spår11 möter väldigt bra hästar och har ett dåligt läge. Ove säger att vi kör för final hästen är i form så en plats chans vore rimligt från de här läget.

Leo on line Lopp8 spår 9 möter ett ojämt gäng som de kan vara form svackor på så med lite tur så kan leo dyka upp bland de 4a första.

Bollnäs 1 oktober

Lopp 8 spår spår 3
Toronto love: Har känts fin i träningen och tror på en platschans.

lopp 9 spår 8
Leo on line: Tar inte i mer än vanligt i träningen men denna gamla man förvånas fortfarande i loppen då vilja träder fram. Hoppas på en matlapp.

Hagmyren 24 september
Lopp5 laraki brodde jobbarbra och kännsfin men behöver något lopp för att bli toppform tror på en platschans.

Umeå 24 september
Lopp4 ängsbläsen kännsbra i träning och gjorde ett bra lopp på leangen som 5a. Jag tror på en plats chans med tanke på att han möter tufft motståndfrån tillägg.

Bliz buitenzorg lopp5 var grymt bra vid vinst på leangen senast och om hon är lungn och skötersig borde hon ha en bra platschans.

Leangen 14 september

Lopp 4 spår 9

ÄNGSBLÄSEN: Gjorde ett dunder lopp sist. En galopp i starten men tog ledningen och vann. Hoppas på ett fint lopp denna gång också men loppet är bra.

BLITZ: Monte lopp även denna gång. Vi prövar ny utrustning och hoppas att brytningen minskar.
Hoppas på ett fint lopp.

Solänget 14 september

Lopp 1 spår 1

LADDY LADDAY: Gjorde ett bra lopp efter galopp sist Men möter många bra hästar denna gång. Vi tror som vanligt på en fin slant.


Dannero 13 september

Lopp 9 spår 12

SENECA T.P: Går med skor runt om och har många att runda. vinstchans vid klaff.Bergsåker 8 september

Lopp 4 spår 4:

BLITZ: Har bra platschans och prövar med ny utrustning och skor runtom.

Lopp 5 spår 5:

LEO ON LINE: Går ett tufft lopp med hög fart. Vanlig utrustning.
Matlapp.


Bollnäs 3 september

Lopp 3 spår 6:

BUBBEL U.N.G: hon är inge snabb ut men hoppas på bra rygg, hon kommer gå med vanliga utrustningen .
Platschans. 

Lopp 5 spår 4:

LADDY LADAY: Han smyger med i ryggar går med vanliga utrustningen.
Platschans. 

😀
Östersund 1september
Lopp 3 seneka t.p startar från tillägg och möter några tuffa hästar men om hon får rätt lopp bör hon kunna bli på plats. 
Lopp 6 ängsbläsen spår 5 auto har han aldrig provat men vi testar han innan bakom bilen han möter några bra hästar bla en norsk som är bra men får han ledningen så tror jag på en bra vinstchans 
Lopp 9 zeb lie star är uppanmäld jag letar efter hans form ska komma tillbaka han har varit ojämn på slutet. Tror de är för han börja starta tidigt i vinter och har inte samma lust nu på slutet av säsongen så vi jagar en fin slant. 


Östersund 10 augusti

Seneka tp i lopp5 spår11 möter några bra på start och på tillägg där hon står gick bra på leangen sisst plats chans
Revenge millpond lopp7 spår5 de är bara 6 hästar i Monteloppet så om han sköter sig borde han kunna vara bland de 3 första
Lopp8 två hästar bubbel ung står start och har bästa chansen för dagen om jag och hästen sköter oss gick bra på Bergsåker senast som 2a ja tror på en bra chans!.
Laddy laday i samma lopp står 20 m bakom får de tufft att runda alla från spår 14 jagar en bra slant.

Östersund 31 juli 
Ängsbläsen startar i lopp 1 och har 40 tillägg vi testar barfota bak i dag och funderar de så borde han ha en bra vinstchans. 
Toronto love startar i lopp8 möter väldigt bra motstånd så vi ligger långt idag och hoppas på en slant. 

Leangen 27 juli 
Bubbel u.n.g startar i treårsloppet möter lagomt motstånd och efter hennes senaste insats borde hon ha en väldigt bra vinstchans. 
Seneka t.p går kortlopp spår 1 möter bra hästar men vi provar barfota fram idag och hoppas de blir effekt av de tror på en platschans 

Dannero 27 juli 
V5 1 bliz Boitenzorg spår 7 fick ett tufft lopp senast men känns fin i lungna jobb om hon sköter sig borde hon ha en bra vinstchans. 
Lopp 8 Laraki brodde känns väldigt fin och pigg i träning om de inte strular på vägen borde han ha en fin vinstchans. Lång distans och hästen är stark, han går med skor runt om idag. 
🙂
Bergsåker 16 juli 
Bubbel ung spår 2 oruttinerad möter okända hästar som man inte vet hur de går tror på en platschans. 
Lopp 4 Toronto love spår4. Möter 3 för bra hästar jagar en 4 plats men formen är på topp. 
Lopp 5 spår 9 möter några bra hästar och han gjorde ett topp lopp på hoting sisst så han har en bra chans om han får rätt lopp. 
Seneka t.p lopp 12 spår 4 bra läge och med uppåtform platschans. 
🙂
Leangen 18 juni 
Lopp 5 garderar ja med 3 bra hästar delicious avista är nog den med bästa formen. Och gjorde ett mycket bra lopp på dannero Toronto love gallopera sisst utan skor de funka inte så de bli med skor denna gången, blir de skitigt då har han bra chans. Royal peak är en ny häst hos mig som ochså han jagar poäng. Han tränar väldigt bra men står 20 meter extra på avista de kan bli tufft. Laddy laday går i lopp 8 de är en fin häst som inte är klar en han börjar mogna på eftersom plats chans. 

Östersund 6 juni 
Lopp 1 zeb lie star spår 8 dåligt läge och möter några bra bland annat photo taxi vill ha ledningen så jag tror på en andra plats. 
Lopp 9 bliz Boitenzorg spår 1 perfekt just de vill vi ha och inga startsnabba utanför vi hoppas att hon sköter sig och håller ledningen i hårt tempo, barfota fram vi drömmer om vinst.
Lopp 11 leo on line i silver möter för bra hästar vi kör barfota och hoppas på en matlapp. 

Östersund 5 juni 

Toronto love lopp9 han går ut i lång loppet och möter stenhårt motstånd, vi tar av skorna för första gången på länge och hoppas att de ger effekt om han inte galloperar så hoppas jag på en fin slant. 

Östersund 21 maj 

Toronto love spår 2 och Leo on line spår 1 40 m efter i ett stayerlopp ett litet fält med 6 hästar båda har chans till pengar och vinner gör nog chivas boko men vi jagar fina pengar. 

Laddy laday spår 5 lopp 4 första starten och är valpig, tror han behöver något lopp innan han lär sig. Vi tror på en matlapp när han är så oruttinerad men annars en väldigt fin häst. 

Zeb lie star i lopp 5 spår 11 tyvärr han är i fint skick och måste räknas barfota om han är lika bra som på solvalla vi hoppas på tur från detta läge vi tror på en bra chans. 

Bliz Boitenzorg lopp 9 spår 9 hon var inte på humör sisst men om hon sköter ska hon ha en bra vinstchans hon går barfota fram.
Vi laddar med de bästa vi har idag och hoppas på tur. 

Solvalla 13 maj 

Bliz Boitenzorg spår 4 lopp 7 bra form och läge provar en bit från start och hoppas få komma till sargen. Linda kör i ett öppet lärlingslopp och vi kör nog barfota runt om ikväll. Tror hon går rekord nu när hon är så fin, vi tror på en bra chans. 


Umeå 8 maj
Zetex b lie star i lopp 2 nr 7 lämpligt motstånd och läge medel distans är ett minus och han går med skor men en bra vinstchans. 
Umeå 9 maj
Toronto love lopp 4 spår 3 bra läge och 3140m är ju hans distans formen är inte som bäst men vi tror på en fin matlapp. 

Solvalla 15 april 
Bliz Boitenzorg lopp 9 spår 9 bra läge och barfota runt om, var grymt bra sisst och om hon gör om samma bedrivs har hon god möjlighet att vinna. 
Zeb lie star lopp 7 spår 2 bra läge och barfota runt om och tar rygg på 4an och kan bli 2a om max klaff. 

Umeå 12 april 
Toronto love lopp 9 spår 6 har varit borta ett tag och blivit åtgärdat vi smyger med och hoppas det blir skitigt för de passar han vill ligger långt och hoppas att formen är på väg och tror på plats chans. 

Östersund 10 april 
Master ho lopp 8.  Spår 9 möter för hårt motstånd och vi kör med skor, vi smyger med och hoppas på en fin slant. 
🙂
Bergsåker 8 april 
Leo on line spår 3 lopp 9 perfekt läge jänkarvagn, barfota runt om spets och släppa till vem?  Jag lurar på ett nytt huvudlag men problemet är att han kan bli för vass i starten med helstänkt sedan i loppet är han lungn vi lurar på de. Han kan vinna om han själv vill men troligen plats genom att han är till åren kommen.

Gävle 4 april 

Zeb lie star lopp 2 nr 8 han har varit ur form ett tag men nu verkar han piggare igen så vi provar. Det är ett uppet lopp med 3 hästar som sticker ut, han går med skor och vi hoppas att han kan vara på plats från hans läge.

Bergsåker 2 april 

Lopp 5 Bliz Boitenzorg spår 3 och möter lagomt hårt motstånd, hon vann ett provlopp på 20 det var bra för henne. Hon är blixtsnabb ut och tar lätt ledningen om ingen är dum nog att prova. Jag är orolig för vad per tänker göra tänker han haka på i starten så kommer ingen av dom imål. Jag tror på spets och slut om inte hon blir för frisk i ledningen jag kör barfota runtom för att hon har ett så bra spår och behöver poeng vi hoppas det går vägen. 
bergsåker ker 27

Lopp 8 revenge millpond spår 8 tränar bra men har inte visat samma gnista i lopp, kortlopp för första gången gynnar honom står han på benen kan han bli 3a.
Lopp 10 Leo on line spår 9 som är perfekt för han, vi hoppas på tröttare hästar till slut och att han får spara speeden till slut så kan han bli farlig vi hoppas på plats chans. 


Bergsåker 18mars 
Lopp 7 master ho spår 2 möter bra hästar men perfekt läge hoppas få rygg på 3an och hålla den imål, då kan han bli 2a och de vore toppen. Han går med skor och den vanliga stängda huvudtaget vi hoppas på en 2a plats i bästa fall. 
Lopp 5 seneka t.p. Spå12 tyvärr, men hon tränar bra och vi hoppas de kör för fort där framme då kan hon dyka upp på en speed till slut, hon var fin i ett provlopp och avsluta i 16 fart.Men vi ligger långt och kör med skor och de är första loppet i Sverige så vi kör för en fin matlapp från detta läge. 


Solvalla 11 mars 
Lopp 7 Leo on line spår 2 snabb ut men möter hårt motstånd, vi hoppas att han har kraft till slut att kunna ta en fin slant och han går utan skor och vi hoppas på tur. 
Toronto love och lopp 11 spår 8 tufft läge och vi hoppas han står på benen då ska även han kunna ta en slant i ett tufft gäng. Man måste ha tur på solvalla de är så bra hästar de möter.

Solvalla 1mars
Toronto love lopp 10 nr10 bra läge nära han är långsam ut,vi hoppas på bra tempo och att han får en bra rygg sissta varvet. Plats chans vid klaff, han går med skor och vanliga huvudlag.

Östersund 22 februari 
Zeb lie star lopp 6 nr 6 bra spår och monté lopp, han var otroligt bra vid vinst på solvalla sisst och vi hoppas han är lika bra nu. Han har en tendens att bli het och det gör att distansen är ett minus men sköter han sig borde han ha en bra vinstchans. 
Delicious avista i lopp 8 spår 9 bra läge men diffus form,hon tränar bra och känns fräsch. Vi hoppas på en plats chans. 


Bollnäs Bolrlnäs 13 februari
Toronto love lopp 7 spår 10 möter några bra hästar men han är i form och loppet sisst fick han inget fäste så de glömmer vi,jag tror att han har en fin platschans i detta lopp. 
Leo on line lopp 5 och spår 4 han gjorde ett bra lopp senast och han känns fin i jobben, vi hoppas han dyker upp bland de 4a första, de är tufft från tillägg när de är flera bra på start. 


Solvalla 11 februari 
Zeb lie star lopp 4 monté lopp han möter bra motstånd men han bör ha bra vinstchans i detta lopp, han går med skor runt om.

Östersund 9 februari 
Revenge millpond lopp 4 spår 4 har tränat bra och att de är auto är en fördel  hoppas hans ork räcker till en fin slant. 

Bergsåker 6 februari 
Toronto love lopp 8 nr 12 han har ett dåligt läge men har fin form, han gjorde ett bra lopp senast och har utvecklats i år han möter några bra hästar men jag tror han har en fin platschans trots läget. 

😀stersund 30 januari 
Leo on line Lopp1 spår 6 han har inte startat på länge men har tränat på bra, han behöver lopp i kroppen och jag tror han har platschans för han är så svårbedömd genom att han är så flegmatisk. 

Zeb lie star lopp 3 spår 5 var mycket bra i monté lopp senast vid vinst, han gynnas ej av skor men möter lagomt motstånd. Slipper han bara vara med någon tok öppning bör han ha bra vinstchans i detta ojämna lopp. 

Bergsåker 28januari
Delicious avista lopp3 spår 10 bra läge i ett snappt kortlopp,hon möter bra hästar och bergh bör vinna men vid rätt löpning kan hon bli 3a. Hon har en bit kvar till formen och kortlopp och bakspår kräver mycket tur vilket vi hoppas på.

Bergsåker24 januari

🙂oronto love lopp4 nr6 ett tufft stayerlopp på 3140m han var mycket bra vid vinst sisst men möter nu ett för hårt motstånd för att räcka till vinst men en plats chans är nog fullt möjligt han är långsam ut så vi får hoppas på tröttare hästar framför och vi provar till slut.

BERGSÅKER 14 januari 
zeb lie star lopp 3 spår5 han gick voltstart sisst och de gick inte,han irrade upp sig och gallopera han tränar som vanligt väldigt bra och håller han sig bara I skinnet och  sköter sig borde han ha  en bra vinstchans.

Delicious avista lopp5🙂 spår10 har fått ett lopp I kroppen efter skadan hoppas hon blivit starkare nu och vi smyger med bakom och hoppas att de finns kraft kvar tillslut,hon möter några bra i ett öppet lopp vi tror på en platschans. 

Bollnäs 8 januari 
Toronto love lopp 3 nr 11 han gick otroligt bra sisst med ett slutvarv i tredje spår utan rygg får han en bra resa idag så kan han vinna, troligtvis en platschans. 

Umeå 5 januari 
Toronto lopp 4 gick bra som 2a sisst efter perfekt lopp hoppas på samma löpning denna gång då kan han dyka bland bland de 3 första.


Östersund 19 december
Master ho lopp3 nr12 fel spår och måste tyvärr gå med bakskor de gillar han inte
Från detta läge kan de max vara en plats chans.
Toronto love och delicious avista i lopp7 Toronto gick ett bra jobb senast och står han på benen borde han ha en bra plats chans. Avista har varit borta länge på grund av skada så vi vill bara se var hon står matlapp.
Fitzcaraldo i lopp9 spår2 bra läge och står han på benen i första sväng har han en platschans real love spår 6 haft problem med musklerna så vi får hoppas att hon biter ihop till loppet kan hon dyka upp där framm. Isadora känns fin spår7 hon har bäst vinst chans av alla om hon får rätt lopp har hon vinst chans.
Lopp2 zeb lie star spår5 är dagens bästa vinstchans om han har tät känning till slut tror jag ingen rår på han. Kul med 7 hästar till start lycka till:-)


Bergsåker 6 december 
Zeb lie star lopp 8 spår 11 tyvärr hade hoppats på ett framspår, men formen är god och jag hoppas på över pace vi kör barfota och hoppas på tur plats chans vid max klaff 

Umeå 27

Isadora lopp7 nr1 bra läge hon kan ta ledningen men hon har en speed den behöver hon till slut hon har bra chans vid rätt lopp.
Real love samma lopp spår7 hon var bra sisst och borde vara förbättrad om travet stämmer bör hon vara långt framme.

Bollnäs 20 november

Master ho lopp3 spår8 dåligt läge tas lungt och kryper ner från start han har fin form och går barfota runt om är intressant i striden vid rätt lopp är de en platschans.
Isadora lopp5 spår9 bra läge och form spar speeden till slut så är hon dagens bästa chans går med skor.

Östersund  20 November
Toronto love spår7lopp2 han är långsammare på volt och tappar mycket hoppas han kan
Stå på benen och går köra för fullt borde han ha en fin platschans genom att han alltid avsutar bra.
Real love spår12 lopp4 tråkigt läge tränar bra med långt tävlingsuppehåll tror ja de behövs något lopp för att hon ska vara som bäst jag hoppas på en plats chans.
Revenge millpond lopp6 spår6 möter för bra motstånd ja hoppas han orkar genom att han var sjuk hela sommaren och har inte orken i sig hoppas på en slant.ÖSTERSUND 4 NOVERMBER
Fitz caraldo lopp 6 spår7 hoppas på någon strykning,formen känns god och han tränar
bra och vann senast så allt verkar bra.Han möter några tuffa hästar men håller han sig bara i trav utan störningar i första sväng så kan han bli farlig vi tror på en plats chans.

Bollnäs 26 
Lopp8 spår6 han tar nog ledningen genom att han blir het bakom vingen de är
hårt motstånd men jag tycker formen är god och hoppas att han ligger kvar
i ledningen och kör där så länge han orkar. Om öppningen inte blir för tufft fidus ifall tempotempot inte blir för högt.
Bergsåker 20 oktober

Lopp3 Toronto love spår9 bra läge för han som inte är så snabb ut hoppas
På skitig bana och snabb öppning,han går ju alltid fortast till slut. 3an borde bara
vinna men om vi har flyt är vi bland de tre första.

Lopp5 isadora spår5 bra läge men hon har varit dumm innan bilen sticker så de
är de stora oros momentet idag. Går med skor runt om och jag kör själv så de höjjer
säkert oddset,tror hon kan vara en fidus vid rätt loppÖstersund 14 oktober


Lopp9 nr9 fitz carrado bra läge och möter lite lättare hästar gjorde ett 
Kanonlopp senast med tappstart så får han rätt lopp nu kan han vinna
Han går barfota fram och nu hoppas vi att han äntligen kan sätta nosen först.

Lopp3 nr5 master ho bra läge ganska startsnabb kan han hålla ut svantes 
Nr7 så är mycket vunnet han går barfota runt om och kommer han till ledningen
Är han svår att slå en bra plats chans


Lopp4 nr5 talls odin har varit borta länge och behöver loppet har varit lite hängig på slutet hoppas att de inte är något som stör honom.matlapp

Bollnäs 9 oktober

Lopp4 nr 11 isadora lite vanskligt läge men otroligt start snabb så hon kan hamna bra till hon avsluta i 11fart senast på bergsåker får hon lika fint lopp nu så borde hon ha en fin chans i detta uppna lopp.
Lopp10 nr5 revenge millpond varit borta länge på grund av virus men har tränat bra,men behöver loppet vi hoppas på en plats chans

Hagmyren 4 oktober
Lopp8 spår5 zeb lie star bra spår och formen god för dagen han går barfota runt om med norskt huvudlag ,nyklippt och slipad för detta lopp . Lite lång diststans för han med 2640m men de kan göra att de inte går lika fort vi hoppas på en smygare och fritt 300kvar så kan de bli en rysare men hoppas på tur när motståndet är benhårt lycka till på V75 .4


Östersund 3 oktober
Lopp8 spår9 Toronto love bra läge toppform lagomt motstånd och går han bara iväg utan problem är han veckans bästa chans fidus.

Bergsåker 1 oktober
Lopp2 spår9 isadora möter ett tufft gäng men hon känns fin i jobben bra smygläge ,och barfota runt om med rätt lopp har hon en bra lats chans.


Hagmyren 30 september
Lopp3  spår3 Fitz caraldo bra läge och form har tränat bra enlängre tid hoppas slippa dödens ,han går barfota fram och jag tycker han bör ha en god chans.

Dannero 21 september
Lopp5 Toronto love spår6 hoppas på att han inte galloperar ska han dyka upp där fram hsn gick med rubbet kvar sisst och var så fin min rysare idag.
Real love lopp7 spår12 tyvärr iskallt läge och möter ett järn gäng jagar en matlapp.
Leo on line lopp8 spår12 tyvärr måste ha  tur att de gasar där fram så att han kan plåcka hästar till slut barfota fram hoppas på plats chans.Solänget 20 september
Master ho i lopp2 spår10 ett tufft lopp med erik.adielsson i vagnen hoppas får åka med och ta en fin slant tillslut ,de kommer gå fort så han får springa på chans. Jag fick plasta bakhovarna för han ska kunna å barfota runt om.

Bergsåker13 september
Master ho i lopp4 spår10 ett öppet lopp med många med chans hoppas på tur i ett amatör lopp ska köra med skor idag vi får hoppas på en placering.


Dannero 12 september
Toronto love lopp3 spår5 rätt distans har aldrig kört han själv i lopp vet att han är väldigt speciell. Hen får trava in sig sedan försöker jag komma e bit fram när de blir upplopp vet att han har sin bästa bit där tror på plats chans.

Fitz caraldo i lopp4 spår6 på tillägg ett ojämt fält där de är omöjligt att veta vem man ska ta rygg på vi hoppas på turen idag och tror på en plats chans han går nog barfota fram de kan gynna han.


Bergsåker 10 september
Isadora i lopp5 spår9 bra läge tar rygg på 2an och hoppas jag slipper dödens hon går bäst i rygg. Vi smyger med och hoppas att hon är lika fin som sisst då kan hon ha en fin chans. Ja kör med skor bak, och hoppas de går lika bra om de är skitigt är bara en fördel.


Romme 5 september
Lopp 5 Toronto love spår1 bra läge med ove i vagnen tar han rygg på witasp och kan hänga på där så kan de bli en fin placering.
Lopp7 Leo on Line spår10 kanon till han,kan han lifta bakom Örjan så kan de bli en plats chans hoppas på barfota runtom.

Östersund 5 september
Fitz caraldo i lopp 2 spår12 tyvärr han har varit fin i jobben och hoppas han gått framåt med ett lopp i kroppen. Knivigt läge behövs mycke tur han möter ett lagomt fält i motstånd så jag tror på en plats chans fast dåligt läge.

Dannero 24 augusti
Isadora startar i lopp 4 spår1 bra läge och kort distans men formen är diffus hon blev trött senast efter tuff lednings öppning men får jag en ok start kör jag i spets så länge jag kan om hon känns fin platschans.
Fitz caraldo startar i lopp 10 spår3 kännsfin i träning måsteta de lungt i första sväng annars kan de bli galopp om han står på benen där bör han ha en bra vinst chans.

Bergsåker 21 augusti
Leo on line startar i lopp 3  nerstruken till spår6 några riktigt bra hästar imot loppet han går barfota runt om men formen är diffus så vi jagar en matlapp.
Jester futura lopp1 spår9 gick riktigt bra i ett jobb i veckan kan bli kvällens vinnare om han får ett fint lopp han går med skor och halvstänkt.


Bergsåker 12 augusti 
Leo on line lopp 2 nr9 han är rostig och har varit borta ett tag behöver loppet han kan dyka upp bland de 3första om de klaffar barfota runt om han brukar vara bra efter frånvaro 
Lopp 5 nr 2 real love har jobbat bra passande distans och hoppas hon får smyga med och ta en tät placering går med skor 

Leangen. 11 augusti 
Lopp2 spår 1 master ho bra läge smyger nog med i rygg och hoppas på lucka plats chans barfota bak.
Lopp 3 spår 3 isadora snabb ut kör så länge lampan lyser i ledningen tro på en bra chans barfota runt om.
Lopp 4 spår 10 zeb lie star bra häst hoppas på lite överpace borde kunna göra lite själv tror på en bra chans barfota runt om
Lopp 8 spår3 Toronto love hamna dumt på tilägg men formen är god platsfidus. 

Östersund 1aug
jester futura spår7 lopp3 har tränat på bra och vi provar och ser var han ligger i form han är oruttinerad och behöver rutin vi hoppas på en slant i ett läro lopp.Hästen är väldigt stor och behöver tid därför lite sen av sig men vi hoppas han sköter sig.

DANNERO 29
Master Ho spår 2 lopp 2. Bra spår och lämpligt motstånd. Formen verkar vara intakt. Barfota bak. Tror på en bra chans!

Oviken 22 
Master ho spår3 lopp2 veckans bästa chans kort distans gillar han och barfota är han inte lika rullig som sisst ska han ha goda chanser.
Fitz caraldo spår4 lopp4 har fin form och travar bra svårt med ett tillägg på Oviken vi jagar en plats chans,

Östersund 19 juli
Toronto love lopp8  3140m han var lite seg sisst på hoting formen verkar inte vara på topp men vi hoppas den kommer vi jagar en fin slant.

Oviken  18juli
Solkongen spår5 lopp7 tufft motstånd men vi provar barfota fram idag så får vi se om gör något på resultatet och ulf kör kan bli något nytt för han.Hoting 11 juli
Lopp1 revenge millpond spår11 synd men möter ett överkomligt gäng och med lite tur på vägen kan han vara med de 3 första han har bra huvud och fart.
Lopp6 solkongen spår1 på tilägg möter bra hästar och är rostig jagar en slant.
Lopp8 master ho spår6 bra form möter ett lagomt motstånd han har dagens bästa vinstchans.
Lopp 9 Toronto love spår2 var bra formen är difus har inte starta på ett tag men blir de andra trött ökar hans chanser till en plats chans.
Hoting 8 juli
Lopp4 isadora spår2 med topp chans kan tyvärr inte starta hon kändes inge pigg sissta jobbet så hon får stå över de här loppet
Lopp7 ficaraldo spår2 bra läge möter 2st riktigt bra hästar men har en fin plats chans och formen är god han passar bra på korta banor när han har en så bra kurv teknik.

Bergsåker 28 juni
Lopp 2 leo on line spår 4 kort distans möter 2st som är för bra democrat bör vinna leo går barfota och jag tror på en plats chans med björn.Goop i vagnen.

Lopp 3 master ho spår 11 tyvärr tror de blir svårt fast formen är god han går barfota och hoppas på över pace så kan han dyka upp där framme.


Bergsåker 27 juni
Lopp 1 fitzcarraldo spår 5 medel distans ,bra läge innerspåret alltid ledigt i lärlingslopp smyga med till en plats chans han går med skor

Lopp10 isadora spår7 bra form men ovan volt får hon ett bra lopp kan hon vinna helgens bästa chans barfota runt om.

Östersund 5juni
Master ho lopp2 spår8 tyvärr , han är fin i träning men spåret imot platschans.
Isadora lopp3 spår9 bra läge känns fin men är rostig behöver lopp i kroppen plats fidus.
Toronto love lopp4 spår1 ska tävla barfota kan bli intressant plats fidus alla 3 ska gå barfota så de blir nog nytt rekord på någon av hästarna.
Östersund 18 maj
Diva håleryd lopp9e spår5 tufft imot och lång distans hoppas på pengar.

Bergsåker 13 april
Toronto Love lopp 8 spår 4. Står hårt inne i loppet och möter ett tufft gäng. Får vara nöjd om han skulle lyckas få en slant i det här sällskapet. Kommer ev testa att göra lite ändringar inför denna start för att se om det går att få honom lite rappare från start, då han brukar tappa alltför mycket i just starten.Ulf Eriksson kör.

Solvalla 9 april
Leo on line lopp 1 spår 1 1640 auto. Kanon läge och Leo borde ha stor chans att vara bland dom tre. Barfota rom. Erik Adielsson kör.

Dannero 6 april 
Solkongen Lopp 2 spår 3 på 20 meters tillägg. Blir debut för Solkongen hos oss. Är ett breddlopp han går ut i och är svårt att säga var han står.  Men har tränat på bra.

Romme 6 april
Lopp 4 Master Ho spår 4 bakom bilen. Spåret få man va nöjd med då han vanligtvis brukar va snabb ut så borde han kunna få en vettig position från det här läget. Blir intressant att se honom på en kortare distans och vi är lite inne på att testa barfota runt om. 
Lopp 8 diva Håleryd spår 12. Väldigt trist spår men är mest ute efter att hon ska få ett lopp i kroppen och sköta sig. Har varit borta ett tag nu och behöver lopp i dig. Kan va bra för hennes del att få ha en rygg att gå i ifrån start så hon slipper stressa iväg. Sköter hon sig bör hon kunna dyka upp en bra bit fram.

Bergsåker 2 april
Lopp 8 Toronto Love. Gjorde ett jätte bra lopp senast och gick nytt rekord. Har spår 9 nu på 20 meters tillägg. Blir allt bättre och bättre för varje lopp han får i kroppen så blir inte förvånad om han lyckas dyka upp där framme. Ulf Eriksson kör.

Bergsåker 26
Lopp1 nr1 leo on line har inte starta på ett tag men tränat på ok han får ta rygg på nr2 o vara kvar där så länge som möjligt tror på en platschans.
Toronto love startar i lopp3 nr2 han var mycke bra sisst nu är de auto de gynnar inte honom men avslutar han bra bör han vara med bland de 3 första.

Östersund 14
Lopp 5 nr 9 master ho har ett bra läge och formen är ok han ska gå på speed sissta biten kan ha vinst chans ifall loppet blir rätt.
Lopp 7 nr 2 Toronto love bra läge och formen är på väg uppåt så med lite tur kan han vara där framme fast han möter ett för tufft gäng.


Östersund 27
Miss ziva ska ut i sissta loppet står bra inne och formen är på topp får hon bara ett fint lopp kan hon dyka upp bland de tre första.

Leangen 24
Delicious avista startar i lopp1 men har spår 8 tyvärr men är i fin form hon tar de lungt i starten och vi kör bakifrån som när hon vann sisst jag tror på en bra chans.

Leangen 15 
Toronto love startar på v75 tufft motstånd och han har inte startat sedan augusti så han är rostig han tränar bra och känns fin men behöver loppet jagar fin slant.Solvalla 8 februari
Leo on line i lopp5 spår1 var ju toppen v75 final många bra hästar vi funderar på att rycka alla skor och norskt huvudlag vi tar rygg på jorma och hoppas på en fin slant i detta tuffa gäng.

Bergsåker 30 januari
Diva håleryd ska starta i lopp4 på trion hon står tyvärr hopplöst till som nr14 på auto men hon har tränat bra under sadel och motståndet ser normalt ut får hon bara bra rygg kan hon dyka upp där framme.

Leangen 27 januari
4st till start master ho och cornell coger i samma lopp master har bättre läge och bör ha en bra chans om han är med därframme.cornell jagar plats chans
Delicious avista var bra 2a sisst och travar lika bra nu hon bör ha bäst chans av mina 4a
Raven lavec rider linda hon är uppanmäld och möter den som vann förra gången hon starta så vi jagar plats chans

Bergsåker 25 januari
Real love i lopp2 spår6 volt hon är inte snabb ut i volt men formen är bra och vi hoppas på en plats chans.
Leo on line i lopp11 v75 spår6 auto 1640m passar han bra men benhårt motstånd vi hoppas de blir brodd bana de passar han och han tas lungt från start och hoppas på tokkörning så kan han få en fin slant.

Leangen 13 januari
Master ho från spår1 snabb ut leder länge och hoppas håller hela vägen. Cornell Coger i samma lopp5 spår2 hon kämpar på och hoppas att hon inte gallopperar efter start då ska hon kunna vara därframme.


Leangen 6 januari
Raven lavec monte bara 8st hästar och inga stjärnor vi vet inte om hon har kommit över flytten de kan vara för tidigt att starta men hon travar bra och känns fin men orken kan vara  svår att bedömma genom omställningen. Men vi hoppas på en plats chans.

Östersund 9 januari
Delicious avista spår4 i lopp2 bra spår travar väldigt bra nu gått ett 2680m jobb i 1.30. På ett bra sätt men difus form men har plats chans om formen har kommit.
Diva håleryd lopp4 volt gillar hon inte men nära och bra och inte borta vid rätt lopp varit väldigt stark i jobben.
Leo on Line står 20m efter väldigt bra 2a på v75 och håller hans form i sig ska han ha fin chans.

Bergsåker 21 december
Leo on line går ut i silver på v75 vi hoppas på en fin slant i ett lite lättare gäng me bara 9 hästar han har spår7 och tar de lungt från start och spar krafter till upplopp.
Real love har björn. Goop i vangnen hoppas han kan pigga upp henne till en fin placering i lopp12

Solvalla 18 december
Lopp7 master ho han fick tyvärr spår 8 men har fin form och slipper han öppna så fort så bör han kunna dyka upp i den främre träffen prövar helstänkt idag och hoppas på att de ger bra effekt.

Östersund 6 december
Lopp 2 nr5 diva håleryd stenhård motstånd bra kusk vi jagar en fin placering.
Lopp3 nr4 Delicious avista bra spår igen men törs inte lova något denna gång men hoppas.
Nr8 okeanos i samma lopp dåligt läge men fidus ifall de blir hård öppning vann på ett toppen sett senast.
Lopp4a cornell coger bakspår och formen god möter tuffa motståndare men kan dyka upp där framme.
Lopp5 isadora är rostig och uselt läge vill bara testa var hon står.
Real love spår11 lika dåligt läge jagar poäng med rätt lopp är hon farlig.Bollnäs 25
Master ho går i lopp6 tyvärr spår 12 måste ha tur därifrån men formen är god jag tror på plats chans. 
Diva håleryd startar i lopp 8 spår3 möter tuffa hästar vi hoppas på en fin slant.

Östersund 24
Delicious avista startar i lopp 4a bra läge spår 4 snabb ut och tar nog ledningen formen är ok tror på vinst chans om hon inte får press.
Okeanos startar i lopp 6 länge sedan start men känns fin i lungna jobb tråkigt läge men en plats chans.
Leo on line startar i lopp 8a spår 1 blixt snabb ut om vi kan ta av skorna han känns i normal form och får han inte för hård press av Robert bör han ha vinst chans.

Bergsåker 22
Fitz caraldo startar i lopp2 med 20 tillägg bara 8st i loppet så med rätt löpning har han en plats chans.
Real love startar i lopp8 spår 8a typist formen är ok men möter flera kanoner tror på en matlapp från de dåliga läget

Bergåker 19
Miss ziva och cornell coger i samma lopp 5 miss ziva står 20 före och har en plats chans med bra ryggar. Cornell står med nr 15 de blir tufft och runda alla siktar på en matlapp.

Umeå 8 november

Diva håleryd startar i lopp3 spår3 bra spår och hon har gått nåra tuffa jobb men är inte i toppform. Normalt bör hon vara bland de 3 första men en sårskada gör att vi är osäker om de blir nån start de får vi se närmare fre om de läkt.


Leangen 4 november

Leo on line och master ho ska vara med i samma lopp 2 de har bra form leo från tillägg och master från start i finalen av hästägarkannan. Master går med rycktussar för första gången de tror jag kan göra honom till en vinnare leo jagar en fin slant .


Bergsåker 25 oktober

Delicious avista i lopp 3 mycke bättre en raden hon har haft en bra perjod nu när travet fungerat bra förra starten var hon rostig och de blev fel nu springspår på tillägg tror jag på plats chans.
Leo on line lopp 4a spår 2 kanon han bör ta rygg på 3an så kan han bli 2a för hans form är god.
Toronto love lopp 8a spår 4a möter ett tufft gäng i 3140m kan bli för tufft när han inte har fått starta på länge jagar pengar.
Zack Hornline lopp 10 spår1 har inte startat på länge men tränar bra och är i fin författning hoppas han får lite drag hjälp på vägen ska han kunna ha en bra plats chans. Så himla kul att ha flera hästar till start större chans de blir mer pengar till stallet.

Östersund 4 oktober
Miss ziva i lopp 5 spår 3 intressant med auto idag hoppas hon kan gå en 16 tid då bör hon få en fin slant.
Delicious avista är osäkert om hon startar hon är från och till med travet ena dan bra andra sämre vi åker in och gör en provstart så får vi se hur hon känns idag. Hon bör ha en plats chans om travet stämmer helt.

Östersund 12 september

4st till start divan går i lopp 2 spår 6 hon var inte som bäst sisst men hoppas gå barfota plats chans
Okeanos lopp 3 spår 5 bra sisst hoppas gått framåt me de loppet plats chans.
Miss ziva lopp4 spår 2 stenhårt lopp jagar pengar.
Real love lopp 7 spår 9 dagens rysare hon är ny i stallet och behöver lopp för att komma igång plats chans.

Bergsåker 3 september

Divan startar i lopp3 och spår 3 de är bra o formen känns god hon bör vara på plats som hon tränar hon går nog med skor på
Lopp 9 startar okeanos lite difus form men tränar bra kan dyka upp bland de 3 om travet tillåter.Bergsåker 24 Augusti

Delicious Avista startar i lopp2 och fick spår 8 så synd hon är i bra form o Jonny.Takter i vagnen gör ju inte saken sämre men hon möter många bra hästar o de krävs mycke tur från de här läget plats chans.
Fitscarraldo startar i lopp3 och spår1 de var kanon men motståndet var ruggigt bra Jonny även här men de hjälper inte mot detta tuffa fält vi får sikta in oss på en fin slant.


Bergsåker 23 Augusti

Toronto love startar i lopp 8 han blev stumm på Solänget efter  ett 14 varv mitt i loppet höll bra på 16.3 3100m nu möter han minst lika bra hästar.Men skulle han orka springa 16 3600m blir de jobbigt för tilläggen ska prova ryck huva denna gång o de tror jag kan göra mycket helgens rysare.
Divan i lopp  10 spår 8a typist bra form men omöjligt spår kör om en fin slant.


Solänget 16 Augusti

Miss Ziva startar i lopp 7 och har spår 4 på startvolten. Möter ett väldigt tufft gäng och vi får hoppas på en fin slant.

Toronto Love startar i lopp 8 och har spår 2 på startvolten. Möter kapable Ed You men borde ha en bra chans till en andra plats om han sköter sig.

Bergsåker 15 Augusti

Leo on line startar i lopp 7 och har fått spår 7 bakom bilen. Trivs på kort distans och ska försökas att inte laddas från startn och vid bra smygläge borde han ha  en bra platschans.

Östersund 12 augusti

Dilicious avista startar i lopp 3 hon var fin vid förra starten men hoppa 700 kvar utan nån bra anledning. Vi hoppas allt flyter på idag  hon går barfota fram spår 6 o hon är ganska snabb ut o jag tror på en fin platschans
Östersund 2 augusti

3 st till start vi börjar me fitz i lopp 5 tufft spår7 och nr1 är solklar favorit tycker att 4 hästar är riktigt bra så ja hoppas han är enav dom. Lopp7 toronto love spår1 o lång distans nr9 bör bara vinna men tror på en bra plats chans om han sköter sig. Miss ziva går i lopp11 tillägg 20m de gillar hon inte tror på en matlapp.Oviken 26 juli

Divan startar i lopp3 spår 5 hon går barfota runt om o hon känns fortsatt fin så hon bör ha en bra chans
Leo on line startar i lopp 4 spår1 han går barfota o är snabb ut hoppas inte få offra för mycke i starten ska han ha en bra chans.


Dannero 29 juni

Leo On Line  startar i lopp 3 och har fått spår 5 på distansen 1660 meter. Han är inte i den form han tidigare var och möter bra hästar som står både 20 meter framför och på samma start så i detta fall tror vi på pengar. Eftersom John Östman är på Eskilstuna och kör V75 för Kevin Porshage chansen bakom "Leo".

Bergsåker 28 juni

Diva Håleryd  startar i lopp 8 och har fått spår 10. hon möter inte det värsta motståndet och detta lopp har vi sett ut åt henne och väntat på i över en månad. Mycket fin plats chans. Det står i programmet att Ove A Lindqvist ska köra men det är fel han är på Lycksele och istället kommer det bli Bo Eklöf.

Östersund 27 juni

Miss Ziva startar i lopp 6 och har fått spår 3. Hon möter jämnlika hästar men har vaarit borta ett tag sedan förra starten och vi får se detta lopp som ett preparelopp inför kommande uppgift. Minst en matlapp med klaff påvägen så är hon bland dom tre första i mål. Ulf Eriksson upp bakom henne som senast.

Oviken 22 juni

Okeanos startar i lopp 4 som är ett uttagnings lopp till Ovikens årliga försök och finallopp. Där har han fått spår 7 som på Oviken är rygg på 1:an eller 2:an bakom startbilen. Om allt är som det ska så bör han gå till final och i och med det va bland dom fyra första i mål. Bo Eklöf upp bakom honom.

Hagmyren 21 juni

Fitzcarraldo startar i lopp 3 och har spår 1 på 2160m. Han möter ett gäng där bara en häst sticker ut och han har gått 15,7 och står på start och med vår erfarenhet så kommer det nog inte vara någon som är villig att höja tempot mot den hästen och då blir det svårt att ta något från tillägg, jagar matlapp här. Toronto Love  startar i lopp 9 där han fått spår ett på start. Vi vet att herren är stark men har svårt att öppna. Jagar matlapp här, John Östman upp bakom båda hästarna.

Bollnäs 18 juni

Cornelle Coger startar i lopp 4 tillika V4-4. Hon har fått spår 9 på tillägg så hon har bricka 15 och möter ganska bra hästar men läget är inte lätt. Barfota runt om som sist och hon jagar sista matlappen. Åke Sundberg upp i sulkyn. I lopp 5 startar Zack Hornline. Han möter moderat motstånd men står på tillägg, han har spår 7 och startspeciallisten Åke Sundberg kör så bör vi kunna vara där framme snabbt. Matlappschans.

Östersund 8 juni

Leo On Line startar i lopp 11 tillika V75-7 DD-2. Han har fått spår 3 men möter super bra hästar denna gång. Vi får nog sikta in oss på att söka oss ner i banan direkt och sedan hoppas på luckan. Jagar sista matlapparna. John Östman upp som vanligt bakom Leo.

Östersund 7 juni

Cornelle Coger startar i lopp 1 och har fått spår 9 bakom bilen. Blev fel i senaste loppet för hon och möter bra hästar denna gång. Vi kommer nog att prova barfota fram men vi kommer nog ändå att jaga sista matlappen här. John Östman kör Cornelle denna gång.

Bollnäs 30 maj

Zack Hornline startar i lopp 5 och har fått spår 12. Har varit borta länge och kommer att köra med ett lugnt upplägg för att få ett lopp i kroppen. Åke Sundberg upp bakom honom. Tiziano startar i lopp 7 och har fått spår 10. Han förstod inte riktigt vad han skulle göra sist men med det loppet i kroppen så hoppas vi han gått framåt och vi jagar matlappen här. Åke Sundberg upp bakom honom också.

Dannero 20 maj

Leo On Line startar i lopp 4 och har fått spår 9. Det är ett 1640 meters lopp och voltstart så "Leo" är väldigt gynnad i detta lopp och kommer inte behövas köra en meter i detta lopp frånstart för att få en bra position. På förhand är det en st som sticker ut mot "Leo" men annars helt klart veckans bästa chans, topp tre. I lopp 6 kommer Toronto Love ut från spår 7. Det är ett lång lopp så han är distansgynnad men spåret tycker vi drar ner chanserna lite då han inte är en start katapullt. Motståndet ska han nog kunna klara av så vi tror på en fin plats chans. John Östman sitter upp bakom båda hästarna denna tävlingsdag.

Bergsåker 9 maj

Cornelle Coger startar i lopp 6 och har fått spår 6 bakom bilen. Möter mycket bättre hästar nu och har ett lopp i kroppen men jagar sista matlappen. Kevin Porshage kör då det är ett ungdomslopp.

Hagmyren 5 maj

Toronto Love startar i lopp 7 och har fått spår 3. Han möter bra hästar och har ett nyligt lopp i kroppen men vi får rikta in oss på matlappen. Ulf Eriksson upp bakom honom.

Östersund 3 maj

DiNozzo försöker kvala igen och Kevin Porshage kör denna gång. Princess Orderstartar i lopp 1 och har fått spår 8. Kommer köra lugnt invändigt och jagar matlappen. Ulf Ohlsson upp bakom henne. I samma lopp startar Miss Ziva från spår 9. Hon galoppera senast från start men kan få en bra position från start och med super flyt är hon bland dom tre. Ulf Eriksson upp bakom henne som alla andra gånger. I lopp 8 startar Diva Håleryd från spår 7. Det blir volt lopp denna gång som inte är hennes bästa sida men bra utgångsläge så kan vi ta en fin matlapp. Ulf Eriksson köra även denna gång. I samma lopp startar Leo On Line. Han har fått spår 6 på 20 meters tillägg men är ruskit snabb ut på volt och möter inte det värsta gänget. Bra plats chans. John Östman upp bakom honom denna gång.

Rättvik 3 maj

Fitzcarraldo startar i lopp 5 och har fått spår 12. Iskallt läge och jagar matlappen. Ove A Lindqvist i sulkyn.

Umåker 27 april

Leo On Line startar i lopp 11 till lika V75-7 och DD2. Han har tyvärr fått spår sju och möter riktigt bra motstånd så vi får rikta in oss på sista matlapparna. Ulf Eriksson upp bakom honom igen.
 

Bergsåker 25 april

Fitzcarraldo startar i lopp 2 och har fått spår två. Möter äldre hästar nu som står på 20 meters tillägg men var bra som tvåa senast slagen med huvud så vi tror på en plats chans. Ulf Eriksson upp bakom honom. I lopp 7 startar Diva Håleryd från spår tre. Hon möter riktigt bra hästar denna gång och vi kommer nog att köra barfota runt om för att kunna vara med att tampas om pengarna. Men en fin matlapp ska hon nog kunna få, Ulf Eriksson upp här med. I kvällens sista lopp, lopp 11 startar Cornelle Coger från spår 7 på tillägg. Hon har varit borta ett tag och behöver lopp i kroppen. Matlapps chans. John Östman kör Cornelle Coger denna gång.

Dannero 21 april

Tiziano gör debut för oss och startar i lopp 3 från spår 2. Han är därför svår bedömd då han inte gjort någon start för oss men måndagens jobb med Kevin var ett plus och vi hoppas på en fin matlapp. Ulf Eriksson upp i jollen. Toronto Love startar i lopp 8 och har fått spår 3. Han startar över distansen 3140 och där är han gynnad av den långa distansen och har tränat bra den senaste tiden så räknas tidigt och bör kunna nå en plats chans. Ulf Eriksson upp bakom honom som vanligt.

Bergsåker 19 april

Miss Ziva startar i lopp 1 och har fått spår 1. Hon möter två riktigt bra hästar så vi får sikta in oss på en matlapp. Ulf Eriksson upp denna gång.

Gävle 16 april

Leo On Line startar i lopp 8 och har fått spår 10. Fältet är inte det bästa och Leo gynnas utav att inte behöva köras från start utan få spara sin speed till sista 400 som han gjorde i senaste starten. Vi ser detta lopp som en mycket bra chans till seger och han bör minst vara bland dom tre på förhand. Ulf Eriksson upp denna gång.

Östersund 8 april

Fitzcarraldo startar i lopp 5 och har spår 1. De var bra då han är ganska snabb ut och går med helstängt som sist. Han har tränat bra efter segern senast och vi lättar honom lite inför denna start. Han möter tre bra hästar på förhand men han bör vara bland de tre första som han känns för dagen. Ulf Eriksson har ju varit stallets flytkusk så vi hoppas de fortsätter även denna start.

Östersund 29 mars

Diva Håleryd startar i lopp 4 och har fått spår 5 bakom bilen. Tycker att "Diva" har tränat bra sedan förra starten och möter hyffsaade hästar men hon känns också bra och har ett bra spår. Vi hoppas på att hon får lednigen och sedan får sitta hyffsat ostört så har hon en topp chans och bör minst va bland dom tre första. Ulf Eriksson upp bakom henne som i tidigare starter.
 

Bolls 25 mars

Toronto Love startar i lopp 6 och har fått spår 6. Det är ett montélopp över lång distans så han är väldigt distans gynnad och måter några bra hästar så en platschans här kan nog inte vara så fel om han håller sig på bena. Stallets montéstjärna upp på han, Linda Fastesson. I lopp 7 startar Delicious Avista från spår 2. Hon kommer från en kanon insats senast och måste tippas i topp. Dock möter hon en riktigt bra häst på förhand men är i ordning som det känns hemma. Ulf Eriksson lotsar denna kväll igen.

Bergsåker 22 mars

Miss Ziva startar i lopp 1 och har fått spår 3. Möter några bra hästar men har tränat starkt i veckan och med ett lopp i kroppen får vi se detta som en bra platschans. I lopp 8 startar Leo On Line och han har fått spår 9. Bra utgångslägemot detta gäng ses som en bra matlappschans.John Östman upp i sulkyn bakom båda hästarna denna kväll.
 
Bergsåker 15 mars

Dags för diva håleryd o starta spår 5 o auto är hennes melodi hon har varit lugn o fin i jobben så vi ser posetivt på uppgiften.Hon har bra motstånd men hon är ju startsnabb o kanske kan ta ledningen,tycker de är ett 3 hästars lopp o hon bör var bland de 3 första.

Östersund 10 mars

2st i samma lopp fitzcaraldo o miss ziva bäda har tränat bra men saknar tempo har bara gått ett riktigt jobb pgr av hårda banor.Miss siva har bra skalle men fiz är lite valpig men båda har bra trav o dyker säkert upp bland de 3 första.

Delicios avista står start i diamant stoet o om banan tillåter går hon barfota fram o norskt huvudlag de brukar hon svara bra på. Vi hoppas på tur o hon skulle haft nåt fler lopp i sig men vi provar o hoppas hon kan dyka upp bland de 3 första.


Bollnäs 4 mars

Leo On Line startar i lopp 5 men har dragit  nitlotten och fått spår 8 bakom bilen. Svårt från det utgångsläget och måste ha mycket tur påvägen,jagar matlappen. Ulf Eriksson upp bakom "Leo" igen.

Bergsåker 2 mars

Stay The Night startar i lopp 11 till lika V75-7. Han har fått spår 8 bakom bilen och möter ganska tuffa hästar denna gång, jagar en matlapp. Ulf Eriksson sitter upp bakom "Stay" denna gång.

Bergsåker 20 februari

Delicious Avista startar i lopp 2 till lika V4-2. Hon har fått spår 10 bakom bilen och har tränat bra på slutet och som ni kunde läsa på träningsrapporten så gjorde hon ett bra banjobb för 2 veckor sedan. Kommer att köras lugnt då detta är ett test då hon varit borta från start sedan 15 maj. Ulf Eriksson upp bakom henne denna gång.
 

Östersund 19 februari

Diva Håleryd startar i lopp 4 och har fått spår 2 bakom bilen. Möter hårdare nu mot för senast men bra spår så behöver hon inte rusa så mycket från start och förhoppningsvis kunna komma ut till slut och avsluta vasst till fina pengar. Cornelle Coger startar i lopp 5 och har fått spår 5 på 20 meters tillägg. Tjänats snabba pengar på slutet och blivit hårdare motstånd på det men hon har rätta inställningen så vi tror på fina pengar. Toronto Love startar i lopp 7 och har fått spår 5 på 20 meters tillägg. Ses som topp chans med tanke på dom två sensate starterna men har tyvärr det snäva spåret emot sig lite. Leo On Line startar i lopp 8 och har fått spår 3 bakom bilen. Bra läge och de bättre hästarna längre ut och bakspår så ses som en bra plats chans. Ulf Eriksson är mannen som tidigare kört våra hästar i år till fina placeringar så självklart sitter han upp bakom alla våra hästar denna kväll med.

Romme 11 februari

Miss Ziva r debut och startar i lopp 1 och har fått spår 2. Tränat bra hemma och som går att läsa i träningsrapporten gjorde hon ett bra provlopp i dödens i lördags men möter betydligt bättre hästar nu som både kvalat på snabb tid och startat. Vi kan inte begära något av en 3 åring i första starten men är en fin häst så ska bli kul att se. Ulf Eriksson upp bakom henne som i kvalet. I lopp 7 startar Leo On Line som dragit spår 8. Medeldistanslopp och han möter bra hästar så han kommer nog att backas bak och gå ryggar hela vägen. Jagar matlappen i detta fält och spår. Vi går på det vinnande konceptet på kusk och anlitar Ulf Eriksson även här.
 

Bergsåker 8 februari

Cornelle Coger startar i lopp 11 och har fått spår 1 på 20 meters tillägg. Vann senast från ledningen och möter hårdare hästar nu. Jagar pengar. Ulf Eriksson upp igen bakom henne.

Solvalla 6 februari

Toronto Love startar i lopp 9 och har fått spår 1. Han provas på 3140 för första gången och möter hyfsade hästar. Jagar matlapp och med flax bland dom tre. Ulf Eriksson upp som senast.

Bergsåker 1 februari

Leo On Line startar i lopp 8 och har fått spår 3. Möter moderat motstånd men har vilat lite sedan förra starten och detta lopp ses bara om en genom körare. Plats chans, John Östman upp i jollen igen.

Leangen 28 januari

Diva Håleryd startar i lopp 8 och har fått spår 5. Bra spår och öppet lopp, hon har tränat bra och vi hoppas på en framskjuten placering. André H Stensen upp i sulkyn igen som senast.

Bergsåker 25 januari

Cornelle Coger startar i lopp 6 och har fått spår 7. Står bra inne i loppet men möter bättre hästar än senast och får ses som en matlapp som möjlig chans. Ulf Eriksson upp i sulkyn för första gången.

Östersund 24 januari 

Okeanos starta i lopp 4 och har fått spår 1. Var inte som bäst senast och har fått några fler jobb nu innan start och vi har gjort lite balans ändringar. Loppet i sig är ganska öppet och vi ligger lite lågt inför denna start med Okeanos och hoppas på pengar. Bo Eklöf upp i sulkyn för första gången.

Östersund 18 januari

Toronto Love startar i lopp 6 och har fått spår 1. Riktigt intressant läge och förra starten glömmer vi och med riktigt flax är vi bland dom tre första i mål. Ulf Eriksson upp denna gång.

Bergsåker 16 januari

Diva Håleryd startar i lopp 3, V4-4 och har fått spår 7 på 20 meters tillägg. Hon är distansgynnad men volt är inte det bästa. Svår bedömd då hon inte kommit med i något lopp på slutet men agerart piggt hemma och vi får ta siktet på pengar i första hand och allt över det är en bonus. Ove A Lindqvist i sulkyn.
 
Solvalla 13 januari

Okeanos startar i lopp 10 som är ett amatörlopp och han har fått spår 3 bakom bilen. Möter några bra hästar och får ses som en plats chans. V75 meriterade Lasse Punkari upp i jollen bakom Okeanos.

Östersund 8 januari

Cornelle Coger startar i lopp 8 och har fått spår 9 på tillägg. Hon möter likvärdiga hästar som hon själv men läget drar ner på chansen så vi tror på pengar i detta lopp. John Östman upp bakom henne denna gång.

Bergsåker 5 januari

Toronto Love startar i lopp 1 som är V4-1 där han fått spår 4 på tillägg. Bra hästar emot och vi jagar pengar. Stefan Edin upp igen bakom honom. Leo On Line startar i lopp 11till lika V75-7. Han har fått spår 4 men möter jättebra hästar och vi får rikta in oss på sista pengarna. John Östman i sulkyn.

Bergsåker 28 december

Leo On Line startar i lopp 3 och har fått spår 6 möter bland annat Maharadja och Staro Cold Carat så vi får rikta in oss på pengar. John Östman upp bakom honom.

Östersund 25 december

Toronto Love startar i lopp 2 och har fått spår 4:a. Distansgynnad men alldeles för hår imot. Jagar pengar. Stefan Edin upp i jollen. I lopp 4 startar Cornelle Coger från spår 3 och möter lite hårdare motstånd på tillägg. Jagar pengar, Stefan Edin upp bakom hon.

Solvalla 19 december

Leo On Line startar i lopp 12 och har fått spår 7. Vi är rädd att han blir hängandes och blir bakad bakåt. Vi tror på pengar i detta fält. Kusk är ej klart då detta lopp är finalen av Travrondens guldklocka och kusken vet vi efter försöksloppen.

Solvalla 12 december

Stay The Night startar i lopp 4 som tillika är V86-1. Han Har fått spår 8 och i och med det så får vi jaga fina pengar där ifrån. Örjan Kihlström upp igen. Okeanos startar i lopp 7 som är V86-4. Han möter ganska bra motstånd men kommer ifrån seger och har fått spår 2 på tillägg. Ses som en plats chans efter senaste prestationen. Åke Svansted upp bakom honom.

Leangen 10 december

Toronto Love startar i lopp 4 och har fått spår 3. Det är ett ganska magert lärlingslopp men Toronto Love är osäker han med så vi får jaga pengar och buga och bock ifall det blir mer. Kevin Porshage prövar lyckan bakom honom

Umåker 6 december

Leo On Line startar i lopp 3 och har fått spår 1. Vi är rädd för att vi kommer att köra med skor i Umeå och det drar ner chanserna. En plats chans är det vi törs tro på mest. Krister Söderholm hoppar upp för första gången bakom "Leo".

Östersund 3 december

Okeanos startar i lopp 3 och har fått spår 10. Moderat motstånd men dåligt spår. Jagar matlappen här, John Östman upp bakom honom. Cornelle Coger startar i lopp 4 och har fått spår 1. Är inte snabbast ut men får nog ett bra lopp här ifrån, kan vara där framme med lite flax. John Östman upp här med. I lopp 5 startar Elegance Brodde, han har fått spår 3 på 20 meters tillägg. Startar efter en tids frånvaro och är svår bedömd. Jagar matlapp. Ove A Lindqvist i sulkyn.

Bergsåker 1 december

Stay The Night startar i lopp 11 som är V75-7 och har fått tråkiga spåret 12. Vi får hoppas på tokkörning i ledningen och han får hänga med på inner spåret och jaga en fin slant. Örjan Khilström upp bakom honom.

Bergsåker 30 november

Zack Hornline startar i lopp 1 och har fått spår 6. Första gången bakom bilen men det ska nog fungera bra med tanke på att kusken är inte mindre än Åke Svanstedt. Om han bara sköter sig så tror vi på plats chans. Toronto Love startar i lopp 4 och har fått spår 3. Han brukar ha lite jobbigt att hålla sig på benen från start i auto men för hoppningsvis så fixar kusken, Örjan Khilström, det och med lite flax så fixar vår starke herre en fin slant.

Leangen 19 november

Diva Håleryd startar i lopp 2 och har fått spår 3. hon känns som vanligt och va lite frän i stan på rakbanan senast förra veckan så vi jag pengar i detta fält. André H Stensen upp bakom henne. I samma lopp startar Stay The Night och han har fått spår 12. Han möter inte allt för lätt motstånd och har inte det bästa spåret men med lite klaff på vägen lotsar Arne Nilsen han långt fram i resultat listan. I lopp 6 startar Twin´s Ducati från spår 1. Spåret får ses som bästa möjliga och kan Atle Solhus hålla ut ledningen och sedan få köra där så kan detta räcka långt. I lopp 8 startar Okeanos och han har fått spår 7. Lågnt utt på vingen och provas för första gången för oss på kort distans men sist Jomar Blekkan körde han så visade han att han kan öppna riktigt vass från start. Så va inte förvånad om vi hittar han långt fram i fältet efter målgång.

Östersund 18 november

Toronto Love startar i lopp 3 och har fått spår 2. Håller han sig på bena så har vi nog pengar i detta gäng. Tilda Gottås upp i sadeln. I samma lopp startar även Garde l'Espoir från spår 4. var inte med på notena sist och vi jaga pengarna här. Annsofie Bergfelt i sadeln. I lopp 6 startar Cornelle Coger hon har fått spår 1 och ses som ett bra läge, vann senast från utvändigt ledare och ses som en bra chans i detta fält, plats chans. Kevin Porshage kör henne. I lopp 7 startar Lapp Höien och han gör sin första start för oss och är svår bedömd. Ulf Eriksson upp i jollen. I dagens Kvallopp startar Fitzcarraldo, DiNozzo, Princess Order och Miss Ziva. Dom körs utav Daniel Wikberg, Kevin Porshage, Linda Fastesson och Ulf Eriksson.

Bergsåker 9 november

Leo On Line startar i lopp 3 och har fått spår 4:a. Möter hårt gäng igen och vi får rikta in oss på pengar. Ove A Lindqvist i sulkyn.

Östersund 5 november

Coco Pops gör sin första start för oss i lopp 10 och har fått spår 1 på 2140. Behöver tempot och loppet i kroppen för kommande starter så vi ligger lågt och jagar sista pengarna här. Ulf Eriksson i sulkyn.

Hagmyren 5 november

Garde l'Espoir startar i lopp 3 och har fått spår 9 på 2160. Var bra senast men möter bättre nu, jagar pengar. Ove A Lindqvist i sulkyn.

Leangen 22 oktober

Garde l'Espoir startar i lopp 5 och har fått spår 2. Gjorde bra senast och har fått Andre H Stensen i sulkyn. Jagar pengar. I samma lopp startar Toronto Love från spår 5 och är svår bedömd men skötte sig bra i B-loppet senast och om han sköter sig så är han farlig plats chans. Arne Nilsen i sulkyn denna gång.

Bollnäs 22 oktober

Stay The Night startar i lopp 3 och har fått spår 1. Han möter ett litet fält med 7 hästar och värst emot måste vi säga är Real De Rabut. Med ett fint lopp så tror vi nog att han kan vara 2:a bakom honom. Bo Eklöf i sulkyn.

Bergsåker 19 oktober

Zack Hornline startar i lopp 2 och har fått spår 6 på 2160m. Han har fått ett lopp i kroppen nu nyligt så han bör dyka upp bland dom tre första. Ove A Lindqvist i sulkyn för första gången.

Östersund 18 oktober

Elegance brodde går kval. Stefan Edin kör. Princess Avista går premie och tränare Daniel Wikberg kör själv.

Östersund 13 oktober

Toronto Love startar i dagens B-lopp och går ut i lopp 1 och har spår 1 på 2160m. Körs utav stallets lärling Kevin Porshage. Diva Håleryd startar i lopp 2 och har spår 3 på 2160m. Körs utav Tomas B Nilsson.

Umåker 12 oktober

Stay The Night  startar i lopp 3 och har fått spår 1. Varit borta ett tag och blir nog kvar på innerspåret och där får vi hoppas på sen lucka. Budet är fina pengar och Ove A Lindqvist upp i sulkyn. Leo On Line startar i lopp 7 och har fått spår 5. Han möter hyfsade hästar. Han laddas för ledningen för att sedan få ryggleadaren och där ifrån hoppas vi på sen lucka. Plats bud på han och John Östman upp i sulkyn denna gång.

Bergsåker 11 oktober

Zack Hornline startar i lopp 9 och har fått spår 1. Har varit borta ett tag sedan förra starten men med läget och moderat motstånd så måste detta ses som en topp chans. Volt specialisten Åke Sundberg i sulkyn. I samma lopp startar Cornelle Coger hon har fått spår sju som är springspår. Hon var inte som snabbast ut senast och galoppera 250 från mål senast men ses som en hyglig chans denna gång i detta fält så pengar ser vi inte som ett problem om hon står på bena hela vägen. Ove A Lindqvist upp i sulkyn som sist.

Leangen 6 oktober

Twin's Ducati startar i lopp 2 och har fått spår 1. Är snabb ut och kan avsluta bra men har oviss form. Räknas tidigt och bör ha bra chans om inte banan är tung. Tom Erik Solberg i sulkyn.

Östersund 5 oktober

Mon Amie Demi startar i lopp 4 och har fått spår fyra. Provas för första gången på kort auto så blir intressant. Svår bedömd att ge något tips om placering då hon är ganska humörbetonad. Kevin Porshage kör i detta lärlingslopp. Garde l'Espoir startar i lopp 10 och har fått spår fem. Gör första starten för oss i sulky men vi tycker att mot detta motstånd så bör vi minst ha en matlapp med oss hem. Ove A Lindqvist upp bakom honom.

Leangen 30 september

Leo On Line startar i lopp 8 och har fått spår 7 bakom bilen. Han är som vanligt snabb ut så vi hoppas på en position där framme för att kunna vara bland dom tre. Atle Solhus upp i sulkyn.

Bergsåker 25 september

Okeanos startar i lopp3 han tränar bra o har spår3 o han räknas med bra vinst chans.Han går bäst i ledning o är start
snabb,han går med skor o helstänkt så vi hoppas att kevin får göra ett seger smile.
 

Solänget 20 september

Tiziano startar i lopp 2 och har fått spår 1. Litet fält med fem stycken hästar och han startar för första gången för oss så vi ligger lågt och bevakar sista pengarna. Ove A Lindqvist i sulkyn. Cornelle Coger startar i lopp 3 och fått spår 2. hon kämpade bra sist efter galoppen så hon bör nog kunna ta pengar i detta fält. Ove A Lindqvist i sulkyn här med.

Hagmyren 18 september

Toronto Love startar i lopp 4 som är ett montélopp och har fått spår 5 på 20 meters tillägg. Han startar över distansen 2140 och det är i kortaste laget för denne urstarke herre. Vi tror att med lite flax är vi bland dom tre. Linda Fastesson rider honom denna gång.

Bollnäs 17 september

Stay The Night startar i lopp 7 och har fått spår 5. Möter riktigt hårda hästar och distansen är inte ett plus. Pengar är budet. Bo Eklöf i sulkyn.

Bergsåker 11 september

Mon Amie Demi startar i lopp 4 och har fått spår 2 på 20 meters tillägg. Hon håller kanon form här hemma och vi hoppas på att det håller till en bra placering. Plats chans och Ulf Eriksson upp i sulkyn igen.

Leangen 10 september

Toronto Love startar i lopp 5 och har fått spår 6 bakom bilen. Han gjorde ett bra lopp senast i monté och gången innan det så gjorde han en kanon hämtning efter galoppen i starten men nu tror vi att vi ska kunna undvika det efter lite utselningändringar och har samma kusk igen Jomar Blekkan. Okeanos startar i lopp 8 och har fått spår 1. Han är startsnabb ut och trivs i ledningen så den långa distansen gynnar honom. Vi har gjort några balans ändringar för att undvika att han slå på sig som sist och vi har Leangens Jomar Blekkan i sulkyn. Om allt går som det ska så ger vi båda hästarna plats chans med plus i kanten för Okeanos.

Bollnäs 9 september

Zack Hornline startar i lopp 2 och han har fått spår 2. Han känns pigg och framåt så bli intressant från detta läge. Tränarn själv sätter sig upp bakom honom och jagar första kuskårssegern. I samma lopp startar Cornelle Coger och hon har fått spår 12. hon har tränat på bra och gjorde ett kanon lopp efter galoppen senast och vi hoppas på att hon tar pengar. Ulf Ohlsson upp bakom henne.

Östersund 8 september

Diva Håleryd startar i poängloppen och har fått spår 10 bakom bilen. Daniel Wikberg upp i jollen. Tiziano kommer att gå kvallopp och även där ser vi Daniel Wikberg i sulkyn.
 
Skellefteå 8 september

Leo On Line startar i lopp 5 som är V75-1. Han har äntligen fått framspår på rikstotton men tyvärr möter han bra denna gång och han jagar matlappen i detta fält. Per Lenartsson upp bakom honom.
 

Östersund 23 augusti

Okeanos startar i lopp 4 och har dragit nitlotten att få spår 11 bakom bilen. Han har hitentills bara visat att han går i ledningen så vi får se vad vi kan göra i fall vi inte kan komma fram så smärtfritt som möjligt. Om det inte vore för spåret så hade vi nästa kunnat räkna hem Okeanos direkt men vi hoppas på en plats chans jallafall. Stallets ena lärling upp bakom han, Kevin Porshage.

Leangen 20 augusti

Garde l'Espoir startar i lopp 7 och har fått spår 4. Han har bara varit hos oss en kort stund så vi ligger lite lågt och tror på pengar då fältet är förhållandevis litet. Linda Fastesson upp på honom. I samma lopp startar Toronto Love och han har fått spår 5. Han hade lite svårt ifrån start senast så vi ligger lågt denna gång med och hoppas på pengar. Leangens Ragnhild Björnbeth upp på honom.

Östersund 17 augusti

Mon Amie Demi startar i lopp 2 och har fått spår 6. Blev alldeles för hårt senast då hon blev trött men nu hoppas vi på att hon hittar ner bra då hon är startsnabb. Vi tror på att hon kan nå pengar. Ulf Eriksson upp bakom henne. Cornelle Coger startar i lopp 7 och har fått spår 7. Hon gör debut för oss och är då lite svårt att bedömd. Vi hoppas på pengar och Jomar Blekkan upp bakom henne.

Leangen 13 augusti

Pegg Prinsen startar i lopp 1 och har fått spår 2 på distansen 1660m. Han tränar som vanligt och får gå ett lopp med få hästar under kort distans så vi räknar på pengar och hoppas på en plats chans. Linda Fastesson upp på honom som vanligt. Toronto Love testas för första gången för oss i lopp och det är i lopp 2 från spår 1. Eftersom han har sin styrka så blir det intressant när han ska provas bakom bilen och över den långa distansen. Han är ett osäkert kort då han kan lätt galoppera och där för tror vi på pengar bara denna gång. Jomar Blekkan upp bakom honom. Diva Håleryd startar i lopp 10 och har fått spår 6 bakom bilen över lång distans. Det är ett 7 hästars fält så vi tror på en möjlig plats chans om hon sköter sig och inte stressar upp sig innan loppen som hon kan göra igen. Arne Nilsen håller i tömmarna denna gång.

Umåker 9 augusti

Okeanos startar i lopp 7 till lika V65-5 och Dagens Dubbel 1. Han har fått spår 6 och möter bättre motstånd denna gång jämfört med dom tidigare lopp han gjort för oss, i övrigt har han tränat bra men vi säger att vi tror på pengar i detta gäng. John Östman upp bakom honom för första gången. Zack Hornline kommer att göra sin första start och det blir i lopp 10. Han har fått spår 5 och kommer att köras försiktigt från start och hitta ner i en bra position. Efter som han kunnat vara lite "valpig" hemma så tror vi på en plats chans. Även kusken bakom honom dammar av dressen sin och gör årsdebut i sulkyn, Daniel Wikberg.

Leangen 30 juli

Okeanos startar med spår2 o han känns kanonfin o normalt sett ska han ha en toppchans.
Monami de mi startar med spår5 hoppas inte de tuffa lopp hon fick i oviken ska sitta i skallen ska hon ha en plats chans.

Bollnäs 28 juli

Leo on line startar på V75 i 7e avdelningen han har otur med spåren som vanligt 10 o han möter många bra hästar.Vi brukar ha tur med Per.L o hoppas på en fin slant.

Hagmyren 2 jul

Leo On Line startar i lopp 3 och drog nitlotten av dom endast 8 anmälda hästarna fick han spår 8. Dock har han fått Solvalla kusken Örjan Kihlström bakom sig och vi håller honom högt och tror på en plats chans.

Leangen 2 jul

Diva Håleryd startar i lopp 2 och har fått spår 2 bakom bilen. Är fösta gången hon är ut på lång distans så vi ligger lågt och hoppas på pengar. Atle Solhus upp bakom hon.

Hagmyren 3 jul

Pegg Prinsen startar i lopp 11 och har fått spår 2. han möter nästan samma hästar som sist men nu står dom 20-40 meter efter honom och det är en klar fördel. vi tror på en plats chans men hoppas på minst pengar. Linda Fastesson upp på honom denna gång.
 

Oviken 23 jun

Cali Moa startar i lopp 1 och har fått spår 8. Möter svårbedömt motstånd och vi tror på plats chans. Peter Eriksson upp bakom henne denna gång.

Dannero 21 jun

Diva Håleryd startar i lopp 4 och har fått spår 10 bakom bilen. Hon har inte startat på ett tag och möter bra hästar denna gång så vi ligger lågt och jagar sista matlappen i detta fält. Kevin Porshage upp bakom henne denna gång med.

Leangen 16 jun

Okeanos är ett nyförvärv hos oss och gör debut för oss i lopp 7 och har fått spår 2. Svår bedömd då han gör första starten för oss så vi ligger lågt och säger matlapp här med. Atle Solhus upp bakom honom som alltid i Norge.

Leangen 15 juni

Pegg Prinsen Startar i lopp 1 och har spår 4 på 2160. Möter bra hästar denna gång så matlapp passar bra här. Linda Fastesson rider honom idag.

Östersund 9 juni

Leo on line startar i V75 barfota runt om jagar en matlapp!

Östersund 8 juni

2st till start Calimoa startar i ett 7 hästars fält möter för tuffa hästar jagar en matlapp.
Pegg prinsen i monte loppet kan bli 3a med tur. 


Östersund 7 juni

3st Premie hästar tror alla klarar sig solkongen ska kvala men de fattas lite till start.

Östersund 29 maj

Miss Ziva startar i premie lopp och kommer att köras utav Daniel Wikberg. Princess Order startar i premie lopp och kommer att köras utav Linda Fastesson. DiNozzo startar i premie lopp och kommer att köras utav Kevin Porshage.

Hagmyren 25 maj

Leo On Line startar i lopp 6 och har äntligen fått turen med sig och fått spår 1. I och med spår ett och dom hårdaste emot har fått mycke sämre spår tror vi på topp chans och tror att han landar där framme. Ny kusk upp bakom honom Jan Olov Åberg. 

Leangen 21 maj

Diva Håleryd startar i lopp 4 och har fått iskallt läge spår 12. Atle Solhus upp bakom henne.

Östersund 18 maj

Cali Moa kommer gå kval, Bo Eklöf kör. Pegg Prinsen startar i lopp 1 och har fått spår 8 på 20 meters tillägg. Det ser på förhand ut som ett hyfsat bra lopp och vi hoppas på plats chans då han har en riktigt bra konkurent på start. Linda Fastesson upp på honom.

Dannero 12 maj

Leo On Line startar i lopp 5 till lika V75-1. Han har tyvärr dragit nitlotten och fått spår 11 på 1640 meter. Han möter hårdastmöjliga motstånd och vi får vara glad om "Leo" når matlappen. Micael Melander upp denna gång. Delicious Avista startar i lopp 8 till lika V75-4. Där har hon fått spår 6 på 2140 bakom bilen. Hon står ganska hårt inne men ligger nog i topp form just nu så vi hoppas på att hon ska kunna nå pengar i detta gäng. Erik Adielsson upp denna gång bakom henne.

Bergsåker 4 maj

Leo On Line startar i lopp 3 från spår 5 och möter bra hästar påförhand. "Leo" gjorde ett bra lopp senast hemma i "stan" men som sagt möter bättre nu och vi lägger ribban högt och hoppas på plats chans. John Östman upp bakom honom.

Leangen 30 apr

Pegg Prinsen startar i lopp 4 och gör debut i lopp nu efter nästan två år borta från tävling. Vi lägger ribban lågt då det som sagt är det första loppet på nästan två år och han står på 60 meterstillägg men har spår 1. Linda Fastesson rider som vanligt.

Leangen 23 apr

Le Tout Premier startar i lopp 5, spår 7 och har fått Lars Johansen som kusk då det är Leangenstränarföreningslopp och där lottas kuskarna från banan på hästarna. Jagar matlappen här.
Delicious Avista startar i lopp 8, spår 5 och möter på pappret dom bästa hästarna hitentills och får nog det lite jobbigare men vi tror på en klar plats chans. Atle Solhus upp bakom som vanligt.

Östersund 5 apr

Pegg Prinsen kvalar Linda Fastesson rider. Alfas Abe Lincoln startar i lopp 3 och har fått spår 5. Han har varit borta en längre tid på grund av skada men har tränat bra nu på slutet och gjorde ett bra jobb senast förra veckan i "stan" och han möter moderat mostånd denna gång. Så om allt är som det ska så tror vi på topp chans för honom. Linda Fastesson upp på honom i vanlig ordning. Leo on Line startar i lopp 8 och har fått spår 5 på tillägg. Han har inte hittat formen än och vi kommer kanske att rycka skorna på honom inför denna start och hoppas på lite mer tändning. Ser man till både form och motstånd så jagar vi matlappen i detta lopp. Danneros Micael Melander.

Leangen 2 apr

Leo on Line startar i lopp 2 och har fått spår 11. Ser svårt ut för honom från det läget och vi hoppas på pengar. 
Delicious Avista startar i lopp 3 och har fått spår 9. Hon möter inget speciellt motstånd denna gång häller och vi sticker ut haka och säger att hon vinner. Diva Håleryd startar i lopp 5 och har fått spår 12 och har där med iskallt läge och möter hyggliga hästar så här får vi också ställa in oss på att jaga sista matlappen. Idag körs alla hästar utav Leangens Arne Nilsen.

Östersund 22 mar

Diva Håleryd startar i lopp 6 med bricka 15 som blir i sin tur spår 3 på 2160. Hon möter bra hästar denna gång och som det gick senast hon var ut i volt så får vi nog sikta in oss på att få iväg hon fel fri och efter det jaga matlappen. Stallets lärling, Kevin Porshage, upp bakom henne.

Leangen 19 mar

Zlatan Liss startar i lopp 3 och har fått spår 1. Inget superbra spår enligt oss då han inteär den snabbaste ut. Har nu fått två lopp i kroppen och ifall han inte blir fast invändigt så bör vi nog kunna för vänta oss minst en matlapp. Arve Sjoner upp bakom honom denna gång. Leo On Line startar i samma lopp men har fått spår 9. Bra spår för en häst som behöver rygg lopp för att sedan kunna spurta ner dom övriga till slut får Arne Nilsen som kör Leo On Line denna gång fart på han till slut så tror vi på en plats chans denna gång.
Delicious Avista startar i lopp 6 och har fått spår 3. Vann vid senaste starten och därför tror vi på att hon även denna gång kommer vara bland dom tre. Atle Solhus upp bakom henne som senast.

Caen 16 mar

Stay the Night startar för första gången i Frankrike och har fått bricka 13. Det betyder inte att han har spår 13 utan det väljer kusken själv vid start tillfället. Vi ligger lågt med förhoppningarna då det är första starten där nere och prövas i bakvarv i 2400 meter på en 2000 meters bana. Phillipe Parscal upp bakom honom.

Leangen 5 mar

Orion Simoni startar i lopp 1 och har dragit spår 7. Fick vinna på blygsamma 23,0 senast från ledningen, svårare nu. Dock tror vi på en framskjuten placering så bland dom tre absolut. Atle Solhus upp bakom honom igen. Good For Victory startar i lopp 8 och har fått spår 1. Bra utgångsläge bara han kan stå på bena ifrån start så tror vi nog att han kan spåra hela vägen till seger. Arne Nilsen upp bakom honom igen.

Östersund 27 feb

Diva Håleryd startar i lopp 4 från spår 5 på 20 meters tillägg. Möter ganska bra hästar denna gång som står framför henne så kan bli jobbigt att rund alla för en seger så här går tipset till pengchans. Ulf Eriksson upp bakom henne denna gång.

Leangen 27 feb

Delicious Avista startar i lopp 4 och har fått spår 6 bakom bilen. Det är första gången hon startar bakom bilen men i övrigt har hon tränat bra och går allt som det ska i från start så är hon bland dom tre första i mål och vi är inte förvånad om hon vinner. Atle Solhus upp bakom henne. Linus Express startar än en gång i monté och den här gången i lopp 7 från spår 2. Han bör normalt ta pengar i det här gänget och från spår två på start hoppas vi på att han kan ta ledningen från start och spåra där så länge som möjligt. Linda rider sin egen tränade Help i samma lopp så norskan Guro Berg sitter upp på Linus Express denna gång. Le Tout Premier har dragit nitlotten och fått spår 12 i lopp 8 och i och med det så hoppas vi här bara på pengar om allt går som det ska. Arne Nilsen upp bakom honom.

Leangen 20 feb

Good For Victory gör års debut och har fått spår tio i lopp 3. Vi har inga större förhoppningar på honom för denna start och hoppas på en matlapp. Kevin får inte köra i Norge så Arne Nilsen upp bakom honom. Linus Express ska testas för fösta gången bakom bilen i ett montélopp. Bör kunna hävda sig bra mot det här gänget och att hoppas på en plats chans tycker vi inte att vi är ute å cyklar. Linda Fastesson upp på honom såklart! Orion Simoni gör debut för oss och har tränat bra på slutet. Han har fått spår 4 i lopp 5 och kan han vara så bra som han var för ett år sedan så kan det här nog gå vägen så här har vi vittring på vinst chans. Atle Solhus upp bakom han. Zlatan Liss startar i lopp 8 från spår 6. Blev alldeles för hård öppning senast och det satte sig i bena då. Hoppas nu på att med loppet i kroppen ska vara på gång och här hoppas vi på plats chans.

Bergsåker 18 feb

Stay the Night startar i lopp 5 som är V75-1. Senaste loppet kändes han inte igen alls men en av anledningarna tros vara springmask han hade i sig under förra starten. Nu är han avmaskad och tränar riktigt bra för dagen. Tyvärr drog vi nitlott då det gäller spåret och fick spår 10, dock har även favoriterna i dett lopp på sämre spår med och vi hoppas på riktigt med tur på vägen så kan det leda till en fram skjuten placering. Bo Eklöf upp som vanligt bakom Stay the Night. 

Östersund 10 feb

Irostar startar i lopp 9 och har fått spår 3 på 1660. Står han på bena denna gång så har han en plats chans. Stefan Edin upp igen bakom honom.

Bergsåker 3 feb

Leo on Line startar i lopp 7 och har som vanligt dragit nitlotten och fått spår 11. Ser svårt ut på förhand med det spåret men hoppas på plats. John Östman upp igen. Linus Express startar i lopp 9 och har fått spår 2 på 40 meters tillägg. bara 2 hästar på start och 2 stycken på 20 meters tillägg så det blir intressant där och vi tror på en plats chans här med. Nu monté drottningen Linda Fastesson upp på han.

Östersund 1 feb

Zlatan Liss gör årsdebut här i lopp 3 och har fått spår 2. Robert Bergh upp bakom och både läget och kusken gör att det blir lite extra intressant årdebut. Diva Håleryd startar i samma lopp från spår 5. Ove A Lindqvist sitter bakom och "Divan" kändes riktigt pigg och framåt i jobbet tidigare i veckan. Irostar gör också årsdebut i lopp 8 och har fått spår 5 och Stefan Edin kör denna gång. "Iro" har tränat bra i veckan och laddas inför denna start.

Bergsåker 21 jan

Stay the the night startar o har spår 4a på V75 de var kanon,ska prova med halvstänkt den här gången.Slipper han springa i dödens hela vägen o gudarna är med mig har han en bra chans att vinna.Han går med skor runt om o troligt vis brodd men de är han van vid.Hoppas de blir kallt de gynnar han o håller han bara ihop travet o inte blir muskel trött.Ska de få känna på en ren löpskalle från hackås som inte är att leka med.

Bergsåker 20 jan

Alfas abe lincoln går i lopp 2 han tränar som en demon o ska ha stor chans till 4e raka segern.
Linus express står 20m före o var bra sisst han kan bli 2a om allt klaffar i loppet.


Bergsåker 13 jan

Elegant Brodde startar i lopp 2 som är fattigt på hästar endast 5 hästar är anmäld och tyvärr har han fått spår 5. Men på förhand så tror vi inte att det ska göra något då Akseli Lahtinen lär köra till spets och om Elegant Brodde får en bra rygg så kan vi ha en chans att slå av Global Octopus. Stefan Edin upp igen.
Leo on Line startar i lopp 7 och har fått det tråkiga utgångsläget spår 8 över kort distans. I senaste starten hade han dock samma tråkiga läge men rundade de flest i sista sväng och spurtade till en fjärde plats. Denna gång bakades han bak, nu hoppas vi på att John Östman laddar för att hitta en hygglig position och hoppas på att kunna spurta bra till slut.

Leangen 7 jan

Alfas Abe Lincoln ska ut i ett monté lopp på Leangen på lördag. Han startar från spår 8 bakom bilen men eftersom han inte är så snabb ut så kommer han ta ner i fältet och ridas tillslut. Alfas Abe Lincoln har svarat för två riktigt bra insatser i monté och nu senast speciellt när han gick ifrån och vann överlägset. Han möter och så några riktigt bra monté hästar denna gång men bör ändå ses som en av favoriterna till att vinna detta lopp.

Vermo 7 jan

Stay the Night ska starta på V75 i Finland. Han har tyvärr fått ett dåligt utgångsläge med spår 11 men har fin form och ganska bra seger chans annars. Nu Johnny Takter för första gången i sulkyn.

Östersund 25 dec

Alfas Abe Lincoln och Linus Express startar båda i lopp 6 monté. Påförhand ser det ut som om att Alfas Abe Lincoln har en riktigt bra chans med tanke på både spår 2 på 2160 och den senaste insatsen på Leangen så räknas han tidigt som segrare bara han håller sig på bena och inte förivrar sig. Linus Express har fått spår 5 på start och har inte startat på ett tag men jagar fina pengar.

Umeå 19 dec

Avista ska ut igen högst 30000 o hon har 29500 o för ston bra men spår 11 var lite trist men hon är i form.Så jag tror på bra chans om hon får ett bra lopp.

Leangen 12dec

Alfas abe lincoln i montee loppet,hästen är tuff o stark o linda är duktig han är inte så lättkörd.Motståndet är ganska tuff men hästen är bra för sadel hoppas på en bra start från de svåra spåret kan dyka upp bland de 3 första om allt klaffar.
Jump face spår 2 auto han är tuff o stark o tränar bra o håller han sig lungn kan han ha en bra vinst chans om allt klaffar.


Bergsåker 9 dec

Eliganten ska ut i 2års lopp, spår 1 o lagomt motstånd tränar bra o kort distans ser ut som en outsider kan vinna om allt klaffar.


Umeå 8 dec

3 st till start Leo o vagabond i samma lopp leo spår 8 iskallt läge tror på en plats chans i bästa fall.
Vagabond spår 10 bra han luffar nog med till en fin slant.
Avista har 9500kr i stänkt vid 10000kr o ston kan inte bli bättre spår 7 o får hon ett fint lopp o orken finns där har hon en bra chans.


Gävle 27 november

Stay the night ska troligen göra bokslut spår 7 o 7 st hästar i loppet,motståndet är sämre en vanligt men alla lopp ska köras men han ska räknas till veckans bästa segerchans om han är i form.Hoppas de blir en fin avslutning på denna vecka.

Leangen 27 november

4 hästar ut totto fick spår 8a i 1640 auto lopp suck de blir tufft jagar en fin slant.
Leo on line i lansdels kampen tillägg är inte roligt men får han rätt lopp är han alltid farlig.
Zlatan liss spår 7 auto tvekssam form jagar pengar.

Linus express spår 7 auto tvekssam form jagar pengar.

Bergsåker 25 november

Alfas abe lincoln i monte loppet,linda rider o han avsluta i 13 tempo i kvalet.Sköter han sig ska han ha en fin segerchans.

Östarsund 25 november

3st till start Vagabond fick spår 8 på 1640 auto de var inge kul hoppas på en fin slant.
Avista hamna i ett öppet lopp står start o de är inga kanoner med i loppet vi dövar henne mer en sisst för då blev hon tok pigg innan loppet o gjorde av med kraft. Så denna gång tror jag på en bra seger chans om hon sköter sig.
Eligant brodde i ett 7 hästars fält,han är en komplett häst som jag har stora förväntningar på han är min största segerchans.
 

Bollnäs 15 november

Totto ska ut o står bra inne i loppet men synd på spår 10 han gillar inte att stå bakspår på auto men är han bara ganska lungn kan de gå vägen.Han möter en del bra hästar men ska normalt sätt ha en bra seger chans.
Alfas abe lincoln ska monte kvala intressant.Bergsåker 11 november

5 st hästar på bergsåker har jag alldrig haft kul.
Leo o vagabond i samma lopp,stenhårt motstånd båda jagar fina matlappar.
Avista går i ett öppet lopp där vem som helst kan vinna jag tror på en fin slant med hennes orutin.
Zlatan liss tillägg inte så kul o svårt att veta hans form men normalt sett ska han ha en platschans.
Éligant brodde är med i 2års loppet han är en oslipad diamant som går sitt första lopp.Han har jobbat väldigt bra o är rätt sort om han inte gallopperar ska han ha bäst chans att vinna av mina 5 hästar.Bollnäs 28 oktober

Leo On Line startar i ett lopp inom lunchdubbeln, dåligt spår och möter några hyfsade. Leo kan man dock aldrig räkna bort och löser sig loppet hyfsat så är han med där framme.

Hagmyren 21 oktober

Totto startar i monte loppet spår 5 inte så bra när han kan bli lite het i volten.Sköter han sig bara i starten ska han ha en bra vinst chans.

Leangen 15 oktober

Stay the night fick spår 1 i de anrika 4 års lopppet de är 3st hästar som sticker ut,de är jänkare som gillar kort distans.Nu är de medel har man tur kan stay få ledningen men de tvivlar jag på.I norge släpper de alldrig till en svensk, jag tycker inte att han är på topp.Men hoppas på tur han ska räknas som en av de 3 som kan vinna.

Vagabond hornline går ett monte lopp med linda på sadeln,han tränar bra men möter bra hästar plats chans om han sköter sig.


Östarsund 7 oktober

Diva håleryd i diamantstoet spår 2 många bra hästar i mot hon var alldeles för het i sissta jobbet.Massören sa att hon har ont i ryggen så de kanske inte blir någon start.

Bergsåker 6 oktober

Alfas abe lincoln tränar väldigt bra står tillägg men strular de inte för mycke ska han ha en bra vinst chans.

Solvalla 28 september

Leo on line från spår 7 ett tufft lopp men har han tur kan han dyka upp där framme.Plats chans med klaff men hans form är bra men ett stentufft gäng.

Hagmyren 25 september

Stay the night ska ut spår 4a 2st kanoner innanför 1 o 2an är kanon hästar kan hoppas att båda vill ha ledningen o vi smyger i rygg.Bosse surra om barfota får se om banan tillåter. Stay ska vara bland de 3 första om han inte är sjuk.

diva håleryd fick spår 3 bra läge o de bästa har dåliga lägen hennes form är lite oviss men hon känns bra efter förra starten.Tror på en plats chans om de inte strular i loppet med tanke på att ja inte vet hennes form.


Östersund 20 september

Droppen spår 8 lite tufft men motståndet lagomt barfota runt om de borde vara en bra vinstchans.
Alfas abe lincoln spår 9e de är bra lungn start sakta fram till dödens o sedan stark nog att kunna vinna o  om han inte hoppar är de en bra vinst chans.


Umeå 19 september

Roma spår 3 kanon ledning från start till mål hoppas jag.

Zlatan liss spår 6 volt de är bra skapligt snabb ut o får han ledningen blir han svår att slå.Båda hästarna går barfota vilket gör båda så mycke bättre.En dubbel är inte omöjlig om de inte händer något tok.De brukar vara lite lättare norröver o hoppas på tur.

Romme 16 september

Vagabond hornline i de anrika 3140m loppet väldigt tufft motstånd vi kör för en fin slant.
Diva håleryd spår3 toppen i ett vanligt lopp,de blev fel sisst men ska bli kul o se henne med fritt spår.Örjan i vagnen tror hon kan gå en 13 tid om de inte krånglar de ska bli kul att se.


Örebro 8 september

Zlatan Liss och Stay The Night startar i lopp 7 på Örebrotravet, loppet är 2100m auto och förstapriset är 150 000. Zlatan har toppform och fick ett bra läge med spår 5, han bör kunna vara med i främre träffen även om motståndet är tufft bla med färske Danska derbyvinnaren Peak. Kul att testa Zlatan mot lite tuffare motstånd, han är en häst som kan följa med i höga farter.
Stay The Night fick spår 10 vilket är helt ok, då går det avvakta i startrusningen och sedan söka position när det lungnat ner sig lite. Bra chans för båda och platschanserna är väldigt goda och med rätt löpningsförlopp kan de båda segerstrida, Stay The Night är dock lite mer härdad och trots att formen inte varit riktigt 100% de senaste starterna så bör han ha bäst chans.Leangen 6 sep

Vagabond hornline startar 1640m är inte riktigt hans distans, men han tränar bra o känns fin.Om de blir skitigt vore ett pluss för han e stark,de brukar ju öppna fort där o bli trötta till slut de passar ju han.Linus express har piggnat till efter uppehåll svårt att veta hur de andra hästarna ligger till genom att man alldrig får något program.Men båda bör dyka upp i främre träffen om de inte blir något vingel.

Hagmyren 1 sep

Dropp in l.b ska ut i montee lopp bakspår o tillägg men han är i fin form o gillar att bli riden.Fransosen blir svår att slå men bland de 3 bör han vara.

Bergsåker 26-27 aug

Stay the night ska ut hadde lite problem med blodvärdena senast han starta så han har fått vila ett tag.Tror han fick en formsvacka o tror att formen är diffus.Han har spår 9e o får en bra rygg på 3an så får han ett bra lopp borde han räknas.
Zlatan liss startar lör o har spår 6 han e ganska snabb ut men möter ett tufft gäng,han blev trött senast efter tok tryck men verkar bra efter starten.Tror på en plats chans med åke i vagnen.


Dannero 21 aug

Zlatan liss ett tillägg bra hästar i ett litet fält han är stark men ska nog vara med där framme när klockan ringer om han ska kunna vinna ,han har varit på tur länge hoppas de går hans väg denna gång.

Östersund 19 aug

Leo fick bra spår igen 4a o han kan ta ledning om han vill men han går ju bäst bakifrån på speed men ska ha en bra chans
Vagabond i samma lopp spår11 men har piggnat till nu så blir de en toköppning kan han räknas med chans på plats e bättre.


Bergsåker 18 aug

Divan ut igen spår6 o ett jämt fält med bra hästar prata med ove o han lova att hon inte skulle sitta fast.Så full fart från start o sedan hoppas vi hon håller formen en vinstchans.
Jump face tillägg men han går väldigt bra till slut så vi hoppas på en bra resa borde han dyka upp där framme.


Bergsåker 11 aug

Droppen har spår 7 så de blir nog lungn start har inte den riktiga spänsten i benen en plats chans.
Leo on line spår 1 han är snabb ut men släpper nog till bergh om inte den hoppar.Han går ju bäst bakifrån, får han rätt resa har han bra vinstchans.


Östersund 7 aug

Divan startar i diamant stoet har spår1 de var kanon inga bra hästar på start men stjärnor på tillägg.Men skulle hon få ledningen o hålla hårt tempo blir de många att runda för tilläggs hästarna hoppas på tur.

Bergsåker 5 aug

3st till start Zlatan har inte startat på ett tag men möter inte så hårt motstånd 7e spår bakom bilen o han är snabb ut o kan ta ledningen.Han blir farlig var han hamnar tycker han har bra vinstchans. Jump face o vagabond hornline startar i lång loppet 3140m vagabond står 40m efter o jump står start.Tror de blir tufft för vagabond att ta 40 m på han.De möter bra hästar men vi får köra ihop en fin slant o jag tycker jag har hittat nyckeln till jump nu så de blir intressant.

Hagmyren 31 juli

Stay the night i breders crown han har spår 10 o rygg på kadetten kan bli intressant.Kadetten var lite sårbar sisst då stay satt tryck så de blir ett spännande lopp.Han ska vara bland de 3 första om han inte är sjuk.
Diva håleryd från spår 5 lättare balans bästa kusken åke o bra form de blir intressant hon borde ha en bra chans att vara bland de 3 om allt klaffar.


Hagmyren 30 juli

Jump face startar i ett 3140m lopp tillägg men de tror jag inte stör,kung åke i vagnen o är han lika bra som hemma blir de intressant.

Östersund 29 juli

2st till start leo spår 1 1640m tror de är veckans spik,han känns fin o vann sisst bra för hans huvud.Snabb från start o får han bara ´lite tryck så går han ifrån.Linus express spår 4a o i kanon form tror på en plats chans.

Dannero 28 juli

Vagabond hornline bakspår o 2 tillägg men hästen är bra,bara att satsa framåt han är stark o tål grovgöra.Tror han har bra vinst chans.

Oviken 26 juli

Roma lopp 2 nr2 startsnabb o rätt distans tror på en bra vinstchans.

Östersund 11 juni

3st på v75 har alldrig hänt mig förut,leo har bästa läget o vakna han på rätt sida kan han vara bland de 3 med klaff.
Divan möter stenhårt motstånd men hon behöver härdas om hon ska möta eliten så jag ligger lite lågt med henne.
Victor big spår 8 suck synd han känns fin i träning men 1609m är nog i kortaste laget men skulle de tokköra första 500m så kan han ha platschans.


Östersund 10 juni

2st fina hästar ut ulfsås zico i 3års loppet är helgens största chans,står han på benen i starten får de andra de jobbigt.
Zlatan liss är en fin häst bakspår men han känns bättre nu med ett lopp i kroppen båda har bästa kusken åke,s o han litar jag fullt på o han kan få enorm fart på hästarna. Tror båda har bra vinst chans spännande.


Skellefteå 20 maj

Stay the night startar i lopp 8 har spår 6 o han är snabb ut men hanna o gunnel är nog snabbare.Dödens vore en mardrömm men rygg på gunnel o open stretch på öpploppet vore ju kanon han har en bra vinstchans om inget stör honom.

Bollnäs 17 maj

Vagabond hornline startar från spår 5 efter v4an han har bra läge o bör ha en bra vinstchans.

Dannero 17 maj

Simb liz o Irostar i samma lopp 4a de är ett öppet lopp där den som stannar minst vinner.Simb liz har varit på tur länge o kortlopp passar rätt ryggar kan hon vara med.Irostar finns de fart i men är valpig hoppas på en fin slant,

Solänget 14 maj

Leo on line i V75 1 ser ganska bra ut spår 6 o favoriten spår 2 staro dixieland,vet ej hur snabb ut han är men leo tar inte många en långd av.Lite för tätt mellan starterna men ja hoppas han klara de rygg på 2an o lucka 300 kvar vore helt rätt men på plats kan leo vara med en del tur.
Diva håleryd har spår 9e i 12 loppet hon kan ha bra chans om hon får bra drag hjälp.4an är favorit men hon har den fin platschans.


Hagmyren 9 maj

Lopp 9e Vagabond hornline o jump face i samma lopp de är 2 bra hästar o jump står 20m före o de är en oslipad diamant en väldigt bra häst. Står han bara på benen så är de inte många som kan slå han.Vagabond väntar jag på formen ska komma men de är stark häst men jag tror han behöver nåt lopp för att komma igång. 

Leangen 25 april

Diva håleryd startar i ett 4års lopp med 9hästar motståndet ser inte så hårt ut så jag tror på en bra vinstchans.
Linus express har spår 5 o möter ett ojämt sällskap svårt att uttala sig om chanserna men med rätt lopp är han bland de 3
Simb liz har spår1 o möter tuffa hästar på bakspår men får hon ledningen så vet man inte vad som händer platschans. Bergsåker 8 april

Stay the night startar o har spår 5 de var bra han har haft en muskel som krånglat men verkar bättre nu.Flera bra hästar men tappar han inte travet har han en bra vinst chans.
LInus express startar spår 1 på tillägg han känns fin o klipper jag bort hans tjocka hår ska han ha en fin plats chans.


Bollnäs 8 april

Victor big startar på v4an han har bra spår 2 men saknar inte motstånd loppet lär nog hamna på en 14 tid så de blir tufft.Men han tränar väldigt bra så jag tror på en plats chans.

Bergsåker 1 april

Simb liz i lopp 11 spår 3 möter bra hästar men vi går utifrån att köra felfritt o ta en fin slant.

Bergsåker 25 mars

Diva håleryd startar i lopp 9 spår2 på 20m tillägg ser bra ut nilla sisu ser ut att bli svårast att slå.Men hon har jobbat så bra så får hon rätt lopp kan hon vinna.
Irostar startar i samma lopp står start spår2 han gör så gott han kan platschans med klaff.


Bollnäs 22 mars

Stay the night lopp 3 spår 2 på 20m tillägg bara 9 hästar o de är 3 andra som sticker ut.Men han känns väldigt fin o går med sommarskor till loppet o de gynnar han.Tror att bosse kommer sända efter 500m o får han överta o får nåra längder i sissta sväng blir han svårslagen.Om banan blir lös kan han bli muskeltrött de är nog hans svåraste motståndare.Måste tro på en bra vinstchans.

Östersund 17 mars

Leo on line V4-2 spår 12 var inte bra men har piggnat till av de sissta jobben.Så jag tror han är bland de tre första fast läget är dåligt.
Simb liz i lopp 5 spår 4 bra form o ingen tok öppning borde hon ha bra vinstchans.
Monami demi lopp 8 spår 4 bra form o fast hon har lite svårt att gå förbi de andra.Är hon bäst av de startande o har bra vinstchans.


Östersund 8 mars

Diva håleryd och Zlatan liss startar i lopp3 V651 diva har spår1 o hon är snabb ut så hon hamnar nog bra till.Zlatan liss har spår 9 o de är bra för honom när han inte är så rapp ut.Båda är ringrostiga o behöver de här loppet.Tror på en plats chans med båda med tanke på att de har tränat bra.
Simb liz går i 11e loppet har startat i 2st toköppningar men nu med tillägg blir de nog lungnare.Tycker hon har bra vinstchans om de inte krånglar från bakspåret.


Bergsåker 4 mars

Monami demi startar i lopp 6 inga kanoner på start hon står 20m o de är 2st som utmärker sig där.Så en plats chans är nog rimligt att tro. 

Östersund 8 mars

Diva håleryd och Zlatan Liss startar i lopp3 Diva spår1 o Zlatan spår9 spåren går inte klaga på men formen är difus.Jag tar de som ett prov,nära och bra divan blev lite nervös i jobben nu före start så hon matvägra lite så jag fick lungna ner jobben.Zlatan är tvärtom han tar inte i riktigt i jobben o han äter för mycke så kan de vara.Men de skulle kunna ha plats chans me tanke på den kondition de har.
Simb liz startar i lopp11 spår1 på tillägg hon har varit med om 2 toköppningar men nu är de volt o medel så då ska de nog gå lite lungnare,jag tror hon har bra vintchans.


Bergsåker 26 februari

Simb liz startar i lopp 1 med spår 4 ser bra ut hon är snabb ut o hoppas hon slipper öppna 12 denna gång.Hästarna i loppet har nästan samma tider så de är öppet men galopperar hon inte ska hon ha god vinstchans på formen.
Stay the night i lopp 5 V75 1 är i form men uselt spår 8 men han är snabb ut o kan ta över ledningen om de inte kostar för mycke. Han går även bakifrån också om de behövs o han räknas med god vinstchans.
Leo on line i samma lopp spår 11 inte heller bra men han går bäst bakifrån så de gör mindre.Han har tveksam form o jag tycker att de ser ut som han får jaga en fin slant. 


Bergsåker 18 februari

Leo on line startar i lopp 4 o spår 9 bra läge o 1640m de blir intressant,han får smyga med i rygg.Och hoppas på en tok öppning,bambis komet ser ut o vara bästa motståndet.Annars är det många äldre hästar som inte vinner så ofta han möter ser det som en bra vinst chans.
Monami demi lopp 7 spår 12 typist,lite bortlottad men de är inga stjärnor med i loppet så med mycke tur kan hon dyka upp i tätstriden.


Bergsåker 14 februari

Roma till start i V4-4 ett öppet lopp där bakspåren har chans,roma travar bra o hon gör alltid sitt bästa tror på en plats chans.
Stay the night i V4-3 har nog bara en häst imot sig de är nr11
som var 2a efter Stay senast.Han känns lika fin som vid segern senast borde ha en bra vinstchans.


Östersund 11 februari

Le tout premier fredags flex som vanligt tuffa lopp men hans själförtroende är på topp. Spår 12 tråkigt men han är superstark så han kan vara på plats fast de är många o runda. Irostar o simb liz i lopp 6 irostar svårbedömd fattas ork på han får ta de som ett prov.Simb liz är i bra form fel distans men sällskapet var inte så hårt så hon  har plats chans. Leo on line första gången på 2640m men han känns fin,startsnabb o kan avsluta. Tror han har bäst vinstchsans av dagens 4 hästar men man vet alldrig med de andra heller.

Bergsåker 4 Februari

Stay the night o Simb Liz startar i lopp 6 Simb liz har spår 1 på start.Hon får ta rygg på 2an o hoppas på jämt tempo o att hon inte galopperar ska hon kunna vara bland de 3 första. Stay the night i lopp 9 spår1 o han är snabb ut men de är 2an ochså men de får inte kosta för mycke.Han kan ta rygg på denne ochså o hoppas på lucka tycker han har god segerchans.

Leangen 31 januari

Roma o Le tout Premier startar i båda dd loppen ser bra ut båda har vinstchans.Roma har lite difus form men bra läge med spår1 1640m håller hon bara ihop auktionen .Totto har spår11 men han är som ett lok,svår att stoppa 2640m är perfekt åt han så om han inte blir för het.

Bergsåker 31 januari

Monami demi startar i V4.4 motståndet ser helt ok ut,bra läge med spår 7 måste gå i ryggar.Hon har visat tveksamm moral så ja ligger lite lågt platschans.

Bergsåker 22 januari

Simb Liz startar i lopp 13, motståndet ser helt ok ut men läget är skapligt med spår 2 på tillägg. En platschans känns klokt men får hon rätt lopp o inte galopperar så vinner hon.


 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Göran Bergman | Svar 07.01.2018 00:06

Grattis Daniel! Vilken häst Du fått fram. Tror Du känner min bror Lars Bergman som höll till på Solänget för ganska många år sedan. Lycka till med Weekend!

Lennart Claesson | Svar 29.10.2015 19:56

Hej Daniel! Jag ringde dig igår. Är gammal delägare till Checkpoint som bara vill att hästan ska må bra. Jag tror att han kan göra bra ifrån sig om han trivs.

Lennart Claesson 12.11.2015 18:40

Jag är ju inte varje dag på ATG. Vore kul om någon orkade skriva ner när Checkpoint startar nästa gång.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

29.06 | 14:31

Du har PM på messenger angående 3 åringen till salu

...
08.04 | 21:15

Hej Ronny!
Daniels mailadress är danielwikberg@hotmail.com
och telefonnummer 0703448859

...
01.04 | 10:15

Hej söker efter sin mailadress men kan inte hitta den. Så vart skickar jag om jag vill kontakta dig?

...
08.06 | 09:09

Fint stall och fina hästar

...
Du gillar den här sidan