Stallet består av Daniel Wikberg med personal. Vi bedriver vår verksamhet på en gård i Hackås, 4 mil söder om Östersund. Vi har plats för 27 hästar i stallet,  det finns även 2 st nybygga stall med 20 nybyggda boxar. Hästarna har stora fina hagar med utsikt över storsjön.

Vi kör med varierande träning då vi har bra träningsmöjligheter. Har en nybyggd rakbana på 700m, en kuperad rundbana på 800 m och en Travbana som är 800 m där jag kan köra snabbjobb med hästarna.
Vintertid finns det även en skogsslinga som är 15 km, och jag kan även köra på isen på Storsjön.
Även en långraka med backe på 2km där vi vässar hästarna vintertid,den gör hästarna starka o vältränade inför sommarens travlopp.

Bilden visar välmående hästar i hagen med Storsjön som bakgrund.

Framsidan på vårt nya utestall med 10 boxar

Här ser vi stallgången inne i utestallet. Därför vi kallar det utestallet är för att det är helt oisolerat men vindstilla och bra ventelation.

Här ser vi andra änden av utestallet där vi valt att förlänga tak och vägar som ni ser för att kunna ha rundbalarna under tak för att slippa snö och regn på dom

Här ser vi gången i den "gamladelen" som vi renoverat under det första halvåret och som nu blivit klart.

Här ser vi en box in ifrån.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.01 | 19:27

Hej,

Är det någon här som är intresserad av att skriva åt oss på http://www.travtips.info ?

...
29.12 | 23:15

Till stall Daniel Wikberg. Grattis till framgångarna 2017 . Nu får vi "smälta " Leo,s pensionering och "njuta" av minnena. Tack för i år. Från Jim S.

...
09.01 | 14:32

Hej Dani och god fortsättning

Vi håller just nu på att jobba med anmälningarna till Breeders Course och undrar om du vill ha med någon av de hästar födda 2015

...
03.01 | 22:27

Till stall Daniel Wikberg.Grattis till framgångarna 2015 (bra jobbat).Nu ser vi framåt mot 2016.Tack och stort grattis från Jim S.

...
Du gillar den här sidan