Nyheter

nyaste tillskottet i stallet ettårige Weekend Fun E:Jaded UE: Giant Chill

25 Februari:

Stallet rullar på, hästarna känns jätte fina i träningen och vi laddar för att starta igång succesivt, isträningen vi kan ge dom nu på sjöisarna är det absolut bästa och skonsammaste! vi kämpar på mot nya framgångar och året har inlett strålande! vi hälsar nya och gamla hästägare välkommen ut på en kopp kaffe och travsurr och tveka inte på att höra av er ifall ni är sugen på att lämna eran häst i träning eller vill vara med på någon kommande andelshäst! Mvh Stall Wikberg med Personal!

31 Januari . 2017 Nytt i boxarna!

Två Nya hästar i träning sen senaste updateringen, en har lämnat stallet och blivit såld, (ut) Toronto Love

(In:) 

Kiss Me Kate T.J.

Katitzi T.J.

Ägare är Njorum AB:

Vi i stall wikberg hälsar dessa välkommna till hackås och stallet!


8 Januari - 2017

Nya året har inletts och vi har redan tagit årets första stall seger, den tog Blitz Buitenzorg på bollnästravet i torsdagskväll med Nina Stene i sadeln på mycket fina 13,9 auto kort i den iskalla vinterkylan av -25 grader, Fantastiskt, Stallet rullar på, vi tränar på dom flesta i stallet för fullt, några har vart till vetrinären för att checkas upp och småfix men dem allra flesta är på gång nu och känns fina, vi tränar på och inväntar sjöisen som nu lagt och vi förhoppningvis kan börja träna på sjön inom snar framtid!

21/12 

Stall Daniel Wikberg Önskar alla stallets Hästägare,Sponsorer,Leverantörer Mfl. En Riktigt God Jul Och Gott Nytt År! med varma hälsningar från Daniel med Personal!

1 December: Stallet har fortsatt att leverera resultat med framskjutna placeringar och hästarna har vart kanon duktiga i år men ändå tagit för sig en hel del under hela säsongen och även nu i slutet på året! Sista rycket nu med december månad innan bokslut för året och vi laddar för en ny säsong nästa år men dessförinnan skall vi hinna med några starter till! 

10 November:

Stallet rullar på, några starter till i år ska vi hinna med innan det blir vinterträning. Stallet ligger för dagen på ca 1,1 miljoner inkört i skrivande stund, kommande helg skall blitz buitenzorg ut i ett montelopp på bergsåker v75 dag i ett ramlopp utanför, Zeb Lie Star startar i samma lopp och bägge tränar riktigt fint. Ängsbläsen går ut efter v75 har avgjorts och är riktigt på hugget han också och bör vara långt framme!

Hästarna känner verkligen på sig att vintern har kommit, samtliga är pigga och glada och tränar riktigt fint allihopa! Jämna prestationer nästan varje start och det känns toppen! 

/ Admin Stall Wikberg


28/9 Stallet har köpt in två stycken nya 1 åringar,

Timetofeelgood - hingst e: Timetosaygoodbye,  inköpt av Daniel Wikberg & Team Dillner

Timetobecool - hingst e: Timetosaygoodbye,  inköpt av Daniel Wikberg 

spännande tider framöver med inkörning och uppträning av unghästar! Och ni vet väl att alla är välkomna att lämna in häst för inkörning hos Stall Daniel Wikberg för en trygg och bra inskolning till att bli travhäst!

17/9 En riktigt fin dag på Solängets travbana utanför Örnsköldsvik idag lördag, Blitz Buitenzorg vann sitt montelopp på ett kanonbra sätt på nytt svenskt rekord för utländska ston! i sadeln som vanligt, Nina Stene

Zeb Lie Star 2:a för Stephanie Werder 

Leo On Line hedersam andraplats avslagen på linjen i silverdivisionen v75-7 i vagnen Ove A Lindqvist

Stallets inkörda pengar idag blev fina 100.000:-

Vi ser fram emot fortsatta framgångar och starter framöver med ett stall som verkar ha knallform! vi har ett starkt team som strävar åt samma håll för att bara kunna bli bättre och framförallt så är hästarna med på noterna och levererar!

Ha en forsatt trevlig läsning här på sidan hos oss i Stall Daniel Wikberg.


9/9-16 Mycket har hänt i stallet och det har vart lite dåligt med uppdateringar på hemsidan men det skall vi ändra på nu och framåt! det har varit en riktigt fin sommar säsong med många fina prestationer allmänt i stallet! Hästarna har haft väldigt fin form och gått jämnt och bra. Leo On Line gick nytt banrekord på Ovikens travbana den 26 Juli på 15,1 2100 Auto och Blitz Buitenzorg gick nytt banrekord på Leangens travbana den 22 Augusti i ett montelopp på 12,2 1640 Auto för att bara nämna några av flera riktigt roliga resultat! just i detta nu efter drygt 8 månader körda ligger vi på en segerprocent på 19 på drygt 108 starter och ståtar med 21 Segrar 11 Andra platser Samt 16 Tredje platser 


8/12 en ny häst har anlänt i träning till stallet. Det är 4 årige M.T.Jamming Jerry 


29/8-15

Tyvärr så har fina Revenge Millpond fått lämna stallet och flyttat till nya ägare i finland.


6/8-15

Två nya hästar har anlänt till stallet.

New Wave Diamant och Imperial corner.


6/8 Delicius Avista Har tyvärr lämnat vårat stall.

28/4 tre nya hästar har anlänt till stallet. Laraki Brodde,Royal Peak och Winnerosa.

28/5 Föynlands Viktor har lämnat stallet och är såld som ridhäst.       

29/9 Tre stycken ettåringar har anlänt till stallet.
Bravo Power Dirt e Intoxicated
Guiseppe Boko e Micro Mesh
Västerbo Champagne e Mr pine chip

26/6 Två st nya hästar in Zeb lie star och Nellie lie star de är fina hästar som jag hoppas ska putsa stallets resultat.

28/3 Bygget av en ny rakbana på ca 650 meter är nu i full gång.

6/3 Solkongen har kommit tillbaka i träning.

13/2 Christi A.M. har lämnat stallet och Amir Demi har kommit tillbaka

Zack Hornline är såld och har lämnat stallet.

25/7

Två nya hästar har anlänt till stallet ifrån Tyskland.
Det är en femåriga valacken Master Ho och fyraåriga stoet Isadora

4/7

Ny häst i stallet! treåriga stoet Real Love.

13/6

Ny häst i stallet! Idag så kom Zelda Zafir e. Zerberus (DE) till stallet. Hon är född 2012. Den lyckliga ägaren är Jämtlands UV som köpt Zelda Zafir och hon kommer att sättas för tömmkörning direkt på måndag.

10/6

Idag så steg Alfas Abe Lincoln på transporten till Småland och sin ägare Alf Fermskog. Vi tackar "Alfa" för sin trogna tjänst hos oss och hoppas att du kommer ha det bra nere hos Alf.

30/5

Tiziano har idag efter starten på Bollnäs gått till Travstall Robert Bergh, lycka till säger vi till ägaren Svenska Byggvaror AB i det nya stallet.

17/5

Idag har Elegance Brodde lämnat stallet för att prova lyckan hos Robert Bergh. Vi önskar ägarna Per Lindbom och Stefan Rasteby lycka till på nya stället.

1/5

Idag så har Piratebay flyttat. Han har blivit såld till Sofia Skoog i Bispgården, vi önskar Piratebay och Sofia lycka till fram över.

29/4

Två nya hästar har anlänt till stallet. Det är två stycken 1 åringar som heter Amir Demi e.Dream Vacation (US) och Easy As Dell e. Dell Ridge Image (CA) som kommer för inkörning.

18/4

Nya bilder upplagt på "veckan i bilder" .

12/4

Delicious Avista kommer inte komma till start i Diamantstoet finalen den 20/4 på Åby. Det är den tidigare skadan hon vilat tidigare för som spökar igen. Vi återkommer så fort vi vet mer här under nyheter!

15/3

Stay The Night har lämnat stallet. Han blev igår torsdag besiktad av veteriner och sedan transporterad till sitt nya hem som nu lyder Travstall Robert Bergh. Vi önskar dom nya ägarna lycka till.

9/1

Zack Hornline har kommit hem efter en lyckad knä operation från Mälarklininken.

29/10

Slotts Vilda har åkt hem till sin ägare.

18/10

Princess Avista klarade sitt premielopp galant och för därför flytta hem till sina ägare nu. I och med att hon gör det så kommer Delicious Avista tillbaka från konvalescenthemmet och börjar så smått att träna.

8/10

Mon Amie Demi har blivit såld och flyttade idag till Ljungby. Ägaren till Garde l'Espoir lämnade idag två hästar i träning som närmast kommer ifrån Bollnäs. Dom heter Coco Pops e. Enjoy Lavec och Lapp Höien e. Höiby Kongen.

20/9

Pegg Prinsen har bytt ägare och har flyttat till Fåker och nya ägaren heter Jenny Björk.

6/9

Vi välkomnar Twin's Ducati till stallet. Han är fyra år och är efter Naglo. Lyckliga ägaren är Harry Engelin.

5/9

Vi har tagit bort gästboken och hänvisar till daniels mail om skriftlig kontakt behövs. danielwikberg@hotmail.com

30/8

Stay The Night har äntligen kommit hem igen!

21/8

Sol Kongen har lämnat oss och kommer att gå till Östersunds Bo Hjelm.

6/8

Kevin tillbaka efter 5 veckors semester medans Linda går på semester denna vecka för att vara tillbaka på måndag för utflykt till Norge och Leangen.

3/8

Idag anlände en ny häst som heter Garde I'Espoir och är efter Jag De Bellouet (FR) och Deliouises Avista har bytts ut mot Princess Avista (e. From Above) som kommer att vara här tills "Avista" blir frisk.

6/7

Idag anlände två nya hästar från Frankrike. Två fina två åringar. Tiziano och All My Loving.

18/6

Idag gick Prince Demi hem och i stället kom Mon Amie Demi till gården.

21/5

Idag anlände en ny häst i träning. Han heter Toronto Love (e. Love You) och är en valack.

17/5

Idag kom en ny häst i träning. Hon heter Jasmine C.D. (e.Armbro Trick) och är ett 6 årigt sto.

10/5

Idag anlände två nya hästar i träning. Den första heter Okeanos (DK) (e.Ganymede) och är en 6 årig valack och den andra är Carmen Love (e. Love You) som är en 1 åringt sto


16/4

Idag så har Zlatan Liss lämnat oss. Han kommer nu att tränas av Åke Svanstedt på Axevalla.


12/4

Idag kom en ny häst till oss. Hon heter Cornelle Coger och ni kan läsa mer om henne under hästar och vecko rapporter. Vi har även fått in en 1 åring som Stall Republik äger.


26/3

Idag så har Zack Hornline blivit friskförklarad hon har börjat träna igen.


26/1

Idag så har det anlänt en ny häst. Han heter Orion Simoni och kommer ifrån Svante Båth senast och ägarna hoppas på en nytändning på hästen här i Jämtland.


16/1

Idag har två nya hästar anlänt till stallet. Den första är Golden Cross e. Dream Vacation och den andra är Prince Demi e. Order By Fax båda är hingstar och född 2010.


2/1

Idag gjorde Pegg Prinsen sitt första träningspass efter långt uppehåll. Han reds utav Linda fyra varv på rundbanan för att sedan avsluta med lite snöpulsning.


25/12

Linda tog andra raka segern för Daniel med Alfas Abe Lincoln i monté på Östersund idag. Snyggt jobbat Linda!!!

4/9

Daniel låter hälsa att han mår bra efter omständigheterna till följd av den trafikolycka han var inblandad i under lördagskvällen. Stallet jobbar på som vanligt men träningsrapporterna kommer att ta ett litet uppehåll tills Daniel kommer hem från sjukhuset. Hästarna kommer att starta på och stallet har en intressant vecka framför sig som kröns med tre starthästar inom V75 på lördag. Läs mer om chanserna under fliken till start.

Jag återkommer med mer info i början av veckan vad som händer den närmsta tiden. // Tobias


16/4

Fick in 2 nya hästar Jump Face och Vagabond Hornline de var väldigt fina hästar.Vagabond har visat  att han är en väldigt bra häst men  kanske behöver en lite lungnare tillvaro.De är väldigt roligt som liten tränare att få in hästar i bra kvalite.De hör inte till vanligheterna.Jag ska se till att de trivs o ja ser fram imot att provköra båda.


10/2 Uppdatering

Bra start på året, 7 starter varav 6 stycken på plats! 108 000 kr in till stallet hittills, skönt att vinterträningen ger fina resultat.
Hästarna tränar på bra och den kommande vecka har stallet hela 6 hästar till start varav några riktigt fina chanser.

Galan den 5/2 vad en höjdare och stallet belönades med inte mindre än 4 priser!

Finns även spännade hästar till salu i stallet, läs mer under " Till Salu"

18/1 Uppdatering

Hästarna tränar på bra för dagen, vinter ger många fina träningsmöjligheter både träning på sjöisen och snöpulsning är träning som hästarna tycker är roligt och som dessutom är skonsamt för hästarna.

Känns roligt att vara igång med starterna efter en tids uppehåll, det skall bli spännande att följa hästarna som gjorde så fina insatser förra året. Spännande är det också att följa nyförvärvet Elvis och tvååringarnas utveckling.

Vi gör även om lite på sidan, resultaten får en egen sida men i övrigt kör vi på som vanligt. Har ni några synpunkter så är ni välkomna att framföra dem via gästboken eller mail.

5/1 Uppdatering

Hästarna går för dagen vinterträning, den som kommer starta inom kort är Leo On Line som går ut på V75 när Bergsåker arrangerar tävlingarna den 22 januari.


Året 2010

Årets bästa
: V75 på Bergsåker, vinst med Stay The Night och tredjepris med Leo.

Årets sämsta: Strulet med Rixhästen Zack Hornline.
o misshandeln i Eskilstuna då Daniel fick stryk.

Målsättning 2011:
Fortsätta utveckla unghästarna och vara med inom rikstoton. Svårt med mål vad gäller inkörda pengar men målet är att bli bättre för varje år.

Året i siffror:
Starter 118
Segrar 26(22%)
Plats 59(50%)
Totalt inkört 1 475 557 kr


Statusuppdatering 20 november

Lite lungt på startfronten just nu, tre starter på Östersund i veckan utan någon större framgång.
Roma och nyförvärvet Ulvsås Elvis är hos Monika för en genomgång, Elvis har vi haft några veckor och det känns att det är en klasshäst. Roligt att få in en häst som redan bevisat en hel del!
Blue Line, Zack Hornline samt Xray Hornline har lämnat stallet.

Vad gäller övriga så ligger Net och Stay The Night närmst start, Stay The Night som gjort det så bra i år skall eventuellt ut på V75 på Bergsåker i december.

Diva Håleryd är åtgärdad och skall vila ca en vecka till, har dock inte bestämt om det blir fler starter i år för henne, återkommer om det senare.


5-6/11 Eskilstuna

En helg med roliga och tråkiga händelser.
Under fredagen såldes årets Rixallsvenskanhästar på auktion, tack vare alla som köpt andelar så kunde hästen ropas tillbaka i träning för 130 000 kr. Ett mycket bra pris för en så fin häst som har mycket pengar att tjäna i både årgångslopp och stolopp för äldre hästar. Väldigt roligt att Divan stannar kvar i Hackås!
Fredagskvällen slutade dock inte så trevligt, detta går det läsa mer om i dagspressen.

Tillbaka till travet, Stay The Night startade i Breeders Crown-finalen för treåriga hingstar och valacker. Det blev dock för tufft för honom och han slutade nia, dock på tangerad rekordtid. Trots detta är det häftigt att fått varit med i en final och hästen gör alltid sitt yttersta, nu ser vi fram emot nästa säsong så tar vi dem då istället!


Statusuppdatering

Året hitills har varit strålande och förväntningarna som fanns innan säsongen är med råge infriade. Stallet har per 101022 41 av 90 starter på plats och segerprocenten är hela 27%! De insprugna pengarna har passerat 1 miljon och ligger just nu på 1 140 000 kr.

Årets mest spännande lopp går av stapeln på Solvalla nästa onsdag när Stay The Night skall få mäta krafterna med några av de bästa i kullen, han startar från spår 5 i en av Breeders Crownsemifinalerna. Ett tufft lopp men han har en platschans med klaff, detta skulle betyda att han är finalklar och det är dit vi siktar.

Vad gäller övriga hästar så börjar många närma sig årsbokslut och istället inrikta sig på vinterträning.

Blue Line som började säsongen så bra är åtgärdad och kommer inte att starta mer i år.

Leo On Line har också åtgärdats men han är nu på gång och kommer förhoppningsvis starta under november.

Drop In L.B skall undersökas då han inte är fräsch.

Det finns två ettåringar i stallet, kallblodet Sol Kongen känns riktigt fin och han känns som en bra häst.
Elegance Brodde som inköptes under Kriterieauktionen är inte helt sammarbetsvillig och är inte satt för vagn ännu, men vi fortsätter att hantera honom så bör det ordna sig.

Vi håller tummarna för att slutet av säsongen blir bra och att alla hästar håller sig fräscha under den viktiga vintertäningen.


28/4 Nytt i stallet

Vi får in en spännande häst i träning denna vecka, det är fyraårige fint stammade NET som är ny i träning. Blir intressant att se vad han kan prestera på de Norrländska banorna. 


17/2 Zack Hornline

Zack Hornline utgår som Rix-häst pga skada. Läs mer på Rixallsvenskans hemsida.

6/2 Travgalan Östersund

Vädligt trevlig kväll med hela tre pris till stallet! Drop In L.B. fick priset som årets äldre varmblod, Leo blev årets fyraåriga varmblod och Daniel fick utmärkelsen årets proffstränare. Väldigt kul att stallet blir uppmärksammat efter en fin säsong. Nu tar vi nya tag och hoppas att denna säsong blir minst lika rolig.  


2/2

Nytt om Zack Hornline finns under menyn Rixhästen. Daniels kommentar till Pegg Prinsens start på Bergsåker finns under "till start"

Vad gäller övriga hästar i stallet så tränar de på, den som ligger närmast start är Leo On Line. Går han bra i årsdebuten finns planer på V75 i Norge.

Vad gäller träningslistan så har Evita M.B. lämnat.

20/1

För tillfället inga starter då lämpliga starttillfällen ej dykt upp ännu. Vi tränar på och nu kör vi även en del på Storsjöns is, längre rakbana är svår att hitta och hästarna uppskattar lite annorlunda träning.


Inför Travgalan

Mycket glädjande är stallet nominerade till fyra olika kategorier när Östersundstravet anordnar sin årliga Travgala den 6 februari.
Nomineringar:
Leo On Line- Årets komet, Årets fyraåriga varmblod
Drop In L.B.- Årets äldre varmblod
Dessutom är Daniel nominerad till Årets proffstränare.
Vi hoppas på en trevlig kväll!


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Anci | Svar 14.12.2015 20:29

Har hört att du fått en fin fyraåring som heter M.T. Jamming Jerry ;)

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

29.06 | 14:31

Du har PM på messenger angående 3 åringen till salu

...
08.04 | 21:15

Hej Ronny!
Daniels mailadress är danielwikberg@hotmail.com
och telefonnummer 0703448859

...
01.04 | 10:15

Hej söker efter sin mailadress men kan inte hitta den. Så vart skickar jag om jag vill kontakta dig?

...
08.06 | 09:09

Fint stall och fina hästar

...
Du gillar den här sidan